Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

Η Εφημερίδα μας ARFARA NEWS στο αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 05 Ιουλίου 2016

  Η  Εφημερίδα μας   ARFARA NEWS στο αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 05 Ιουλίου  2016 :
~Πρέπει να είναι κανείς έτοιμος για την ανατροπή , αλλά και για την σωστή ανατροφή .-
Να αγαπήσω είναι το μεγαλύτερο θαύμα όλου του κόσμου .-
Η φιλία , δυστυχώς , διαρκεί όσο και το συμφέρον .-
Η επούλωση είναι θέμα χρόνου , αλλά μερικές φορές είναι και θέμα  ευκαιρίας .- ( Ιπποκράτης ) .-
Όποιος φθάσει να γνωρίσει την ιδίαν αυτού ασθένεια, αυτός έφθασε το τέλειον της ταπεινώσεως.
                                  Όσιος Ισαάκ ο Σύρος
~ 5 Ιουλίου
Οσίων Αθανασίου του εν Άθω (1) (†1000) και των συν αυτώ αποκταθέντων Εξ μαθητών και Λαμπαδού. Ιερομάρτυρος Στεφάνου μητροπολίτου Ρηγίου (Καλαβρίας). Οσιομάρτυρος Κυπριανού του εκ Κλειτσού Αγράφων (†1679). Σύναξις των ΚΓ΄ Λεσβίων Αγίων.
(1) Ο όσιος Αθανάσιος, ο οποίος καταγόταν από την Τραπεζούντα, προέρχονταν από πολύ ευσεβή και εύπορη οικογένεια. Η οικογένειά του, του προσέφερε όλα τα απαραίτητα εφόδια για τις σπουδές του, τις οποίες ολοκλήρωσε στην Κωνσταντινούπολη. Εκεί του γεννήθηκε μέσα στην ψυχή του η επιθυμία να γίνει μοναχός και να φθάσει στα άκρα της ασκητικής ζωής. Γι αυτό ακριβώς τον λόγο, πήγε στο όρος Κυμινάς της Μικράς Ασίας, όπου βρισκόταν ένα μοναστήρι του οποίου ηγούμενος ήταν ο Μιχαήλ, ο επονομαζόμενος Μαλείνος. Έτσι ανάμεσα στους μοναχούς, συγκαταλέχτηκε και ο Αθανάσιος. Στο σύντομο χρονικό διάστημα που ήταν στο Μοναστήρι, διακρίθηκε για τις αρετές και για την ασκητική του ζωή. Επειδή όμως έφθασε σε ύψιστα σημεία αρετής και τον τιμούσαν όλοι, αποφάσισε να φύγει και πήγε στον Άθων κοντά σε ένα γέρο ασκητή υπακούοντας τον με μεγάλη ταπεινοφροσύνη. Εν συνεχεία μετά από θεία αποκάλυψη, έφυγε από εκεί και πήγε στα ενδότερα του Αγίου Όρους. Εκεί μετά από πολλές παρακλήσεις του αυτοκράτορα Νικηφόρου Φωκά, με τον οποίο γνωριζόταν, έχτισε έναν ναό προς τιμήν της Παναγίας. Επίσης έφτιαξε πολλά κελιά για τους μοναχούς. Μετά λοιπόν από πολλούς κόπους και θυσίες, δημιούργησε την ιερά Μονή της Μεγίστης Λαύρας, η οποία είναι η αρχαιότερη μονή στο Όρος και τιμάται επ` ονόματι του Οσίου Αθανασίου. Στην συνέχεια εξεδήμησε προς Κύριον και μάλιστα κατά τρόπο μαρτυρικό. Συγκεκριμένα υπήρχε ανάγκη να ανασκευαστεί η οροφή του Ναού της Μονής. Ο όσιος, αν και σε μεγάλη ηλικία, ανέβηκε και αυτός μαζί με άλλους αδελφούς της μονής για να κάνουν το έργο. Η οροφή όμως κατέρρευσε και καταπλάκωσε τον όσιο μαζί με τους υπόλοιπους αδελφούς. ~
Στις 05/07/2016 εορτάζουν:
Όσιος Αθανάσιος ο εν Άθω και οι συν αυτώ έξι μαθητές του, Όσιος Λαμπαδός, Άγιος Κυπριανός ο νέος οσιομάρτυρας
Οσία Μάρθα μητέρα του οσίου Συμεών, που ασκήτευσε στο όρος θαυμαστό Άγιος Ιωνάς ο Αθωνίτης Άγιος Μιχαήλ ο Χωνιάτης Μητροπολίτης Αθηνών Άγιος Ανδρέας Ρουμπλιόβ ο Εικονογράφος Άγιος Μεθόδιος ο εν Νυβρίτω
~ Ἦχος γ’. Τὴν ὡραιότητα.
~ Τὴν ἐν σαρκὶ ζωήν, σοῦ κατεπλάγησαν, Ἀγγέλων τάγματα, πῶς μετὰ σώματος, πρὸς ἀοράτους συμπλοκάς, ἐχώρησας πανεύφημε, καὶ κατετραυμάτισας, τῶν δαιμόνων, τὰς φάλαγγας· ὅθεν Ἀθανάσιε, ὁ Χριστὸς σὲ ἠμείψατο, πλουσίαις δωρεαῖς· διὸ Πάτερ, πρέσβευε Χριστῷ τῷ Θεῷ, σωθῆναι τὰς ψυχὰς ἡμῶν.
~*  Απολυτίκιο Αγ. Αθανασίου του Αθωνίτου - 5 ΙΟΥΛΙΟΥ : https://youtu.be/s2HsUcwObOE  .-
 
~

*** Ο καιρός  σήμερα Τρίτη στην Καλαμάτα 
Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για  σήμερα Τρίτη 5/7/2016 προβλέπεται αρχικά αίθριος.
Κατά τη διάρκεια των νυχτερινών ωρών ο ουρανός θα είναι καθαρός και ξάστερος. Τις πρωινές και πρώτες μεσημβρινές ώρες θα επικρατήσει ηλιοφάνεια. Από τις μεσημβρινές ώρες μέχρι και το τέλος της ημέρας θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις, οι οποίες θα πυκνώνουν κατά διαστήματα.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα κυμανθεί από 24 έως 34 βαθμούς Κελσίου.
Η υγρασία θα κυμανθεί από 35-75%.
Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν ασθενείς, από Β-ΒΑ διευθύνσεις, με ένταση 2-3 μποφόρ, τις πρώτες πρωινές ώρες θα ενισχυθούν, στα 3-4 μποφόρ, προς τις πρώτες μεσημβρινές ώρες θα στραφούν σε Ν, με ένταση 2-3 μποφόρ, το απόγευμα θα στραφούν σε Δ-ΒΔ, με ένταση 2-3 μποφόρ και το βράδυ θα στραφούν σε Β-ΒΑ, με ένταση 2-3 μποφόρ.
Ο δείκτης υπεριώδους ακτινοβολίας (U.V.) κατά τις μεσημβρινές ώρες και μόνο κατά το διάστημα που ο ουρανός δεν θα είναι νεφοσκεπής, θα βρίσκεται στο 9.6 (Πολύ Υψηλός).
Ο κώδικας επικινδυνότητας πυρκαγιάς για το Νομό Μεσσηνίας θα βρίσκεται στην κατηγορία 2 (Μέση).
Επιμέλεια: Κώστας Μενούνος(Κώστας_Καλαμάτα) για το meteoclub.gr και το kalamata.meteoclub.gr/

*** Με το ένα πόδι σπίτι…με το άλλο καλοκαιρινές διακοπές οι καλαματιανοί
Ταξιδιωτικοί πράκτορες μιλούν στο "Θ" για το τι σκέφτονται οι πολίτες για τις φετινές τους διακοπές
Χωρίς διακοπές θα περάσει το φετινό καλοκαίρι για έναν αριθμό Καλαματιανών, καθώς οι συνέπειες της οικονομικής κρίσης, που μαστίζει τα τελευταία χρόνια και την περιοχή μας, είναι αναπόφευκτα ολέθριες και στο κομμάτι της αναψυχής.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Κατσίρης, "οι εποχές που οι πολίτες ταξίδευαν σε όλα τα μέρη του κόσμου και σήκωναν ολόκληρα καταστήματα, αγοράζοντας διάφορα προϊόντα, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Ειδικότερα, φέτος, τα πράγματα είναι δραματικά. Όταν το γραφείο μας δουλεύει, κυρίως, με δημοσίους υπαλλήλους και συνταξιούχους, καταλαβαίνετε το μέγεθος της πτώσης στον κλάδο.
Με τις συνεχείς περικοπές, τους φόρους, τον ΕΝΦΙΑ, και όλα τα άλλα, που να βρεθεί χρόνος να σκεφθεί ο άλλος για διακοπές. Και να σκεφτείτε ότι φυσικά στα πακέτα προσφορών που παρέχουμε έχουν γίνει σημαντικές εκπτώσεις. Το δυστύχημα είναι ότι δεν βλέπω και κάποια ελπίδα για το ορατό μέλλον".
Αντίθετα, όπως, τόνισε βλέπει σημαντική αύξηση ξένων επισκεπτών στη Μεσσηνία για φέτος, τονίζοντας ότι η επένδυση του αείμνηστου καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλου και η ολοκλήρωση του εθνικού δρόμου, έχουν αλλάξει εντελώς την εικόνα της Μεσσηνίας.
Σαφώς καλύτερη εικόνα μας μετέφερε το ταξιδιωτικό πρακτορείο Τριγκλίδας. Όπως σχολίασαν, παρά τα οικονομικά προβλήματα, οι πολίτες δείχνουν ενδιαφέρον για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Φυσικά, οι σημερινές εποχές δεν έχουν καμία σχέση με το παρελθόν, αλλά με…όπλο τη μείωση των αριθμών…ραστώνης, οι Καλαματιανοί διψούν ακόμα να γνωρίσουν νέους τόπους ή να επισκεφθούν πόλεις και περιοχές που τους άρεσαν. Για να κρατηθεί το θετικό πρόσημο στην επιχείρηση έχει γίνει σημαντική μείωση των τιμών στα διάφορα πακέτα διακοπών. Εκείνο που έχει μείνει το ίδιο είναι η παρεχόμενη ποιότητα υπηρεσιών εκ μέρους του πρακτορείου.
Τέλος, μιλήσαμε και με τον Δημήτρη Μανιάτη, ο οποίος εκτός από το γραφείο ταξιδίων που διατηρεί είναι και πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας. Σύμφωνα με τον ίδιο, η κατάσταση άρχισε να κινείται μετά το πέρας των σχολείων και των εξετάσεων.  Την ίδια ώρα, οι επιπτώσεις της κρίσης είναι ολοφάνερες και όσον αφορά στη διάρκεια των διακοπών.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στο "Θάρρος" στέλεχος, οι περισσότεροι από τους πελάτες του εν λόγω πρακτορείου πηγαίνουν πλέον διακοπές για 4 με 5 ημέρες. «Ενώ παλιότερα οι περισσότεροι πελάτες μας επέλεγαν εβδομαδιαία πακέτα για τις θερινές διακοπές τους, πλέον οι πιο πολλοί ντόπιοι προτιμούν τις μικρότερες χρονικά αποδράσεις, με μια μικρή προτίμηση στην κρουαζιέρα, η οποία είναι οικονομικότερη", σχολίασε.
Πάντως, τα αποτελέσματα πανελλαδικής έρευνας που πραγματοποιήθηκε μέσα στον Ιούνιο από το Ινστιτούτο Καταναλωτών (ΙΝ.ΚΑ.), υποστηρίζουν ότι το 80% των Ελλήνων δε θα πάει πουθενά φέτος το καλοκαίρι.
Ειδικότερα, όπως καταδεικνύει η εν λόγω έρευνα, μόνο δύο στους δέκα συμπατριώτες μας αναμένεται να ξεφύγουν για λίγες ημέρες φέτος, προκειμένου να χαλαρώσουν και να απολαύσουν το καλοκαίρι.
Αυτό δε σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι οι διακοπές που θα κάνει το 20% των Ελλήνων έχει σχέση με τις διακοπές που απολάμβαναν μέχρι και πριν λίγα χρόνια οι περισσότεροι από εμάς: Μόνο ένα 22% από αυτούς θα μείνει σε κάποιο ξενοδοχείο ή ενοικιαζόμενο διαμέρισμα. Οι περισσότεροι (78%) αναμένεται να περάσουν τις διακοπές τους σε κάποιο φιλικό ή συγγενικό σπίτι, στον τόπο καταγωγής τους, ή αλλού. Για του λόγου το αληθές, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας του ΙΝ.ΚΑ., το 42% των Ελλήνων που απάντησαν θετικά στο αν θα πάνε διακοπές θα λείψουν μόνο για τέσσερις ημέρες. Ένα 26% θα κάνει φέτος εβδομαδιαίες διακοπές, ενώ το 20% των ερωτηθέντων θα αποδράσει για 10 ημέρες. Διακοπές με διάρκεια δύο εβδομάδων θα κάνει το φετινό καλοκαίρι μόνο το 11% των συμπατριωτών μας, ενώ για τρεις εβδομάδες θα αποδράσει μόλις το 1% από αυτούς!
Με την ανεργία να καλπάζει και με αυτούς που εργάζονται να μην κερδίζουν πάνω από 700 ευρώ, καταλαβαίνει εύκολα κανείς γιατί η έρευνα δείχνει τέτοια αποτελέσματα.     Του Αντώνη Πετρόγιαννη

*** Η παραλία της Καλαμάτας πρέπει να…μυρίζει Μεσσηνία σύμφωνα με τον Γ. Κωστέα 
  
Μια κουβέντα με τον Παναγιώτη και Γιώργο Κωστέα για την τοπική «γαστρονομία» 
 Η εταιρεία που δεν φοβάται να πειραματιστεί με όπλο τη ποιότητα σε νέα προϊόντα
   Είναι πολλά τα πράγματα που μας προκαλούν αρνητικά, σ' αυτόν τον "ευλογημένο" τόπο. Ένα από αυτά είναι και το γεγονός ότι δεν προωθούμε την τοπική μας γαστρονομία. Πόσο κόστος έχει το σερβίρισμα ενός τσίπουρου με δύο ξερά σύκα παραγωγής μας ή με παστέλι, αντί για τα…ηλίθια πατατάκια, αγνώστου προελεύσεως και διάρκειας κατανάλωσης; Γιατί στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, αλλά και στα ξενοδοχεία δεν σερβίρονται μόνο τοπικά προϊόντα;
Γνωρίζω ότι δεν πρόκειται να πάρω απάντηση πειστική. Αυτές, όμως, οι πολυκαιρισμένες αναμονές για κάτι καλύτερο, δεν λογχίζουν τον… ουρανό, αλλά την ψυχή και τα όνειρά μας. Καθώς μάλιστα τον τελευταίο καιρό η χώρα παραπαίει και οδηγείται από ταπείνωση σε ταπείνωση, οι αναμονές ταυτίζονται με το ίδιο της το μέλλον.
Υπάρχει, βέβαια, και η παράλληλη Μεσσηνία, η οποία εκπροσωπείται επάξια, έχει εκπροσώπους, σπάνια όμως αποκτά εξουσία. Διαθέτει ήθος, που ωστόσο είναι δύσκολο να αποτυπωθεί σε κανόνες. Βρίσκεται σε μια συνεχή εγρήγορση για το καλό του τόπου.
Θα έλεγα ότι την παράλληλη Μεσσηνία συνιστούν άνθρωποι ή αιχμές ανθρώπων, που σε πείσμα της περιρρέουσας ατμόσφαιρας εξακολουθούν να πράττουν το σωστό και το δύσκολο, να πορεύονται με ευθύνη και πείσμα. Η παρουσία τους είναι ορατή, και συχνά εκθαμβωτική. Εταιρείες μικρές ή μεσαίες που μάχονται με διάθεση και μεράκι για κάτι το διαφορετικό.
Μία από αυτές είναι και η εταιρεία "Κωστέας", η οποία δεν σταματά ποτέ να…κάθεται ήσυχη. Πειραματίζεται, βγάζει νέα προϊόντα, με βασικό τους υλικό την ποιότητα. Περνώντας, χθες, μια βόλτα από το μαγαζί, διαπιστώσαμε ότι ο Παναγιώτης και ο Γιώργος, οι στυλοβάτες της επιχείρησης έχουν προχωρήσει σε νέα εγχειρήματα.
03kosteas-1.jpg
Το πρώτο είναι το κρασί ποικιλίας "Merlot", ένα κόκκινο διαμάντι που κλείνει μέσα στο μπουκάλι όλη την αγάπη για τον τόπο τους. Η φιλοσοφία του; "Αυτό το κρασί είναι η τρέλα μας, το μεράκι μας, η αγάπη για τους φίλους μας. Δεν προχωρήσαμε στην παραγωγή του για να βγάλουμε χρήματα. Το κάναμε γιατί μας άρεσε η ιδέα. Αν είναι να έρθουν και τα υπόλοιπα, καλοδεχούμενα", μου είπαν.
03kosteas-2.jpg
Έπειτα για να γιορτάσουν τρόπον τινά τα 60 χρόνια της επιχείρησης προχώρησαν στην έκδοση ούζου και τσίπουρου 500 γραμμαρίων. Μπουκάλια λιθογραφημένα με μεταξοτυπία, όλα στο χέρι. Κι αυτά διαθέτουν τη μοναδική ποιότητα των προϊόντων της εταιρείας. Μάλιστα, η συσκευασία δεν είναι μόνο για την ευεξία της καρδιάς μας, αλλά μπορούν και να χρησιμοποιηθούν και ως αντικείμενα αισθητικής.
03kosteas-3.jpg
Προσωπικά, όμως, ήθελα να πάω την κουβέντα στην τοπική γαστρονομία και στην προστιθέμενη αξία που μπορεί να μας δώσει, αν γνωρίζαμε την αξία της,. Διότι αν καταναλώναμε τοπικό κρασί, ούζο, τσίπουρο, λάδι ποιότητας, προϊόντα της τοπικής μας κουζίνας, εκτός από τα όποια κέρδη των επιχειρήσεων, θα δημιουργούσαμε και ζήτηση για νέα εργατικά χέρια.
Κατάλαβα ότι έξυσα την πληγή που τους ταλαιπωρεί και μερικές φορές τους κόβει την όρεξη. Επί του θέματος έχουν ήδη γραφτεί πολλά, ειπωθεί άλλα τόσα. Εγώ κρατώ από την κουβέντα που κάναμε επί του θέματος με τους δύο επιχειρηματίες, την κουβέντα του Γιώργου: "Είναι απαράδεκτο η παραλία της Καλαμάτας να μην πίνει και να μην τρώει τοπικά ποιοτικά προϊόντα. Τελεία και παύλα"…   του Αντώνη Πετρόγιαννη

***  Ιδανικός προορισμός η Κυπαρισσία για ιατρικό τουρισμό
Για μια ακόμη φορά, η Κυπαρισσία και η Τριφυλία μπήκαν στο χάρτη του Ιατρικού Τουρισμού, στο 2ο του Συνέδριο για τον Ιατρικό Τουρισμό που διοργάνωσε, πριν λίγες εβδομάδες, στο ξενοδοχείο Athens Titania Hotel, το δίκτυο των Εξειδικευμένων Ιατρών Med-Professionals! Η Ιατρός Μικροβιολόγος- Βιοπαθολόγος Αλεξάνδρα Μαστρογιαννάκη - Μαρίνη, που διατηρεί Εργαστήριο Βιοπαθολογίας στην Κυπαρισσία, συμμετείχε στο Συνέδριο για τον Ιατρικό Τουρισμό και ανέπτυξε το θέμα «Ιατρικός Τουρισμός και Κυπαρισσία, Ιδανικός Προορισμός». Παρευρέθησαν εκπρόσωποι όλων των εμπλεκόμενων φορέων όπως Tour Operators, Επιχειρηματικοί και Κρατικοί Φορείς, Επιμελητήρια, Ασφαλιστικές Εταιρίες και οι πιο Εξειδικευμένοι Ιατροί του Δικτύου μας, παρουσίασαν τις νέες τεχνικές της Ελάχιστης Επεμβατικότητας – Minimally Invasive Surgery. Παρουσιαστής – Συντονιστής ήταν ο Κώστας Παπασπήλιος, Συγγραφέας. Το Συνέδριο τίμησαν με την παρουσία τους κι απηύθυναν χαιρετισμό η Ελένη Χόβρη, Πρόεδρος του Ομίλου Med-Professionals (Εκδόσεις-Διαδίκτυο-Τηλεόραση), ο Κογιουμτσής Νίκος, Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, ο Φώτιος  Πατσουράκος, Ταμίας Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και η Σοφία Βούλτεψη, Δημοσιογράφος, Βουλευτής ΝΔ. Η βιοπαθολόγος - μικροβιολόγος Αλεξάνδρα Μαστρογιαννάκη - Μαρίνη, στην παρουσίασή της αναφέρθηκε στις ομορφιές και στους αρχαιολογικούς τόπους - σταθμούς της Πελοποννήσου και ειδικότερα του νομού Μεσσηνίας, εστιάζοντας στην Τριφυλία  και την Κυπαρισσία. Πρόβαλε τις υγειονομικές δομές της επαρχίας Τριφυλίας (Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, Μονάδα Τεχνητού Νεφρού, Αγροτικά Ιατρεία, Κέντρα Υγείας, Ιδιωτικά Ιατρεία, Εργαστήρια, Οδοντιατρεία, Φυσικοθεραπευτήρια, Φαρμακεία). Επίσης παρουσίασε τις υπηρεσίες που προσφέρει το Εργαστήριό της με μια δυνατή ομάδα εργασίας (βοηθούς μικροβιολόγου - νοσηλεύτριες και γραμματειακή υποστήριξη) και Σύγχρονα Μηχανήματα, υπό την Διεύθυνσή της. Η Πελοπόννησος και δη η Τριφυλία και η Κυπαρισσία προβλήθηκαν και θα προβάλλονται, ανά τον κόσμο, με στόχος να γίνουν πόλος έλξης Ιατρικού Τουρισμού! Όπως, δε, αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου του δικτύου των Εξειδικευμένων Ιατρών Med-Professionals, «Καθώς ήδη η χώρα μας βρίσκεται στην 15η θέση του διεθνούς χάρτη του Ιατρικού Τουρισμού, εστιάσαμε στους τρόπους προώθησης της με στοχευμένες πλέον πράξεις. Στόχος του 2ου Συνεδρίου είναι η άμεση ένταξη της χώρας μας στην 10η θέση του παγκόσμιου χάρτη του Ιατρικού Τουρισμού ως χώρα με υψηλό επίπεδο υπηρεσιών υγείας που μπορεί να προσελκύσει ξένους ασθενείς που επιζητούν προσιτές τιμές σε συνδυασμό με ποιοτικές, ασφαλείς υπηρεσίες υγείας. Επίσης, κορυφαίους Ιατρούς όλων των ειδικοτήτων και ιατρικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας -minimally invasive surgery-. Τέλος, όλοι μαζί μπορούμε να διαδραματίσουμε σημαντικό ρόλο, προωθώντας τον Ιατρικό Τουρισμό και διαμορφώνοντας προτάσεις προς όλους τους εμπλεκόμενους φορείς(επιχειρηματίες, κρατικοί φορείς, tour operators, επιμελητήρια, ασφαλιστικές εταιρίες), με σκοπό να χτίσουμε μία ενιαία κι ολοκληρωμένη εξωστρεφή στρατηγική, προκειμένου να καταστεί η Ελλάδα ο πιο ανταγωνιστικός, χρυσός προορισμός για ταξιδιώτες υγείας κι ευεξίας»! Επίσης, η Ιατρός συμμετείχε στο 42ο Ετήσιο Πανελλήνιο Ιατρικό Συνέδριο που έλαβε χώρα 11 έως 14 Μαΐου 2016 στο ξενοδοχείο Divani Caravel και στο 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ιατρικής Βιοπαθολογίας που πραγματοποιήθηκε στις 2 έως 4 Ιουνίου 2016 στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών κάνοντας ευρύτερα γνωστές τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας που προσφέρει η Κυπαρισσία και η Τριφυλία και, βεβαίως, το υπερσύγχρονο Εργαστήριό της! 

***  Συνολικά 11 υποψήφιοι για τις 4 τηλεοπτικές άδειες
Συνολικά 11 φάκελοι υποψηφιότητας κατατέθηκαν στη διαδικασία προκήρυξης δημοπρασίας για τη χορήγηση τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών.
Η προθεσμία κατάθεσης στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας έληξε σήμερα στις 15.00. Συνολικά κατατέθηκαν 11 φάκελοι υποψηφιότητας και συγκεκριμένα από τις εταιρείες:
1. ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - ΣΚΑΙ ΑΕ
2. ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - STAR CHANNEL
3. ΑΝΤΕΝΝΑ TV ΑΕ
4. DIMERA MEDIA INVESTMENTS LIMITED
5. ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΕ
6. ΙΩΑΝΝΗΣ-ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ Χ. ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ
7. ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ
8. ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ Α.Ε. - “EPSILON TV”
9. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΠΑΡΟΧΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ
10. ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ – MEGA CHANNEL
11. City News ΑRΤ TV
Σήμερα Δευτέρα θα γίνει και η αποσφράγιση των φακέλων από την Πενταμελή Ειδική Επιτροπή Διενέργειας Διαγωνισμού, ώστε να ελεγχθεί η προσκόμιση των απαραιτήτων, σύμφωνα με την Προκήρυξη, δικαιολογητικών. Η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Προβολών της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, παρουσία των νομίμων εκπροσώπων των υποψηφίων ή των ειδικά εξουσιοδοτημένων εκπροσώπων τους.
Ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς χαρακτήρισε επιτυχημένη την υποβολή φακέλων υποψηφιότητας στον διαγωνισμό για την αδειοδότηση των ιδιωτικών καναλιών και πρόσθεσε ότι «συνιστά ένα μεγάλο βήμα προς την κατεύθυνση της υλοποίησης μιας βασικής προεκλογικής δέσμευσης της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ».
«Μετά από 25 χρόνια ανομίας, το τηλεοπτικό τοπίο στη χώρα μας θα λειτουργήσει για πρώτη φορά με όρους νομιμότητας, διαφάνειας και υγείας. Βάλαμε τέλος στο τρίγωνο της διαπλοκής «κανάλια-τράπεζες-πολιτικοί» σημειώνει ο υπουργός.
Εκτιμά ότι οι 11 υποψηφιότητες συνιστούν, επίσης, «την καλύτερη απάντηση σε όσους έδωσαν μεγάλη μάχη να μη γίνει ποτέ ο διαγωνισμός».
«Ραντεβού στις αρχές Αυγούστου, για τη δημοπράτηση των αδειών, από την οποία θα προκύψουν τα τέσσερα ιδιωτικά κανάλια που θα απαρτίζουν το νέο τηλεοπτικό τοπίο της χώρας, από τη νέα σεζόν», λέει τέλος ο κ. Παππάς.
naftemporiki.gr

***  Η ευκαιρία του Brexit για την Ελλάδα       
 Από το 1957 που ιδρύθηκε η Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα (ΕΟΚ) ορίστηκε ως στόχος η δημιουργία μιας κοινής αγοράς και η προοδευτική προσέγγιση της οικονομικής πολιτικής των κρατών μελών.
Κοινή αγορά σήμαινε την κατοχύρωση τεσσάρων βασικών ελευθεριών: α) Ελευθερία κυκλοφορίας προσώπων, β) Ελευθερία κυκλοφορίας εμπορευμάτων, γ) Ελευθερία κυκλοφορίας υπηρεσιών, δ) Ελευθερία κυκλοφορίας κεφαλαίων.
Η δημιουργία της τότε ΕΟΚ και σήμερα Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Ε.) είχε σημαντικές θετικές επιπτώσεις στη ζωή όλων των Ευρωπαίων. Μήπως θέλουμε να επανέλθουν οι περιορισμοί στις μετακινήσεις μας εντός της Ε.Ε.; Μήπως θέλουμε να επανέλθουν οι δασμοί στις εισαγωγές των προϊόντων; Μήπως θέλουμε να γυρίσουμε στα κλειστά σύνορά μας;
Οι λόγοι δημιουργίας της Ε.Ε. ήταν, κυρίως, πολιτικοί και οικονομικοί.
Ειδικότερα:
Πρώτον, πολιτικοί λόγοι. Ο 20ός αιώνας έφερε στην Ευρώπη δύο Παγκόσμιους Πολέμους με μύριες καταστροφές. Όλα τα κράτη συνειδητοποίησαν ότι θα είχαν όφελος από τη συνεργασία και όχι από τη σύγκρουση. Πράγματι, στα εξήντα χρόνια λειτουργίας της η Ευρωπαϊκή Ένωση έγινε παράγοντας ειρήνης, σταθερότητας, προόδου και παράδειγμα για μίμηση απ’ όλο τον κόσμο.
Δεύτερον, οικονομικοί λόγοι. Σύνορα, δασμοί, έλεγχοι κ.τ.λ. δημιουργούν προβλήματα στην κυκλοφορία των αγαθών και στις επιχειρήσεις. Η μικρή αγορά, δηλαδή η αγορά ενός κράτους, εμποδίζει την ανάπτυξη των επιχειρήσεων και στοιχίζει ακριβά σε παραγωγούς και καταναλωτές. Το κόστος της μη Ευρώπης ήταν τεράστιο σε πολλούς τομείς (οικονομία, τεχνολογία, διεθνείς σχέσεις κ.τ.λ.).
Τα τελευταία χρόνια έχει φουντώσει ο ευρωσκεπτικισμός σε διάφορες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Δηλαδή, τίθεται το ερώτημα, αν η πορεία της Ένωσης είναι προς το συμφέρον των κρατών και των λαών που την αποτελούν.
Το χορό του ευρωσκεπτικισμού και, κατ’ επέκταση, τη διεξαγωγή δημοψηφισμάτων σέρνουν τα ακροδεξιά και τα ακροαριστερά κόμματα. Μέσα σε αυτό το κλίμα διεξήχθη και το δημοψήφισμα στην Αγγλία, με το γνωστό αποτέλεσμα.
Οι επιπτώσεις του Brexit φάνηκαν από την πρώτη στιγμή σε παγκόσμια κλίμακα. Αλλά και μέσα στην Αγγλία άρχισε ένας πόλεμος όλων εναντίον όλων, γιατί ακριβώς αμέσως άρχισαν να φαίνονται οι αρνητικές επιπτώσεις της αποχώρησης από την Ε.Ε. Και βέβαια, κανένα κόμμα και κανένας πολιτικός δε θέλει να αναλάβει τις ευθύνες για τις αρνητικές επιπτώσεις. Δυστυχώς έτσι ενεργούν οι πολιτικοί και, πρωτίστως, οι λαϊκιστές πολιτικοί.
Μία από τις αρνητικές επιπτώσεις του Brexit θα είναι και η αποχώρηση εταιρειών από το Λονδίνο προς χώρες της Ε.Ε. Η αποχώρηση αυτή μπορεί να αποτελέσει μια λαμπρή ευκαιρία για την ελληνική οικονομία. Πώς και γιατί;
Είναι γνωστό ότι στο Λονδίνο έχουν τις έδρες των ναυτιλιακών εταιρειών τους οι περισσότεροι Έλληνες εφοπλιστές. Και όπως και άλλες εταιρείες, έτσι και οι ναυτιλιακές θα αναζητήσουν έδρα σε χώρα της Ε.Ε. Τώρα, λοιπόν, είναι μια λαμπρή ευκαιρία για την Ελλάδα να καλέσει επίσημα και δημόσια τους Έλληνες εφοπλιστές να μετεγκατασταθούν σε Αθήνα-Πειραιά.
Θα μπορούσε η Αθήνα- ο Πειραιάς να γίνει το μεγαλύτερο ναυτιλιακό κέντρο στον κόσμο. Όμως, επειδή δύσκολα βρίσκονται χώροι στην Αθήνα-Πειραιά, η κυβέρνηση θα μπορούσε να βρει μια δημόσια έκταση μερικών χιλιάδων στρεμμάτων στην Ανατολική Αττική (π.χ. Λαύριο), να δημιουργήσει τις υποδομές και στη συνέχεια να διαθέσει-πουλήσει τα οικόπεδα στους εφοπλιστές για να δημιουργήσουν τις κτηριακές τους εγκαταστάσεις, τα γραφεία τους. Και βέβαια, η εγκατάσταση ναυτιλιακών εταιρειών θα προσελκύσει κι άλλες συναφείς εταιρείες, υποστηρικτικές της ναυτιλίας (ασφάλειες, ναυλώσεις, τράπεζες κ.τ.λ.).
Εννοείται ότι σε αυτή την περιοχή θα δημιουργηθούν όλες οι σύγχρονες υποδομές, ώστε να μπορεί να εξελιχθεί στο πιο μεγάλο και πιο σύγχρονο ναυτιλιακό κέντρο στον κόσμο.
Οι συνθήκες για να συμβεί αυτό είναι οι πλέον κατάλληλες, διότι: α) Θα υπάρξει μετεγκατάσταση ναυτιλιακών εταιρειών από το Λονδίνο, β) Η Ναυτιλία, αυτή την εποχή, μετακινείται από τη Δύση (Νέα Υόρκη, Λονδίνο) προς την Ανατολή, γ) Η Ελλάδα είναι μία από τις μεγαλύτερες ναυτιλιακές δυνάμεις του κόσμου, δ) Η Αθήνα-ο Πειραιάς, από γεωγραφική άποψη, βρίσκεται στο πιο κατάλληλο σημείο, αφού βρίσκεται στη Μεσόγειο (στο μέσον της γης).
Η κυβέρνηση σε συνεργασία με τους Έλληνες εφοπλιστές, θα μπορούσε να δημιουργήσει το μεγαλύτερο ναυτιλιακό κέντρο στον κόσμο. Αλλά χρειάζεται όραμα. Δε χρειάζονται ιδεοληψίες. Αν το κομματικό/πολιτικό σύστημα είχε όραμα, αν η Δεξιά δεν είχε κόμπλεξ και αν η Αριστερά δεν είχε ιδεοληψίες, η Ελλάδα θα μεγαλουργούσε. Η Ελλάδα, ταχύτατα, θα απογειωνόταν οικονομικά.
Επιπλέον, δεδομένου ότι η Ναυτιλία αποτελεί μια παγκόσμια δύναμη, η Ελλάδα ως παγκόσμιο ναυτιλιακό κέντρο θα αποκτήσει σημαντική θέση στο παγκόσμιο γίγνεσθαι. Η Ελλάδα θα γινόταν μια χώρα υπολογίσιμη. Αλλά, είπαμε, χρειάζεται όραμα.
  Παύλος Μάραντος, Έλληνας και Ευρωπαίος πολίτης.

*** Ο Δημήτρης Μαγριπλής μιλάει στο «Θάρρος» για «Τα Καναπεδάκια της Ανεργίας»! 
«Τι είναι πιο τρελό, η πένα του συγγραφέα ή η ίδια η νεοελληνική πραγματικότητα; Τι συμβαίνει όταν τα καναπεδάκια μας τρώνε αντί να τα τρώμε; Σ’ ένα ιδιότυπο ταμπλό μαγικής αφήγησης και στεγνού ρεαλισμού, ο Δημήτρης Μαγριπλής καταγράφει σπαρταριστές, σουρεαλιστικές εικόνες και ιστορίες από την αστική και αγροτική Ελλάδα της υπερκατανάλωσης και της συνακόλουθης κρίσης. Οι ανίκητοι μηχανισμοί της ελληνικής γραφειοκρατίας, οι εκπρόσωποι της εκκλησίας και των λεγόμενων “κοινωνικών φορέων”, ο επιχειρηματίας, ο αγρότης, ο συμβασιούχος, όλα τους συνθέτουν ένα γκροτέσκο ψηφιδωτό της χώρας, που σε μια δεύτερη ματιά δε φαίνεται και τόσο αποτραβηγμένο από την πραγματικότητα».
ΜΑΓΡΙΠΛΗΣ WEB WITH BORDER.jpg
«Τα Καναπεδάκια της Ανεργίας» είναι το νέο βιβλίο του συγγραφέα Δημήτρη Μαγριπλή, μια συλλογή διηγημάτων – η τέταρτη του ιδίου – που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις «Κριτική», σε όλα τα βιβλιοπωλεία, διαδικτυακά και μη και, φυσικά, σε όλα τα βιβλιοπωλεία της Μεσσηνίας! Ήδη, έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του αναγνωστικού κοινού και αυτό καθώς ο συγγραφέας με τα μικροδιηγήματά του φωτίζει την πορεία στο χρόνο, στην εποχή των Μνημονίων!
  ΕΡ: «Τα Καναπεδάκια της Ανεργίας»! Πώς και γιατί;
  Απ: Δεν πρόκειται για κάτι ξαφνικό. Είναι η τέταρτη συλλογή διηγημάτων μου και θα την ενέτασσα ως πρώτο βιβλίο μιας τριλογίας, με τον γενικό τίτλο: «Ημερολόγια μνημονίου» . Το παραπάνω μαρτυρεί άλλωστε και το γιατί. Η ανάγκη της προσωπικής λύτρωσης συναισθημάτων και εμπειριών που προσδιορίζονται από την μεγάλη ανατροπή που όλοι ζήσαμε και ζούμε.
  ΕΡ: Ποιος ο στόχος και ποια τα μηνύματα στο αναγνωστικό κοινό;
  Απ: Νομίζω, ως δημιουργός, ότι είμαι ο τελευταίος που θα μπορούσε να απαντήσει σε αυτό το ερώτημα. Προσωπικά κάνω τέχνη που κινείται ανάμεσα στην αλήθεια και τη φαντασία. Αυτά τα δυο περιπλέκονται και συνθέτουν ένα κόσμο, που σε άλλους αρέσει και σε άλλους είναι περιττός. Δεν υπάρχουν στόχοι και σκοποί παρά μια διάθεση να μοιραστώ αγωνίες, όνειρα και πτώσεις, με την ελπίδα πως αυτό που μαρτυρώ είναι ελευθερία και πτήση για περισσότερους από έναν.
  ΕΡ: Το βιβλίο μπορεί να αποτελέσει «βάλσαμο» στην ψυχή του άνεργου;
  Απ: Κάθε βιβλίο είναι βάλσαμο και γιατρειά. Είναι η αίσθηση ότι δεν είσαι μόνος και όταν κάτι συμβαίνει σε πολλούς τότε δεν είναι απόρροια της αστοχίας σου, αλλά σημάδι των καιρών. Αυτοί οι χρόνοι που ζούμε είναι ιστορικοί, επομένως εμπεριέχουν το τραγικό και προπαντός την έλλειψη οποιασδήποτε βεβαιότητας. Ποιος είναι σίγουρος πια για το μέλλον του; Δεν ξέρω κανέναν που να κάνει μεγάλα σχέδια και να επιμένει στο λήθαργο της εποχής της αφθονίας. Επομένως απευθύνεται σε όλες τις επαγγελματικές ιδιότητες . Ως γιατρικό, δεν έχει πληθυσμό - στόχο, ούτε ξεχωρίζει με βάση το χρόνο, το φύλο, τη φυλή, την τάξη ή τους βαρύγδουπους τίτλους. Το βιβλίο πάντοτε αντιμετωπίζει με πλήρη ισότητα και δικαιοσύνη τους αναγνώστες του.
  ΕΡ: Η ανεργία αποτελεί μάστιγα για την κοινωνία και στα χρόνια της οικονομικής κρίσης και των Μνημονίων αποκτά ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις και προεκτάσεις. Τελικά, στη σημερινή ελληνική πραγματικότητα τα καναπεδάκια μας τρώνε αντί να τα τρώμε;
  Απ: Η εργασία στις μέρες μας απαιτεί φαντασία και δύναμη. Ακόμη και στην περίπτωση των μισθωτών. Το ερώτημα είναι αν παράγει πλούτο. Εδώ είναι που σηκώνει τα χέρια ψηλά και ο πιο αισιόδοξος. Μια χώρα ολόκληρη χωρίς αυτάρκεια αγαθών, χωρίς πληρότητα φαρμάκων, χωρίς διάθεση επ - ανάστασης. Ένας κόσμος ταπεινωμένος και κουρασμένος. Μια κρατική μηχανή περιορισμένη με όρους και επιταγές από ξένα κέντρα. Ένας λαός που ξεπροβάλλει μετά από μια βίαιη αφύπνιση από τον λήθαργο της δήθεν ευδαιμονίας. Αγουροξυπνημένοι λοιπόν έχουμε ανάγκη τροφής για δύναμη. «Τα Καναπεδάκια της Ανεργίας» και γενικά η θεωρία είναι προϋπόθεση αυτογνωσίας και ως τέτοια, απαρχή της πράξης. Εδώ όμως θέλει προσοχή. Τα μικροδιηγήματα αυτής της συλλογής ξεκινούν από το λήθαργο της ευδαιμονίας και αργά, όπως αργά λιώνει το κουφέτο, γλυκαίνουν την ένδοξη μνήμη μας, τόσο ώστε να μπερδεύει κανείς το αμύγδαλο με το βότσαλο που κρύβει η πραγματικότητα. Αυτός που επιμένει στη λήθη παίζει με τα δόντια του. Και δεν είναι οι εποχές μας εποχές για έξοδα. Αντιθέτως, είναι στιγμές για μεταλλάξεις, όπως αυτή που περιγράφω στη «Μετάλλαξη της γυναίκας μου» και συλλογικές συνειδητοποιήσεις, όπως στην «Αποικία». Πάει η «Χλίδα» και τα «Ταπ ταπ στο γιαλό», πρέπει να δούμε τη «Δική μας ευθύνη» ώστε να αποφύγουμε τον «Κάδο», «Παραμονές του πολέμου». Από τη «Χώρα της αφθονίας» μέχρι το «Antistathite» μεσολαβούν παραπάνω από δύο χρόνια, τα πρώτα και ίσως τα πιο επώδυνα της μνημονιακής ιστορίας μας. Πρόκειται για μια εκρίζωση που μεταμορφώνει τα πάντα και οδηγεί σε ένα τοπίο ξένο και πρωτόγνωρο για αισθήσεις και αισθήματα. Τα διηγήματα αυτής της συλλογής, επομένως, φωτογραφίζουν την πορεία στον χρόνο, άλλοτε βασισμένα στη φαντασία και άλλοτε σε βιωματικές καταγραφές. Συνήθως όμως φαντασία και βίωμα περιπλέκονται και τότε συμβαίνουν παράξενα πράγματα... Τα καναπεδάκια δεν είναι πλέον βρώσιμα, αλλά, κι αν είναι, μας τρώνε αντί να τα τρώμε.
  Σύντομο βιογραφικό συγγραφέα:
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, στην ιστορική γειτονιά του Κουκακίου και από το 2000 αποφάσισε να επιστρέψω στη φύση. Επέλεξε την όμορφη Κυπαρισσία του νότου. Στη λογοτεχνία πρωτοεμφανίστηκε το 2007 με το ψευδώνυμο Φώτης Αδάμης. Έκτοτε, και με παραίνεση του αείμνηστου φίλου του ποιητή Αργύρη Χιόνη, χρησιμοποιεί το όνομά του. Τα Καναπεδάκια της ανεργίας είναι η τέταρτη συλλογή διηγημάτων του. Προηγήθηκαν τα Μαθήματα κηπουρικής και άλλα διηγήματα (εκδ. Σοκόλη, 2007), οι Κρυφές ενοχές (εκδ. Αν. Σταμούλη, 2011), οι Δέκα μικρές εικονογραφημένες ιστορίες (εκδ. Ευθύνη, 2012) και η ποιητική συλλογή Στα τέταρτα του χρόνου (στο Α. Κοκονάκη – ∆. Μαγριπλής, Χρώµα και λόγος, εκδ. Αν. Σταµούλη, 2010). Με την ιδιότητά του ως διδάκτορας κοινωνιολογίας έχει εκδώσει έξι (6) επιστημονικές μελέτες (όλες σχεδόν στον εκδοτικό οίκο του Αντ. Σταμούλη, στη Θεσσαλονίκη), όπως επίσης και πολλά άρθρα και δοκίμια, σε επιστημονικά και λογοτεχνικά περιοδικά. Εργάστηκε 15 χρόνια ως επιστημονικός συνεργάτης σε τμήματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης , με τελευταίο σταθμό το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου όπου ακόμη διδάσκει στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα της Ηθικής Φιλοσοφίας, αν και τα κύρια εισοδήματά του πια προέρχονται από την ενασχόλησή του με τη γη (ελαιοπαραγωγός). Του Ηλία Γιαννόπουλου

*** Στέλιος Κούλογλου: Η ηγεσία της Ευρώπης «χορεύει στη γέφυρα» ενώ το πλοίο φθάνει στα βράχια… 
 
 
 
 
«Είμαι ένας αισιόδοξος άνθρωπος, σε απόγνωση» ανέφερε για το μέλλον της Ευρώπης αλλά και τον παγκόσμιο πολιτικό «χάρτη» όπως αυτός διαμορφώνεται 
 Ομιλία χθες στην Καλαμάτα και σήμερα στους Γαργαλιάνους από τον Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ
 Διήμερη επίσκεψη στη Μεσσηνία πραγματοποιεί ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου. Χθες το βράδυ πραγματοποίησε ομιλία στην αίθουσα του ξενοδοχείου «ΡΕΞ» στην Καλαμάτα για την Διατλαντική Συμφωνία ΤΤΙP που αφορά μυστικές συναντήσεις μεταξύ της Ε.Ε. και των ΗΠΑ για διεθνείς συμφωνίες επενδύσεων και εμπορίου. Συμφωνίες, που, αν τελικώς «ευοδωθούν», θα ρίξουν τα «στάνταρς» της ποιότητας ζωής της Ευρώπης, όπως ο ίδιος υποστήριξε. Αυτές οι Διατλαντικές Συμφωνίες δουλεύουν σε βάρος των μικρών παραγωγών και υπέρ των πολυεθνικών, συμπλήρωσε. Πρόσθεσε δε, ότι η πρόσφατη απόφαση των Βρετανών για το «Brexit» θα έπρεπε να αφυπνίσει την ευρωπαϊκή ηγεσία και να σταματήσει αυτές τις μυστικές διαπραγματεύσεις αλλά όπως χαρακτηριστικά είπε η «Ευρωπαϊκή Ένωση θυμίζει τον Τιτανικό… Η ηγεσία «χορεύει» στη γέφυρα του πλοίου καθώς αυτό φτάνει στα βράχια» . Για το «Brexit» o κ. Κούλογλου υποστήριξε ότι αποτελεί μια «καταδίκη» στο Ευρωπαϊκό Πολιτικό κατεστημένο ενώ παράλληλα δίνει «αέρα στα πανιά» των ακροδεξιών και των Ευρωσκεπτικιστών, που το στήριξαν κατά κύριο λόγο. Αντί η Ευρώπη να «πάρει» όλα αυτά τα μηνύματα, συνεχίζει να μην αντιδρά και παράλληλα ο κ. Σόιμπλε εκμεταλλεύεται την κρίση για να προωθήσει τα σχέδια του για μια Ευρώπη «δυο ταχυτήτων» πρόσθεσε.  Αναφερόμενος στις επιπτώσεις που θα έχει στην Ελλάδα το “Brexit” σχολίασε: «Οι επιβάτες της δεύτερης θέσης την πλήρωσαν, ως γνωστόν, πιο ακριβά, από αυτούς της πρώτης θέσης».
Πριν την ομιλία του ο κ. Κούλογλου μίλησε και στα τοπικά ΜΜΕ απαντώντας σε ερωτήσεις για την πολιτική σκηνή στη χώρα. Αναφορικά με τη συζήτηση για τον εκλογικό νόμο, είπε ότι αποτελούσε πάγιο αίτημα της Αριστεράς, προσθέτοντας ότι η χώρα έχει ανάγκη από ευρύτερες συνεργασίες και συνεννόηση και όχι από φανατισμό, διαίρεση και  από πολιτική αστάθεια. Σχολιάζοντας τη σκληρή καθημερινότητα που οι πολίτες έχουν κληθεί να πληρώσουν το «λογαριασμό» του 3ου μνημονίου, ο κ. Κούλογλου είπε ότι πέρυσι ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε μια αποτυχημένη προσπάθεια να αποτρέψει τη λιτότητα και αναγκάστηκε σε «συνθηκολόγηση» τον περασμένο Ιούλιο. Η «συνθηκολόγηση» αυτή έφερε εξαιρετικά επώδυνα μέτρα με «υφεσιακά» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά. Αφού ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατάφερε να αποτρέψει τη λιτότητα, πράγμα που χρειάζεται και ευρύτερες ευρωπαϊκές συνεργασίες τις οποίες δε «βλέπει» όπως διαμορφώνεται το πολιτικό «σκηνικό» στην Ευρώπη, ο κ. Κούλογλου τόνισε ότι καθήκον του ΣΥΡΙΖΑ είναι να βελτιώσει την καθημερινότητα των πολιτών, μειώνοντας τη γραφειοκρατία και εξαλείφοντας τη διαφθορά, πράγματα που ήδη έχουν αρχίσει να γίνονται συμπλήρωσε. Κλείνοντας, σχετικά με το μέλλον της Ευρώπης αλλά και του παγκόσμιου πολιτικού «χάρτη», ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως δεν «βλέπει φως» δηλώνοντας χαρακτηριστικά «Είμαι ένας αισιόδοξος εκ φύσεως άνθρωπος, σε απόγνωση» .
  Σήμερα στους Γαργαλιάνους ο Στέλιος Κούλογου θα μιλήσει για κοινοτικές δράσεις, όχι γνωστές στο κοινό, που αποσκοπούν στην καταπολέμηση της ανεργίας και την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας των νέων. Δράσεις, όπως η ανάπτυξη της κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας, ακολουθώντας τα παραδείγματα της Ισπανίας με τις «Ηθικές Τράπεζες» και τους «Συνεταιρισμούς» αλλά και για τη χρήση της «Κλωστικής Κάνναβης» που επιδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Αναφερόμενος δε, στη χρήση της «Ιατρική Κάνναβης» που αναπτύσσεται γοργά σε όλο τον πλανήτη εν αντιθέσει με τη χώρα μας είπε ότι παραμένει «κολλημένη» σε στερεότυπα.
  Του Κώστα Γαζούλη
Φωτογραφίες: Στασινός Μουτσούλας

Ο Στέλιος Κούλογλου προειδοποιεί αλλά και ενεργεί…
 Εκδήλωσεις του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας για τη Συμφωνία Ελεύθερου Εμπορίου, αλλά και για τη νεανική επιχειρηματικότητα
 Του Αντώνη Πετρόγιαννη
 \Δύο σημαντικά θέματα για την χώρα μας ανέλυσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου, κατά τη διάρκεια της διήμερης περιοδείας του, χθες και σήμερα στη Μεσσηνίας.
Το θέμα της ομιλίας του στην Καλαμάτα, σε αίθουσα του ξενοδοχείου REX, ήταν η περιγραφή των επιπτώσεων σε παγκόσμιο, αλλά και σε τοπικό επίπεδο από τις Συμφωνίες ελεύθερου εμπορίου TTIP και CETA, κατά την εκδήλωση και συζήτηση με θέμα «Εσείς τι ξέρετε για την TTIP;».
Με τη βοήθεια κινηματογραφικού υλικού, ο Στέλιος Κούλογλου ανέλυσε τόσο το μέγεθος των πιέσεων των πολυεθνικών εταιρειών προς την Ευρωπαϊκή Ένωση, όσο και την μυστικότητα που διέπει τις σχετικές διαβουλεύσεις της Κομισιόν. Τόνισε την ανάγκη ενημέρωσης των πολιτών, ώστε με τις αντιδράσεις τους να μην επιτρέψουν στα κοινοβούλια των κρατών της Ευρωπαϊκής Ένωσης να αποδεχτούν τις Συμφωνίες που θα επηρεάσουν τις εργασιακές σχέσεις, τις προδιαγραφές ασφαλείας των τροφίμων, τα ελληνικά προϊόντα ονομασίας προέλευεσης και άλλες πλευρές της οικονομικής δραστηριότητας των χωρών της Ε.Ε.
Οι Συμφωνίες, υποστήριξε, θα δώσουν την ευκαιρία να περάσουν στις αγορές μεταλλαγμένα και άλλα προϊόντα, στα οποία δεν θα έχει γίνει προληπτικός έλεγχος για την ποιότητα και την καταλληλότητά τους, ενώ θα καταργηθεί ο χαρακτηρισμός των Προϊόντων Ονομασίας Προέλευσης (ΠΟΠ). Γνωστοποίησε, δε, ότι, σε περίπτωση που κάποια χώρα θελήσει να αντιδράσει, η υπόθεση θα οδηγηθεί σε μηχανισμό επίλυσης διαφορών σε διεθνή… ιδιωτικά δικαστήρια!
 Με δεδομένο ότι η Συμφωνία ΤΤΙΡ μάλλον θα καθυστερήσει, πιθανότατα μετά τις γαλλικές εκλογές, επεσήμανε την ανάγκη άμεσων κινητοποιήσεων για την Συμφωνία CETA της Ε.Ε. με τον Καναδά, η οποία σύντομα θα έρθει προς επικύρωση στα εθνικά κοινοβούλια.
 Αν έστω κι ένα κράτος δεν την ψηφίσει, για παράδειγμα η Ελλάδα, δεν θα περάσει, ξεκαθάρισε, και σχολίασε,, ότι στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο δεν υπάρχει αντιπολίτευση, ενώ ένας από τους υπέρμαχους της ΤΤΙΡ είναι ο κ. Σόιμπλε.
Σήμερα, στις 8.00 το βράδυ, ο Στέλιος Κούλογλου θα μιλήσεις στη Δημοτική Βιβλιοθήκη των Γαργαλιάνων με θέμα "Κοινωνική και αλληλέγγυα οικονομία και νεανική επιχειρηματικότητα".
Σε ανάλογες εκδηλώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί ανά την Ελλάδα, αλλά και στο Ευρωκοινοβούλιο, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έχει ήδη χτυπήσει το καμπανάκι υποστηρίζοντας ότι πρέπει "να αφήσουμε τα λόγια και να ξεκινήσουμε τα έργα για να δώσουμε προτάσεις και διεξόδους στους νέους που δεν μπορούν να βρουν δουλειά".
Ο Στέλιος Κούλογλου έχει χαρακτηρίσει «στρατηγική ήττα» της Ελλάδας το γεγονός ότι νέοι και πολύ ταλαντούχοι άνθρωποι αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τη χώρα για να βρουν δουλειά και παρότρυνε μέσω αυτής της εκδήλωσης, να αρχίσουν να γίνονται συζητήσεις που να αφορούν και το μέλλον της χώρας και όχι μόνο το παρελθόν.
Η ιδέα της εκδήλωσης ήταν ότι στην Ελλάδα συνεχίζεται η συζήτηση για πάρα πολλά πράγματα, άλλοτε σημαντικά και άλλοτε λιγότερο σημαντικά, συχνά για το παρελθόν μας αλλά σπάνια για το μέλλον μας, την ίδια στιγμή που υπάρχει μια ολόκληρη γενιά στην Ελλάδα, που πάει χαμένη. Κι αυτή είναι η γενιά των νέων ανθρώπων, που δεν μπορούν να βρουν δουλειά.
«Είπαμε να παρατήσουμε τα μεγάλα λόγια, εδώ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και να ξεκινήσουμε συγκεκριμένες πράξεις, προσπαθώντας να δώσουμε προτάσεις και διεξόδους, σε αυτούς τους νέους, γιατί η χώρα υφίσταται μια στρατηγική ήττα, από τη στιγμή που οι νέοι και πολύ ταλαντούχοι άνθρωποι αναγκάζονται να την εγκαταλείψουν», τόνισε σε ανάλογη εκδήλωση στο Ευρωκοινοβούλιο.

***  1.000 λιγότερες γεννήσεις από θανάτους κάθε χρόνο στη Μεσσηνία
Tην Παρασκευή 1η  Ιουλίου  πραγματοποιήθηκε μια ιδιαίτερα εποικοδομητική συνάντηση του συλλόγου μας με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο. Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο πρόεδρος του Συλλόγου Χρήστος Κορομηλάς εξέθεσε στον Σεβάσμιότατο  Μητροπολίτη τα έντονα βιοποριστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει μεγάλο πλήθος τρίτεκνων οικογενειών. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις τελευταίες πρωτοβουλίες του Συλλόγου μας σχετικά με τη λειτουργιά του Κοινωνικού Παντοπωλείου και στο δημογραφικό πρόβλημα, που έχει πάρει και στη Μεσσηνία τεράστιες διαστάσεις, καθώς, κάθε χρόνο, έχουμε 1.000 λιγότερες γεννήσεις από θανάτους. Τέλος, ευχαρίστησε για της άριστη συνεργασία που έχει ο σύλλογος με την Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας με στόχο την υποστήριξη αδύναμων οικονομικά μελών μας.
Ο Σεβασμιότατος  Μητροπολίτης δήλωσε πως θα είναι πάντα στο πλάι μας σε ότι τον χρειαστούμε και του φάνηκε ιδιαίτερα θετική η πρωτοβουλία μας για την δημιουργία κοινωνικού παντοπωλείου.
Στην συνάντηση, εκτός του πρόεδρου  παρέστησαν η Γραμματέας Αλατσάκη Ξανθίππη και η Συντονίστρια Λειτουργιάς του Κοινωνικού  Παντοπωλείου Μπούρα Παναγιώτα.

***
~

*** Αθλητική ενημέρωση  :

******  ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ  EURO  2016  στην Γαλλία 


  ~** Στον πρώτο  Ημιτελικό του  Euro  2016 στην Γαλλία :

Την   (Τετάρτη  06-07-2016 )  : ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ- ΟΥΑΛΙΑ
2ος  Ημιτελικός  ,

~** Την   (Πέμπτη 07-07-2016 ) : ΓΑΛΛΙΑ -ΓΕΡΜΑΝΙΑ

***  Εύκολη πρεμιέρα για την Εθνική που νίκησε 78-53 το Ιράν   Στο προολυμπιακό τουρνουά  στο  Τορίνο  και  στον 1ο  αγώνα :
Τα δεκάλεπτα: 27-21, 48-31, 66-47, 78-53Διαιτητές: Ζόρζε Βάζκεζ (Πορτογαλία), Εμίλιο Πέρεθ (Ισπανία), Μπόρις Σούλγκα (Ουκρανία)
ΕΛΛΑΔΑ (Φώτης Κατσικάρης): Αθηναίου 4 (1), Καλάθης 6, Μπουρούσης 11 (1), Μάντζαρης 3 (1), Αγραβάνης 8 (2), Παπαπέτρου 3, Χαραλαμπόπουλος, Μπόγρης, Περπέρογλου 12 (2), Αντετοκούνμπο Γ. 16 (2), Κουφός 10, Αντετοκούνμπο Θ. 5
ΙΡΑΝ (Ντιρκ Μπάουερμαν): Ντοραγκί, Μασαγιέκι, Ασλάνι, Χασανζάντε 2, Γιακτσαλί 12 (4), Ζανγκενέ 3 (1), Σεντιγκί, Σαχακιάν 3 (1), Καρντούστ 2, Τζαμσιντιτζαφαραμπαντί 13 (2), Καζεμί 2, Χαντάντι 16 (1)
Την  Τετάρτη  05-07-2016 στο 2ο  αγώνα με το Μεξικό ώρα 19.00 από ΕΡΤ 2 .-

***Ξύλο και διακοπή στον αγώνα πόλο των Νέων με την Κροατία   Σε τουρνουά στο Βελιγράδι
Επεισοδιακό ήταν το φινάλε του διεθνούς τουρνουά υδατοσφαίρισης νέων ανδρών στο Βελιγράδι, καθώς ο τελικός ανάμεσα στην εθνική Ελλάδας και την Κροατία δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.
Το ματς διεκόπη στα μέσα της τελευταίας περιόδου, με το σκορ να είναι 11-9 σε βάρος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, μετά από χτύπημα που δέχθηκε ο Νίκος Γαρδίκας από αντίπαλο, που είχε ως συνέπεια να ακολουθήσει γενική σύρραξη.
Οι διαιτητές διέκοψαν την αναμέτρηση, καταχωρώντας ως τελικό το σκορ στο σημείο της διακοπής, όπερ σημαίνει ότι η ελληνική ομάδα κατέλαβε τη δεύτερη θέση.
Το ματς ήταν γενικά πολύ σκληρό, καθώς οι δύο ομάδες έχουν... προηγούμενα από τον προημιτελικό του περσινού Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της κατηγορίας, και μάλιστα η Κροατία χρεώθηκε με αποβολή χωρίς αντικατάσταση στην τρίτη περίοδο και έπαιξε για τέσσερα λεπτά με παίκτη λιγότερο.
Η ελληνική αποστολή εξέφρασε πολλά παράπονα για τη διαιτησία, θεωρώντας ότι σε μεγάλο βαθμό ανέχθηκε το σκληρό παιχνίδι των Κροατών.
Τα οκτάλεπτα (με πρώτη την εθνική): 2-2, 4-3, 3-4, 0-2 (διακοπή)
Για την ελληνική ομάδα σκόραραν οι Γιαννόπουλος 3, Λιαπάκης 2, Γαρδίκας, Παπαναστασίου, Καπετανάκης, Γκιουβέτσης.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

***  Τετάρτη η νέα διοίκηση του Εθνικού Μελιγαλά, που θέλει να γίνει ο νέος…. Αστέρας Αρφαρών!
Οι προσπάθειες των Νίκου Μακρινιώτη και Ηλία Μουρούσια απέδωσαν καρπούς και έτσι, μετά και την χθεσινή συγκέντρωση στον Μελιγαλά, όλα δείχνουν ότι την προσεχή Τετάρτη θα έχουμε νέα διοίκηση στον τοπικό Εθνικό.
    Σε αυτήν θα μπουν νέα πρόσωπα, επιχειρηματίες από την περιοχή  και βέβαια αλλάζει πια η φιλοσοφία των… γυρολόγων και μισθοφόρων παικτών, θα λάβει χώρα σαφέστατη στροφή στους ντόπιους και γηγενής παίκτες  (στο πετυχημένο πρότυπο αν θέλετε του Αστέρα Αρφαρών), ενώ θα αναλάβει  την ομάδα και αναλόγου τύπου και φιλοσοφίας τεχνικός…

*** «Πράσινοι» και επισήμως οι Χουλτ και Ιμπάρμπο 
Τους ανακοίνωσε και τους δυο

~ Διπλό «χτύπημα» την Πέμπτη από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκλας Χουλτ και του Βίκτορ Ιμπάρμπο. Ο 26χρονος Σουηδός αριστερός μπακ υπέγραψε με τους Πράσινους για τρια χρόνια, ενώ ο Κολομβιανός επιθετικός αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο από την Κάλιαρι. Αμφότεροι έφυγαν για την Ολλανδία ώστε να ενσωματωθούν στην προετοιμασία της νέας ομάδας τους.
Η ανακοίνωση των Πρασίνων για τον Χουλτ:
«Υπέγραψε σήμερα το τριετές συμβόλαιό του με το «τριφύλλι» ο Σουηδός ποδοσφαιριστής.
Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Νίκλας Χουλτ. Ο Σουηδός ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2019 και τον καλωσορίζουμε στην «πράσινη» οικογένεια.
Ο Μπο Νίκλας Χουλτ -όπως είναι το πλήρες ονοματεπώνυμό του- γεννήθηκε στις 13 Φεβρουαρίου του 1990 στην πόλη Βέρναμο της Σουηδίας. Έκανε ντεμπούτο στην ομάδα της γενέτειράς του, το 2008 και, μετά από 20 ματς, την επόμενη χρονιά μεταγράφηκε στην Έλφσμποργκ.
Εκεί, παρέμεινε για μια πενταετία, έχοντας 92 εμφανίσεις και 11 τέρματα, για να μετακομίσει το 2014 στη Νις, μετρώντας 45 συμμετοχές και δύο γκολ έκτοτε.
Ο Χουλτ είναι διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του τέσσερις φορές, σε επίπεδο Εθνικής Ανδρών, ενώ παράλληλα έχει περάσει προηγουμένως από τα μικρότερα ηλικιακά κλιμάκια της Σουηδίας».
Και για τον Ιμπάρμπο: « Συμφωνία του Παναθηναϊκού με την Κάλιαρι για τον μονοετή δανεισμό του Κολομβιανού επιθετικού.
Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την, υπό μορφή δανεισμού από την Κάλιαρι, ένταξη του Βίκτορ Ιμπάρμπο στο ρόστερ της ομάδας μας και τον καλωσορίζει στην «οικογένεια» του «τριφυλλιού».
Ο Κολομβιανός επιθετικός γεννήθηκε στις 19 Μαΐου του 1990 στο Τουμάκο της Κολομβίας. Αφού «ανδρώθηκε» ποδοσφαιρικά στις ακαδημίες της Λα Καντέρα, ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 2008 στην Ατλέτικο Νασιονάλ, όπου παρέμεινε για μια τριετία, μετρώντας 102 εμφανίσεις και έξι τέρματα.
Το καλοκαίρι του 2011 η Κάλιαρι προχώρησε στην απόκτησή του, παρότι βρέθηκε κοντά στην μετακόμιση στην Ουντινέζε, δύο χρόνια νωρίτερα. Με την ομάδα της Σαρδηνίας, ο Σεγούντο Βίκτορ Ιμπάρμπο Γκερέρο -όπως είναι το πλήρες ονοματεπώνυμό του- έκανε 115 συμμετοχές ενώ πέτυχε και 15 γκολ.
Αποχώρησε ως δανεικός για την Ατλέτικο Νασιονάλ τον Ιανουάριο του 2016, με την οποία έπαιξε σε 11 ματς και σημείωσε ένα τέρμα, κι ενώ είχαν προηγηθεί οι δανεισμοί του αρχικά σε Ρόμα και ακολούθως σε Γουότφορντ, τον Φεβρουάριο και τον Σεπτέμβριο του προηγούμενου χρόνου.
Ο 26χρονος άσος έχει πλούσια εμπειρία και από την παρουσία του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, παίζοντας μάλιστα και αντίπαλος της Ελλάδας στη νίκη της Κολομβίας με 3-0, στο Μουντιάλ του 2014, για τον τρίτο όμιλο της διοργάνωσης.
Συνολικά, ο Ιμπάρμπο έχει χριστεί διεθνής 15 φορές με την Εθνική Ανδρών, σκοράροντας μια φορά, από το 2010 και έπειτα. Προηγουμένως, αγωνίστηκε στην Κ20 της πατρίδας του».
Αναλυτικά όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της «πράσινης» ΠΑΕ ο Χουλτ: Ο Παναθηναϊκός έχει μια μακρά και καλή παράδοση σε ότι αφορά στους παίκτες από την Σκανδιναβία, με τον Μπεργκ να είναι το τελευταίο… παράδειγμα. Τι προσδοκάς από αυτή τη συνεργασία;
«Πρώτα από όλα είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, σε ένα τόσο μεγάλο Σύλλογο. Φυσικά και γνωρίζω για αυτή την “ιδιαίτερη” σχέση του Παναθηναϊκού με την Σκανδιναβία και φυσικά θα ήθελα να βάλω κι εγώ ένα “λιθαράκι” στο να συνεχιστεί η παράδοση…».
Έχεις μια ιδιαίτερη σχέση με το νούμερο 13, το οποίο είναι απόλυτα συνυφασμένο με τον Παναθηναϊκό και τους οπαδούς του και ένας καλός λόγος για να σε… λατρέψουν! Θα ήθελες να τους στείλεις ένα μήνυμα;
«Τι να πω, ίσως και είναι το… κάρμα μου να με ακολουθεί αυτό το νούμερο! Οι πολλές δηλώσεις δεν μου αρέσουν, θεωρώ ότι εγώ και οι συμπαίκτες μου πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, να προπονούμαστε σκληρά και στο τέλος να πετύχουμε τους στόχους μας. Πάντως, πρέπει να πω πως ανυπομονώ να παίξω για τους οπαδούς μας, έχω ακούσει ότι είναι οι καλύτεροι εδώ στην Ελλάδα!».
Σε αγωνιστικό επίπεδο, πως θα σκιαγραφούσες το προφίλ σου; Ποια είναι τα δυνατά στοιχεία του παιχνιδιού και που θεωρείς ότι μπορείς να αποδίδεις καλύτερα αυτά για τα οποία σε επέλεξε ο Αντρεά Στραματσόνι;
«Καταρχήν, θέλω να δικαιώσω όχι μόνο τον προπονητή μου αλλά κι όλους όσοι με εμπιστεύθηκαν. Δεν μπορώ να αποκαλύψω τα… μυστικά μου (σ.σ. γέλια), παρά μόνο να σας πως ότι είμαι αριστεροπόδαρος, παίζω σε όλη την πλευρά και τα μεγάλα μου προσόντα θα έλεγα ότι είναι πως έχω πολύ ταχύτητα αλλά και αρκετές φυσικές δυνάμεις».
Τρίτη μεταγραφή στην καριέρα σου, μετά τις Έλφσμποργκ και Νις, προφανώς με την ελπίδα να αποδειχτεί η… καλύτερη. Με τι θα είσαι ικανοποιημένος στο τέλος της χρονιάς;
«Υπέγραψα στον Παναθηναϊκό γιατί θεωρώ πως είναι η σωστή κίνηση αυτή την στιγμή για την καριέρα μου. Ελπίζω ότι, στο τέλος της χρονιάς, θα δικαιωθώ για αυτή μου την απόφαση! Φυσικά και θέλω να κερδίσουμε το Πρωτάθλημα πάνω απ’ όλα, αλλά και να τα πάμε καλά στην Ευρώπη είναι εξίσου σημαντικό… Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος Σύλλογος και ξέρω πως, αν τα πάω καλά εδώ, θα έχω την δυνατότητα να επιστρέψω στην εθνική Σουηδίας». Newsroom ΔΟΛ
***Υπέγραψε στον Παναθηναϊκό ο Σίνγκλετον!
Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι ο Κρις Σίνγκλετον, καθώς έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του, το οποίο θα είναι διάρκειας για 1+1 χρόνια.               ~ Ο Κρις Σίνγκλετον αποτελούσε διακαής πόθος του Αργύρη Πεδουλάκη και ύστερα από μερικές εβδομάδες διαπραγματεύσεων, ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του, το οποίο θα είναι διάρκειας για 1+1 χρόνια! 
~ Μάλιστα, η απόκτηση του Σίνγκλετον αποτελεί και μία σημαντική... νίκη για τον Παναθηναϊκό, καθώς για τον Αμερικανό είχαν ενδιαφερθεί αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες, με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ να ήταν ένας πολύ δυνατός αντίπαλος, αφού τον πίεζε αρκετά το τελευταίο διάστημα.
~ Ο 27χρονος ήταν στην κορυφή της λίστας του «Άρτζι» για τον αθλητικό ψηλό που ήθελε στην «πράσινη» φροντ λάιν και τρανή απόδειξη ήταν τα όσα έκανε φέτος με τη φανέλα της Λοκομοτίβ Κουμπάν, καθώς ήταν εκ των πρωταγωνιστών της για την πρόκριση στο Final 4 της Ευρωλίγκας, για πρώτη φορά στην ιστορία της.

~Έτσι, ο Σίνγκλετον, ο οποίος σε λίγο καιρό θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Κίνας, αποτελεί την πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφή του Παναθηναϊκού, ο οποίος αφού είχε αίσιο τέλος το συγκεκριμένο θέμα, μπορεί να συνεχίσει το μεταγραφικό του πλάνο, ενόψει της νέας σεζόν.

***  Υπέγραψε στον ΠΑΟ για τρία χρόνια ο Νούνο Ρέις      25χρονος Πορτογάλος μέσος
Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού είναι από τη Δευτέρα ο Νούνο Ρέις, ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα, πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε τριετές συμβόαλιο συνεργασίας με την «πράσινη» ΠΑΕ.
Ο 25χρονος Πορτογάλος μεσοαμυντικός (ο οποίος έχει γεννηθεί στην Ελβετία, όπου είχαν μεταναστεύεσει οι γονείς του), θήτευσε στις ακαδημίες της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, χωρίς ποτέ να παίξει στην πρώτη ομάδα των «λιονταριών».
Αγωνίστηκε ως δανεικός για δυόμιση χρόνια στη βελγική Σερκλ Μπριζ και για άλλον έναν στην Ολανένσε, ενώ πέρυσι το καλοκαίρι εντάχθηκε στο δυναμικό της Μετς, με την οποία κατέγραψε 27 συμμετοχές στη δεύτερη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος, βοηθώντας την ομάδα του να κερδίσει την άνοδο.
Ο Νούνο Μιγκέλ Περέιρα Ρέις -όπως είναι το πλήρες ονοματεπώνυμό του- υπήρξε διεθνής με τις «μικρές» εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας και μάλιστα αγωνίστηκε ως αρχηγός στο Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων (U20) του 2020, όπου οι Ιβηρες έφτασαν ως τον τελικό της διοργάνωσης.
Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου, ο Νούνο Ρέις τόνισε: «Γενικά προτιμώ να αγωνίζομαι στο εξωτερικό, γιατί είναι διαφορετικό το επίπεδο. Στην Ελλάδα έμαθα ότι είναι υψηλό το επίπεδο, ενώ και ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα, οπότε η απόφασή μου ήταν μάλλον εύκολη! Μόλις ενημερώθηκα για την προοπτική αυτή, δεν είχα κανένα δισταγμό να αποδεχθώ την πρόταση που μου έγινε και... να ‘μαι.
Το μεγαλύτερό μου όνειρο είναι να κατακτήσω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό! Ξέρω ότι δεν είναι εύκολο, αλλά έχουμε καλή ομάδα, αξιόλογους παίκτες, οπότε γιατί να μην το καταφέρουμε; Ο Κάρλος Φρέιτας ήταν τεχνικός διευθυντής μου στην Μετς και να ξέρετε ότι πάντα μου έλεγε πως ο Παναθηναϊκός έχει τις συνθήκες που χρειάζομαι για να εξελιχθώ σαν ποδοσφαιριστής και να μην διστάσω να πω το ναι, αν με ειδοποιούσαν κάποια στιγμή από την Αθήνα».
Όσο για το πού προτιμά να αγωνίζεται, ο Πορτογάλος είπε: «Νιώθω καλύτερα αγωνιζόμενος στη μεσαία γραμμή. Ωστόσο, θεωρώ ότι μπορώ να αποδώσω καλά και στην άμυνα. Νιώθω ότι έχω ωριμάσει πλέον και ειδικά τα δύο τελευταία χρόνια έχω καταφέρει να βελτιώσω πολύ την αντίληψή μου, την επιθετικότητα στα μαρκαρίσματα αλλά και την προσαρμογή μου στις εκάστοτε συνθήκες, είτε ως στόπερ είτε ως "κόφτης", που είναι και τα τρία δυνατά μου στοιχεία».
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

***  «Kopani»… Η ξυλορακέτα από τη Μεσσηνία που «κατακτά» τις παραλίες της χώρας! (βίντεο)
Από τους Γαργαλιάνους… σ’ όλο τον κόσμο μέσα σε έξι χρόνια!
0004.jpg
  Οι ρακέτες της παραλίας αποτελούν εδώ και χρόνια βασικό «αξεσουάρ» στον καλοκαιρινό «εξοπλισμό» μας. Άνθρωποι κάθε ηλικίας βρίσκουν με τις ξυλορακέτες τον κατάλληλο τρόπο να γυμναστούν, πριν απολαύσουν τη βουτιά τους στις υπέροχες θάλασσες της χώρας μας… Εδώ και 6 χρόνια, μια «μεσσηνιακή ξυλορακέτα» έχει βαλθεί να «κατακτήσει» τις παραλίες ολόκληρης της Ελλάδας και όχι μόνο…
Ο Κώστας Φραγκόγιαννης, που συνεχίζει στους Γαργαλιάνους την ξυλουργική παράδοση της οικογένειάς του, σκέφτηκε να κατασκευάσει στο ξυλουργείο του μια ξυλορακέτα… Από τις αρχικά αποτυχημένες προσπάθειες ήρθε, τελικά, το επιθυμητό αποτέλεσμα και σήμερα οι ξυλορακέτες της εταιρείας «Kopani» βρίσκονται σε κάθε ελληνική παραλία, ενώ η δυνατότητα κατασκευής «προσωπικής» ρακέτας, με ό,τι σχέδιο επιθυμεί ο κάθε ενδιαφερόμενος, τις έχει κάνει να ξεχωρίζουν…
Το «Θάρρος» συνάντησε τον Κώστα Φραγκόγιαννη και μας «ξετύλιξε» το success story της εταιρείας «Kopani»…
~ Βίντεο : Ξυλορακέτες Kopani - Συνέντευξη , https://youtu.be/SAyX0BbUZtY .-
-Πώς γεννήθηκε η ιδέα για τη δημιουργία της εταιρείας;Η δουλειά μου είναι γύρω από το ξύλο και την ξυλουργική τέχνη. Έτσι, καθώς βρισκόμουν πριν από χρόνια στην παραλία και έπαιζα ρακέτες με ένα φίλο, σκέφτηκα να προσπαθήσω να φτιάξω μια δική μου ρακέτα… Φυσικά, οι πρώτες προσπάθειες ήταν αποτυχημένες, αλλά ύστερα από αρκετό κόπο κατάφερα να φτιάξω αυτό που έχουμε σήμερα και αποτελεί μια αρκετά καλή ξυλορακέτα, κοινά αποδεκτή. Κάπως έτσι «γεννήθηκαν» οι ξυλορακέτες «kopani».
-Πόσο εύκολο είναι να κατασκευάσει κάποιος μια ξυλορακέτα;
Η κατασκευή μιας ξυλορακέτας δεν είναι κάτι τόσο απλό όσο ακούγεται… Δεν παίρνει κάποιος ένα οποιοδήποτε ξύλο και απλά το κόβει… Για να φτιάξεις μια ξυλορακέτα ανταγωνιστική, χρειάζονται 8 με 9 διαφορετικά στάδια… Αρχικά χρειάζεται «μασίφ» ελαφρύ ξύλο, της δημιουργούμε μέσα, στο γέμισμα που λέμε, διάφορα κενά, για να απορροφά τους κραδασμούς, αλλά και να γίνει πιο ευθύβολη… Παράλληλα, έτσι φτιάχνουμε μια εμπροσθόβαρη και οπισθόβαρη ρακέτα, η οποία μπορεί να είναι και «επιθετική» και «αμυντική». Μετά καταλήγουμε στον τύπο της λαβής… Η πιο κοινή λαβή σε ρακέτα είναι η «timer». Είναι αυτή που όλοι έχουμε δοκιμάσει και ξεκινάμε να παίζουμε. Από εκεί και πέρα, όσο παίζει κάποιος ξυλορακέτες και βελτιώνεται, θέλει να δοκιμάσει κι άλλο είδος παιχνιδιού. Γι’ αυτό υπάρχουν οι ρακέτες με λαβές «pro», όπως λέγονται, ή και οι ρακέτες με τη λαβή «τσιγκέλι», που απευθύνονται σε όσους παίζουν «ψηλά» με αρκετά καρφιά και γενικότερα έχουν μεγαλύτερη εμπειρία στο άθλημα…
13433064_895982403846558_450263725406813155_o.jpg
 -Σε τι διαφέρει το «Kopani» από τις υπόλοιπες ξυλορακέτες;
Όταν φτιάξαμε τις πρώτες ρακέτες, ξέραμε ότι δεν έχουμε ανακαλύψει και τον τροχό… Έτσι, για να κάνουμε τη διαφορά, σκεφτήκαμε να φτιάξουμε πιο «προσωπικές» ρακέτες, δίνοντας τη δυνατότητα στον κάθε ενδιαφερόμενο να βάλει το δικό του «μότο» ή το σχέδιο που επιθυμεί… Αυτό γίνεται με πυρογράφο και δεν επηρεάζει καθόλου τις παικτικές ικανότητες της ρακέτας… Παράλληλα, δημιουργεί μια πιο όμορφη αισθητικά ρακέτα…
Μια ακόμα διαφορά σε σχέσεις με άλλες ρακέτες του εμπορίου, είναι η δυνατότητα που έχουμε να κατασκευάζουμε ρακέτες προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις των πελατών μας… Δηλαδή, πώς θέλουν τη «λαβή» τους, πόσα γραμμάρια να ζυγίζει κ.ο.κ…

 -Γιατί «Kopani»;
Φτιάχνοντας μια μέρα κάποιες ρακέτες για φίλους, μπήκε ο παππούς μου στο ξυλουργείο και πιάνοντας μία στο χέρι, μου λέει: «Τι κοπάνι είναι αυτό, παιδί μου;»… Γελώντας τον ρώτησα τι εννοεί και μου λέει «σαν το κοπάνι που είχε η γιαγιά σου για τα χαλιά είναι…».
Ε, έπειτα από κάποιες μέρες και αφού αποφασίσαμε να ξεκινήσει η εταιρεία, μιλώντας με ένα φίλο σκέφτηκα να δώσω αυτό το όνομα… Έτσι ο παππούς, μπορούμε να πούμε, είναι ο «νονός» της εταιρείας…
13516579_901779799933485_1523478593846231531_n.jpg
 -Σε τι ηλικίες απευθύνεται το άθλημα της ξυλορακέτας;
Από 7-8 χρόνων μπορεί ένα παιδί να αρχίσει να παίζει με μια ξυλορακέτα… Έχουμε τη δυνατότητα κατασκευής και για «παιδικές» ρακέτες. Γενικά είναι ένα εύκολο άθλημα. Όσο εξασκείσαι, τόσο βελτιώνεσαι, όπως συμβαίνει σε όλα τα αθλήματα…

 -Τι θα έλεγες σε αυτούς που ενοχλούνται από τις ξυλορακέτες στις παραλίες;
Είναι γεγονός ότι πολλούς λουόμενους τους ενοχλεί ο ήχος από τις ξυλορακέτες… και πολλές φορές έχουν το δίκιο τους, καθώς επιθυμούν να χαλαρώσουν και να μην ενοχλούνται. Επειδή έχει γίνει γνωστό το άθλημα της ξυλορακέτας, σε πολλές οργανωμένες παραλίες πλέον έχουν δημιουργηθεί γήπεδα ειδικά γι’ αυτό, τα οποία κλείνονται με «φιλέ», ώστε να μη φεύγει το μπαλάκι, αλλά και να μην κινδυνεύει κάποιος να χτυπήσει.

erg.jpg
  -Μια εταιρεία από τη Μεσσηνία μπορεί να είναι ανταγωνιστική;
Όταν ξεκινήσαμε την ιδέα να κάνουμε επαγγελματικά την κατασκευή της ξυλορακέτας, δεν περίμενα την ανταπόκριση και τη μεγάλη απήχηση που θα είχε στον κόσμο. Είδαμε ότι οι ξυλορακέτες μaς αρέσουν, οι πελάτες μας είναι ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα και έτσι άρχισε να μεγαλώνει το «kopani» και μαζί του να μεγαλώνουμε κι εμείς… Ήδη έχουμε αρκετές παραγγελίες και από το εξωτερικό και συζητήσεις για να στήσουμε σημεία πώλησης εκεί… Έτσι, βλέπουμε ότι μια εταιρεία με έδρα τους Γαργαλιάνους μπορεί να «σταθεί» και να είναι ανταγωνιστική… Εμείς συνεχίζουμε με «μεράκι» τη δουλειά μας, και ό,τι έρθει… καλώς να έρθει.
13522069_901779839933481_3932411318996391111_n.jpg
 -Πού θα βρούμε τις ξυλορακέτες «Kopani»;
Όποιος επιθυμεί, μπορεί να βρει τις ρακέτες μας μέσα από το site μας: www.kopani.gr ή τη σελίδα μας στο facebook (www.facebook.gr/kopani). Εκεί ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να κάνει την παραγγελία που επιθυμεί κι εμείς να του στείλουμε με αντικαταβολή τη ρακέτα στο χώρο που επιθυμεί. Παράλληλα, έχουμε συνεργασίες με αρκετά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, όπου υπάρχουν σημεία πώλησης της ρακέτας «kopani».
DSC_5555.jpg

\ * Ευχαριστούμε πολύ το Kalamata Beach Volley Bar,  για τη φιλοξενία στο χώρο του, το φωτογραφείο www.chronischronopoulos.com  για το μοντάζ, αλλά και τον Κώστα Φραγκόγιαννη για το υπέροχο δώρο του…
Των Κώστα Γαζούλη & Παναγιώτη Μπαμπαρούτση

  ~ *** ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΙΟΥΝΙΟΥ  2016  :~ Η Εφημερίδα μας  ARFARA NEWS στο αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 01  Ιουνίου  2016  : http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2016/06/arfara-news-01-2016.html.  .-                                                                                                                                                                               
~ ΥΓΕΙΑ γιά ΟΛΟΥΣ  μας  Παρασκευή  03  Ιουνίου  2016 :  http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2016/06/03-2016.html .-
~ Η Εφημερίδα μας  ARFARA NEWS  στο αγιάζι της ενημέρωσης Σάββατο  04  Ιουνίου  2016 :  http://stamos-dynami.blogspot.gr/2016/06/arfara-news-04-2016.html .-   
 ~ΑΓΙΟ  ΟΡΟΣ -ΑΘΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ Σάββατο  04  Ιουνίου  2016  : http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2016/06/04-2016.html  .- 
~ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ  ΜΑΣ Από τις δικές  μας περιηγήσεις   08 Ιουνίου 2016  18ο  κεφάλαιο  :  http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2016/06/08-2016-18.html .-
~ Αθλητικό Σαββατοκύριακο  11  και 12  Ιουνίου  2016 :  http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2016/06/11-12-2016.html .-
~EURO  2016  στην  Γαλλία 10/06 -10/07/2016 και COPA AMERICA 2016...   :  http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2016/06/euro-2016-1006-10072016.html  ~  ΑΘΛΗΤΙΚΟ  ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ  18  και 19 Ιουνίου  2016:  http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2016/06/18-19-2016.html .-
~ΥΓΕΙΑ  γιά  ΟΛΟΥΑ  μας  Τετάρτη  22  Ιουνίου  2016  :  http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2016/06/22-2016.html  .-
~ Η Εφημερίδα μας  ARFARA NEWS  στο αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 23  Ιουνίου  2016  :   http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2016/06/arfara-news-23-2016.html  .-
~ ΘΥΜΗΣΗ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΕΚΕΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ μέσα από παλιές φωτογραφίες Πέμπτη  23  Ιουνίου  2016 : http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2016/06/23.html  .-
~ Αθλητικό  Σαββατοκύριακο  25   και  26  Ιουνίου  2016  : http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2016/06/25-26-2016.html .-
~   Η Εφημερίδα μας   ARFARA  NEWS  στο αγιάζι της ενημέρωσης  Κυριακή 26  Ιουνίου  2016 : http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2016/06/arfara-news-26-2016.html .-
~ Η Εφημερίδα μας   ARFARA NEWS  στο αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 27 Ιουνίου  2016 :  http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2016/06/arfara-news-27-2016.html .-
~ Η Εφημερίδα  μας     ARFARA  NEWS   στο  αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη  28 Ιουνίου   2016 :  http://snsarfara.blogspot.gr/2016/06/arfara-news-28-2016.html  .-             
~ Η Εφημερίδα μας  ARFARA NEWS  στο αγιάζι της ενημέρωσης  Τετάρτη 29  Ιουνίου  2016 :   http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2016/06/arfara-news-29-2016.html .-
~ ΒΙΟΙ ΑΓΙΩΝ  της Ορθόδοξης  Εκκλησία μας  29 Ιουνίου  2016  7ο κεφάλαιο :  http://snsarfara.blogspot.gr/2016/06/29-2016-7.html  .-
~ Η Εφημερίδα μας  ARFARA NEWS  στο αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη  30 Ιουνίου  2016 : http://snsstamoskal.blogspot.gr/2016/06/arfara-news-30-2016.html .- 
~  Αθλητικό  Σαββατοκύριακο  02  και 03  Ιουλίου  2016 : http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2016/07/02-03-2016.html .- 
~  Η Εφημερίδα μας   ARFARA  NEWS  στο αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 04 Ιουλίου  2016 :  http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2016/07/arfara-news-04-2016.html .-
~  Η  Εφημερίδα μας   ARFARA NEWS στο αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 05 Ιουλίου  2016 :  http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2016/07/arfara-news-05-2016.html .-
  ~ Το αγιάζι της ενημέρωσης  Arfara News 2 , Τρίτη 05 Ιουλίου 2016 :  http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2016/07/arfara-news-2-05-2016.html .-  
~

~** Συνεργάτης σε (10) Ιστολόγια Αναρτήσεων:  
1. STAMOS
-ARFARA -GREECE
,
2. Arfara-Messinias-
asteras-arfaron
,
3.
Stamos
Arfara Messinias Greece
,
4.
ARFARA - KALAMATAS ,
5.
ASTERAS ARFARON
2011
,
6.
Arfara-Messinias 2 ,
7.
stamos-dynami ,
8.
Arfara-Messinias ,
9.
Arfara-Messinias 1 -
FOTOS
,
10.
vlasios ,11. ΑΡΦΑΡΑ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ,12. http://arfara-messinias-stamos-2010  , ~13. http:// arfara-messinias-news.blogspot.com ,14. http://dimmetop.arfara.blogspot.com  , 15. http:// arfara-messinias-news.blogspot.com , https://www.facebook.com/panathinaikokoinima , ^ STAMOS -ARFARA -GREECE ,^  stamos-dynami  ,^ Arfara-Messinias  ,^, Arfara-Messinias 1 - FOTOS  ,http://dimmetop.arfara.blogspot.com  , Arfara-Messinias 2  , 

  ****   BINTEOΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ...ΒΙΝΤΕΟΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ:  
1. - Stamatios Skoulikas =  Stamatios Skoulikas  , http://www.youtube.com/stamos01 ,   4809 video.  -    Σταματης Σκουλικας  
2. - Stamos Skoulikas =        Stamos Skoulikas  
http://www.youtube.com/stamatios01   ,    3005 video.     σταμος σκουλικας ,  
3. - Vlasis Skoulikas =   Vlasis Skoulikas , +Stamos ,.
http://www.youtube.com/vlasiskal  .  =      2003  video. -                  https://plus.google.com/u/0/+VlasisSkoulikas/posts?csrc=yt&cfem=1  ,.- - βλάσης σκούλικας ,
Σύνολον                                        10. 817  βίντεο   .-

*** ~    http://facebook.com/home.php?=home?#!/?ref=home   , 679 /. - https://www.facebook.com/stamatios.n.skoulikas  .-  https://www.facebook.com/stamatios.skoulikas?fref=pb&hc_location=friends_tab&pnref=friends.all .- https://www.facebook.com/profile.php?id=1037492258 ,  1132 .-            https://www.facebook.com/stamatios.n.skoulikas .- ,
https://www.facebook.com/arfarakalamatasmessinias   , = ARFARA MESSINIAS    1.615   Arfara Kalamatas Messinias | Facebook                       
*** https://www.facebook.com/stamatios.skoulikas.1?fref=ts .-  42 .-            Σταμάτιος Σκούλικας  .-
https://www.facebook.com/SYLLOGOS.ARFARON.AG.THEODOROI , «ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ «ΑΡΦΑ ΡΩΝ.-   595 -       https://twitter.com/  ,   Skoulikas
@stamos01    .  ,,   http://messinia1234.com/?page_id=937  
~ https://www.facebook.com/pages/agios-floros/257560450948935  529 . -   ΑΓΙΟΣΦΛΩΡΟΣ     
~ https://www.facebook.com/profile.php?id=100009016280105 .- = Βρωμόβρυσης  Σύλλογος ΔΑΓΡΕ 92 /  139  .         
*** http://www.twitter.com/stamos01/  , 685/502/28 , 20,5  χιλ./261 / 11 .-    
  
 

144 σχόλια:

  1. ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΕΡΓΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ

    Γεια σας κύριε και κυρία,
    Είμαι ένα άτομο που παρέχει δάνεια στο εξωτερικό. με πρωτεύουσα
    το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή δανείων μεταξύ βραχυπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων ανθρώπων € 5000 € 50.000.000 σοβαροί άνθρωποι οι οποίοι είναι οι πραγματικές ανάγκες, το επιτόκιο είναι 3% ανά έτος οικονομικής δανείων., επενδυτικά δάνεια , δάνεια αυτοκινήτων, προσωπικά δάνεια. Είμαι διαθέσιμος για να απαντήσει στους πελάτες μου μέχρι 3 ημέρες από την παραλαβή του αιτήματος σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου με e-mail: horvatovajana71@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σε όλους,
      Το όνομά μου είναι ο κ. Rugare Sim. Ζω στην Ολλανδία και σήμερα είμαι ευτυχισμένος άνθρωπος; και είπα στον εαυτό μου ότι οποιοσδήποτε δανειστής που διάσωσε εμένα και την οικογένειά μου από την κακή μας κατάσταση, θα αναφερθώ σε οποιοδήποτε πρόσωπο που ψάχνει δάνειο σε αυτόν, έδωσε ευτυχία σε μένα και την οικογένειά μου, χρειαζόμουν δάνειο € 300.000,00 για να ξεκινήσω τη ζωή μου όλοι καθώς είμαι ένας πατέρας με 2 παιδιά συνάντησα αυτόν τον τίμιο και ο Αλλάχ φοβούμενος τον άνθρωπο δανειστή δανειστή που με βοηθά με δάνειο € 300.000,00, είναι ένας Αλλάχ φοβούμενος τον άνθρωπο, αν χρειάζεστε δάνειο και θα πληρώσετε το δάνειο παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί του να του πείτε ότι (ο κ. Rugare Sim) σας παραπέμπει σε αυτόν. Επικοινωνήστε με τον κ. Mohamed Careen μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: (arabloanfirmserves@gmail.com)


      ΕΝΤΥΠΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΔΑΝΕΙΟΥ
      Ονομα......
      Μεσαίο όνομα.....
      2) Φύλο: .........
      3) Απαιτούμενο ποσό δανείου: .........
      4) Διάρκεια δανείου: .........
      5) Χώρα: .........
      6) Διεύθυνση κατοικίας: .........
      7) Αριθμός κινητού τηλεφώνου: .........
      8) Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ..........
      9) Μηνιαίο εισόδημα: .....................
      10) Επάγγελμα: ...........................
      11) Ποια τοποθεσία κάνατε εδώ για .....................
      Σε ευχαριστώ και θερμούς χαιρετισμούς.
      Στείλτε email arabloanfirmserves@gmail.com

      Διαγραφή
  2. Γεια σας!
    Ψάχνετε για ένα δάνειο είναι να ενισχύσει τις δραστηριότητές σας, είτε για ένα έργο, ή να αγοράσει ένα διαμέρισμα, αν η τράπεζά σας επιβάλλει όρους που δεν είστε σε θέση να ανταποκριθούν. περισσότερες ανησυχίες Είμαι μια σοβαρή και ειλικρινή άτομο που χορηγεί δάνεια που κυμαίνονται από € 1.000 έως € 5.000.000 σε όποιον είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις δεσμεύσεις της, διαφορετικά το επιτόκιο είναι 3%,
    Εάν χρειάζεστε χρήματα για άλλους λόγους, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για περισσότερες πληροφορίες.
    Ευχαριστώ να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω e-mail!


    Email: jeanclauderivert@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια σας!
    Ψάχνετε για ένα δάνειο είναι να ενισχύσει τις δραστηριότητές σας, είτε για ένα έργο, ή να αγοράσει ένα διαμέρισμα, αν η τράπεζά σας επιβάλλει όρους που δεν είστε σε θέση να ανταποκριθούν. περισσότερες ανησυχίες Είμαι μια σοβαρή και ειλικρινή άτομο που χορηγεί δάνεια που κυμαίνονται από € 1.000 έως € 5.000.000 σε όποιον είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις δεσμεύσεις της, διαφορετικά το επιτόκιο είναι 3%,
    Εάν χρειάζεστε χρήματα για άλλους λόγους, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για περισσότερες πληροφορίες.
    Ευχαριστώ να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω e-mail!


    Email: jeanclauderivert@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. προσφορά δανείου και το δανεισμό χρημάτων

    Είστε που έχουν ανάγκη ή θα ήθελαν να επενδύσουν σε διάφορες τομέα. Η Finance Group Eco τράπεζα είναι εκεί για να σας βοηθήσει με τα πάντα. Θα χορηγεί δάνεια 2.000 € έχει € 300.000 με επιτόκιο 3%. Για ό, τι θέλουμε να επενδύσουμε επίσης διαθέσιμα για να σας φιλοξενήσουν, ενώ οι λαοί μου έκανε δανείων και τις επενδύσεις σας σε αυτή τη διεύθυνση: horvatovajana71@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  5. Δάνειο προσφορά χρήματος μεταξύ συγκεκριμένων
    Είμαι ένα άτομο οικονομικών. Κάνω τα δάνεια μεταξύ ιδιωτών στις οικονομικές δυσκολίες και είναι σε θέση να επιστρέψει το ποσό που δανείστηκε. Μου όροι του δανείου είναι απλά και καλά déterminées. εγώ σημαντικό κεφάλαιο που μπορεί να προσφέρει ένα δάνειο για ιδιώτες και οι διάρκειες θα πρέπει να βασίζεται σε μηνιαίο προϋπολογισμό σας .Αν έχετε σχέδια για να κάνει ή αν είστε σε δυσχερή οικονομική κατάσταση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου ταχυδρομείο, το συντομότερο δυνατόν με το ποσό του χρόνου και του δανείου σας, γνωρίζοντας ότι το επιτόκιο μου είναι 3%.
    E-mail: filippe.elo88@gmail.com
    +Whatsapp: +43 681 10448252

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  6. Δάνειο προσφορά χρήματος μεταξύ συγκεκριμένων
    Είμαι ένα άτομο οικονομικών. Κάνω τα δάνεια μεταξύ ιδιωτών στις οικονομικές δυσκολίες και είναι σε θέση να επιστρέψει το ποσό που δανείστηκε. Μου όροι του δανείου είναι απλά και καλά déterminées. εγώ σημαντικό κεφάλαιο που μπορεί να προσφέρει ένα δάνειο για ιδιώτες και οι διάρκειες θα πρέπει να βασίζεται σε μηνιαίο προϋπολογισμό σας .Αν έχετε σχέδια για να κάνει ή αν είστε σε δυσχερή οικονομική κατάσταση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου ταχυδρομείο, το συντομότερο δυνατόν με το ποσό του χρόνου και του δανείου σας, γνωρίζοντας ότι το επιτόκιο μου είναι 3%.
    E-mail: filippe.elo88@gmail.com
    +Whatsapp: +43 681 10448252

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  7. Γεια σας εδώ είναι όλα.
    Έχουν ανάγκη από χρήματα χρηματοδότηση; Τα καλοκαίρια να απορρίψει από τις τράπεζες; Μεγαλύτερη ανησυχία έχει αφήσει σας, το όνομά μου είναι η κα ΑΝΝΑΜΑRIA είμαι μια γυναίκα με ένα πολύ υψηλό κεφάλαιο και είναι στη διάθεσή σας για να σας προσφέρουν δάνεια χρημάτων μεταξύ ιδιωτών και σοβαρότητα από 1.000 έως 900.000 ευρώ. Έτσι, εάν είστε ένα άτομο σοβαρότητα και ειλικρινής και σας έχουν ανάγκη, επικοινωνήστε γρήγορα μαζί τους με αυτή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έτσι ώστε να μπορούμε να κάνουμε δουλειές. Μόνο οι άνθρωποι που είναι σε θέση να ξεπληρώσουν. Θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί τους για περισσότερες πληροφορίες.

    ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: christinamaria.lunetta021@gmail.com
    ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: christinamaria.lunetta021@gmail.com


    Ευχαριστούμε
    PS: θέλετε να κάνετε παρελθόν το μήνυμα στους φίλους σας ή κοινόχρηστο σαν κι εμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γεια σας

    χρειάζεστε ένα γρήγορο δάνειο χρειάζονται ένα δάνειο για την αγορά του σπιτιού σας, για επαγγελματικούς λόγους, για την επίτευξη των έργων σας επικοινωνήστε μαζί μου. Είμαι ειλικρινής και αξιόπιστη γαλλική δανειστή. Η προσφορά μου κυμαίνεται από 3.600 € έως 6.200.000 €.

    e-mail: stephannefillon@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γεια σας!
      Δουλεύω για μια τράπεζα που προσφέρει ένα δάνειο ύψους 1.000 € έως 500.000 € για όλα τα πρόσωπα που είναι σε θέση να επιστρέψει με τόκο με επιτόκιο που κυμαίνεται από 2%. Σύμφωνα με το αιτούμενο ποσό του δανείου το κάνετε αυτό στους ακόλουθους τομείς:
    Οικονομικές Έτοιμο
    - Δάνειο Ακίνητα
    - Επενδύσεις Δάνειο
    - Δάνειο Αυτοκινήτου
    - Σταθεροποίηση χρέους
    - Εξαγορά της πίστωσης
    - Προσωπικό δάνειο
    Εάν είστε πραγματικά στην ανάγκη ενός δανείου, παρακαλούμε γραφής.
    Σας ευχαριστούμε και περιμένουμε την απάντησή σας.
    Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω αυτής της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: horvatovajanas3@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. προσφέρει δάνειο αξιόπιστη και γρήγορη

    Είστε στην αναζήτηση για να επιλύσετε τα προβλήματά σας και οικονομικά σχέδια . Μην σπαταλάτε το χρόνο σας για να είναι αναστατωμένος, είμαστε εδώ για εσάς που υποστηρίζονται για τα οικονομικά σου προβλήματα. Θα χορηγεί δάνεια των χρημάτων που κυμαίνονται από € 3.000 έως 800000 ευρω .Εγώ χορηγεί δάνεια Οικονομική , στεγαστικό Δάνειο , επενδυτικό Δάνειο,
    Το αυτοκίνητο δάνειο , προσωπικό Δάνειο . Είμαι διαθέσιμος να ικανοποιήσει τους πελάτες μου σε μια μέγιστη διάρκεια 3 Ημέρες μετά την παραλαβή της αίτησή σας.
    Το πρόσωπο δεν είναι σοβαρό να απέχουν. Διεύθυνση: horvatovajana71@gmail.com ή whatsapp:+13468679412
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. προσφέρει δάνειο αξιόπιστη και γρήγορη

    Είστε στην αναζήτηση για να επιλύσετε τα προβλήματά σας και οικονομικά σχέδια . Μην σπαταλάτε το χρόνο σας για να είναι αναστατωμένος, είμαστε εδώ για εσάς που υποστηρίζονται για τα οικονομικά σου προβλήματα. Θα χορηγεί δάνεια των χρημάτων που κυμαίνονται από € 3.000 έως 800000 ευρω .Εγώ χορηγεί δάνεια Οικονομική , στεγαστικό Δάνειο , επενδυτικό Δάνειο,
    Το αυτοκίνητο δάνειο , προσωπικό Δάνειο . Είμαι διαθέσιμος να ικανοποιήσει τους πελάτες μου σε μια μέγιστη διάρκεια 3 Ημέρες μετά την παραλαβή της αίτησή σας.
    Το πρόσωπο δεν είναι σοβαρό να απέχουν. Διεύθυνση: horvatovajana71@gmail.com ή whatsapp:+13468679412
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γεια σας
    Χρειάζεται χρηματοδότηση για το σπίτι σας, την επιχείρησή σας, για αγορά αυτοκινήτου, αγοράστε μοτοσικλέτα, για να δημιουργήσετε τη δική σας επιχείρηση, για περισσότερες αμφιβολίες προσωπικές ανάγκες σας. Θα χορηγεί προσωπικά δάνεια κυμαίνονται από 1.000 € έως € 8.000.000, με ονομαστικό επιτόκιο του 3% ανεξαρτήτως ποσού. Πείτε μας στις εφαρμογές του δανείου σας το ακριβές ποσό που θέλετε και την ημερομηνία. Παρακαλούμε γράψτε μας για την προσωπική σας δάνεια 24/24 ώρες.
    Υ.Γ: Θα δανείζουν μόνο σε άτομα διαδόχους για να με πληρώσει.
    Επικοινωνήστε μαζί μου στο: juliennesalvarez@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χρειάζεστε ή θέλετε να επενδύσετε σε διάφορους τομείς. Η τράπεζα BGFI Group Finance είναι εκεί για να σας βοηθήσει από όλα. Παρέχουμε δάνεια από € 2000 έως € 300.000 με επιτόκιο 3%. Για ό, τι θέλουν να επενδύσουν είμαστε επίσης στη διάθεσή σας για να σας καλωσορίσουμε τότε οι άνθρωποι μου έκαναν το αίτημά σας για δάνειο και επένδυση από τη διεύθυνση: vasilikhpalaiologou@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γεια σας!
    Είμαι δανειστής μεταξύ ενός ατόμου. Κάνουμε νομικά και νομικά έξοδα, προσφέρουμε € 2.000 έως € 800.000 με επιτόκιο 3% ετησίως. Είμαστε διαθέσιμοι για να βοηθήσουμε όποιον θέλει και μπορεί να εξοφλήσει το χρέος του. Αν χρειαστεί, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail
    dimitrisnicolaros@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γεια σας!
    Είμαι δανειστής μεταξύ ενός ατόμου. Κάνουμε νομικά και νομικά έξοδα, προσφέρουμε € 2.000 έως € 800.000 με επιτόκιο 3% ετησίως. Είμαστε διαθέσιμοι για να βοηθήσουμε όποιον θέλει και μπορεί να εξοφλήσει το χρέος του. Αν χρειαστεί, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail
    dimitrisnicolaros@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γεια σας,

    Είμαι κυρία vasilikh popoulou. Υποβάλλω μια προσφορά δανείου μεταξύ ατόμων για να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας χωρίς ανησυχίες.

    Γράφω το κείμενό μου σε αυτόν τον ιστότοπο για να σας βοηθήσω να πάρετε γρήγορη και σοβαρή χρηματοδότηση.

    Έτσι εάν χρειάζεστε επείγοντα χρήματα, παρακαλώ απαντήστε μου ώστε να μοιραστώ την προσφορά μου.

    Το επιτόκιο μου είναι 3% και καλύπτει ολόκληρο το δάνειο. Η χρηματοδότηση μου είναι 800.000 ευρώ.

    Η ηλεκτρονική μου διεύθυνση: vasilikhpopoulou@gmail.com

    Καλή μέρα σε σας.

    εγκάρδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χρειάζεστε ή θέλετε να επενδύσετε σε διάφορους τομείς. Η ομάδα τραπεζών Finance είναι εδώ για να σας βοηθήσει από όλους. Παρέχουμε δάνεια από € 2000 έως € 300.000 με επιτόκιο 3%. Για ό, τι θέλουν να επενδύσουν είμαστε επίσης διαθέσιμοι για να σας καλωσορίσουμε τότε οι άνθρωποι μου έκαναν το αίτημα δανείου σας και την επένδυση από τη διεύθυνση: vasilikhpalaiologou@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γεια σας Όλοι, χρειάζεστε ένα δάνειο; Αναζητάτε κεφάλαια για την αποπληρωμή πιστώσεων και χρεών; Προσφέρουμε Δάνεια χωρίς Πιστωτικούς Έλεγχους, Χωρίς εξασφάλιση, Εύκολα βήματα, γρήγορη χρηματοδότηση και χαμηλό επιτόκιο 3%. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Oceanicfinance113@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Χρειάζεστε ή επιθυμείτε να επενδύσετε σε περισσότερους από έναν τομείς. Η Τράπεζα Group Finance είναι εδώ για να σας βοηθήσει με τα πάντα. Χορηγούμε δάνεια από € 2.000 σε € 3.000.000 με επιτόκιο 3%. Για ό, τι θέλει να επενδύσει, είμαστε επίσης διαθέσιμοι για να σας καλωσορίσουμε, ώστε οι κάτοικοι μου έκαναν την αίτηση δανείου και την επένδυσή σας από τη διεύθυνση: vasilikhpalaiologou@gmail.com

    Viber: +22962026090

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Επικοινωνία: farkajvasilis@gmail.com

    Προώθηση ειδικής προσφοράς πίστωσης
    Χρειάζεστε δάνειο γέφυρας;
    Χρειάζεστε πίστωση με επιτόκιο 3%;
    Χρειάζεστε υποθήκη;
    Χρειάζεστε υποθήκη;
    Έχετε πίστωση εντός 24 ωρών;
    Επικοινωνήστε με την ακόλουθη διεύθυνση για να λάβετε την πίστωσή σας από € 500 έως € 2,000,000 σε μια περίοδο 24 ωρών.

    Επικοινωνία: farkajvasilis@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. πάρτε 2% νόμιμο δάνειο για
    επιχειρηματικούς σκοπούς, αγοράστε σπίτι και πληρώστε ιατρικούς λογαριασμούς επικοινωνήστε με selsumat@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Χρειάζεστε 2% αξιόπιστο δάνειο για
    επιχειρηματικές επενδύσεις, για την ανακαίνιση του σπιτιού και για την πληρωμή ιατρικών λογαριασμών επικοινωνήστε με selsumat@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Προσφέρουμε 2% αξιόπιστο δάνειο
    να κάνετε επιχειρήσεις και να πληρώνετε ιατρικούς λογαριασμούς επικοινωνήστε με selsumat@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Χρειάζεστε ή επιθυμείτε να επενδύσετε σε περισσότερους από έναν τομείς. Η Τράπεζα Group Finance είναι εδώ για να σας βοηθήσει με τα πάντα. Χορηγούμε δάνεια από € 2.000 σε € 3.000.000 με επιτόκιο 2%. Για ό, τι θέλει να επενδύσει, είμαστε επίσης διαθέσιμοι για να σας καλωσορίσουμε, ώστε οι κάτοικοι μου έκαναν την αίτηση δανείου και την επένδυσή σας από τη διεύθυνση: vasilikhpalaiologou@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ψάχνετε για ένα δάνειο επειγόντως είτε

    - Για να αναζωογονήσετε τις δραστηριότητές σας

    - Ανακαίνιση του εσωτερικού του διαμερίσματος, του σπιτιού, του κτιρίου κτλ ...

    - Για την υλοποίηση ενός έργου

    - Ή για άλλους λόγους

    Αλλά δυστυχώς η τράπεζα καθορίζει προϋποθέσεις που δεν μπορείτε να εκπληρώσετε. Χωρίς άλλες ανησυχίες, δίνουμε δάνεια που κυμαίνονται από € 3.000 έως € 500.000 με επιτόκιο 3%.

    Σημείωση: "Το δάνειο σας δεσμεύει και πρέπει να επιστραφεί. Ελέγξτε τις δυνατότητες αποπληρωμής πριν δεσμευτείτε »μόνο σοβαρό άτομο.

    Άμεση επικοινωνία Email: irabebeirapyrgos@outlook.fr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Χρειάζεστε ή επιθυμείτε να επενδύσετε σε περισσότερους από έναν τομείς. Η Τράπεζα Group Finance είναι εδώ για να σας βοηθήσει με τα πάντα. Χορηγούμε δάνεια από € 2.000 σε € 3.000.000 με επιτόκιο 2%. Για ό, τι θέλει να επενδύσει, είμαστε επίσης διαθέσιμοι για να σας καλωσορίσουμε, ώστε οι κάτοικοι μου έκαναν την αίτηση δανείου και την επένδυσή σας από τη διεύθυνση: vasilikhpalaiologou@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ψάχνετε για ένα δάνειο επειγόντως είτε

    - Για να αναζωογονήσετε τις δραστηριότητές σας

    - Ανακαίνιση του εσωτερικού του διαμερίσματος, του σπιτιού, του κτιρίου κτλ ...

    - Για την υλοποίηση ενός έργου

    - Ή για άλλους λόγους

    Αλλά δυστυχώς η τράπεζα καθορίζει προϋποθέσεις που δεν μπορείτε να εκπληρώσετε. Χωρίς άλλες ανησυχίες, δίνουμε δάνεια που κυμαίνονται από € 3.000 έως € 500.000 με επιτόκιο 3%.

    Σημείωση: "Το δάνειο σας δεσμεύει και πρέπει να επιστραφεί. Ελέγξτε τις δυνατότητες αποπληρωμής πριν δεσμευτείτε »μόνο σοβαρό άτομο.

    Άμεση επικοινωνία Email: irabebeirapyrgos@outlook.fr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Χρειάζεστε 2% αξιόπιστο δάνειο για
      τις επιχειρηματικές επενδύσεις, την ανακαίνιση του σπιτιού και την πληρωμή ιατρικών λογαριασμών επικοινωνήστε με selsumat@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Προσφέρουμε 2% αξιόπιστο δάνειο
      να κάνετε επιχειρήσεις και να πληρώνετε ιατρικούς λογαριασμούς επικοινωνήστε με selsumat@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. πάρτε 2% νόμιμο δάνειο για
      για επαγγελματικούς σκοπούς, για την ανακαίνιση του σπιτιού και για την πληρωμή ιατρικών λογαριασμών επικοινωνήστε με selsumat@gmail.com


     

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ψάχνετε για ένα δάνειο επειγόντως είτε

    - Για να αναζωογονήσετε τις δραστηριότητές σας

    - Ανακαίνιση του εσωτερικού του διαμερίσματος, του σπιτιού, του κτιρίου κτλ ...

    - Για την υλοποίηση ενός έργου

    - Ή για άλλους λόγους

    Αλλά δυστυχώς η τράπεζα καθορίζει προϋποθέσεις που δεν μπορείτε να εκπληρώσετε. Χωρίς άλλες ανησυχίες, δίνουμε δάνεια που κυμαίνονται από € 3.000 έως € 500.000 με επιτόκιο 3%.

    Σημείωση: "Το δάνειο σας δεσμεύει και πρέπει να επιστραφεί. Ελέγξτε τις δυνατότητες αποπληρωμής πριν δεσμευτείτε »μόνο σοβαρό άτομο.

    Άμεση επικοινωνία Email: irabebeirapyrgos@outlook.fr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ψάχνετε για ένα δάνειο επειγόντως είτε

    - Για να αναζωογονήσετε τις δραστηριότητές σας

    - Ανακαίνιση του εσωτερικού του διαμερίσματος, του σπιτιού, του κτιρίου κτλ ...

    - Για την υλοποίηση ενός έργου

    - Ή για άλλους λόγους

    Αλλά δυστυχώς η τράπεζα καθορίζει προϋποθέσεις που δεν μπορείτε να εκπληρώσετε. Χωρίς άλλες ανησυχίες, δίνουμε δάνεια που κυμαίνονται από € 3.000 έως € 500.000 με επιτόκιο 3%.

    Σημείωση: "Το δάνειο σας δεσμεύει και πρέπει να επιστραφεί. Ελέγξτε τις δυνατότητες αποπληρωμής πριν δεσμευτείτε »μόνο σοβαρό άτομο.

    Άμεση επικοινωνία Email: irabebeirapyrgos@outlook.fr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ψάχνετε για ένα δάνειο επειγόντως είτε

    - Για να αναζωογονήσετε τις δραστηριότητές σας

    - Ανακαίνιση του εσωτερικού του διαμερίσματος, του σπιτιού, του κτιρίου κτλ ...

    - Για την υλοποίηση ενός έργου

    - Ή για άλλους λόγους

    Αλλά δυστυχώς η τράπεζα καθορίζει προϋποθέσεις που δεν μπορείτε να εκπληρώσετε. Χωρίς άλλες ανησυχίες, δίνουμε δάνεια που κυμαίνονται από € 3.000 έως € 500.000 με επιτόκιο 3%.

    Σημείωση: "Το δάνειο σας δεσμεύει και πρέπει να επιστραφεί. Ελέγξτε τις δυνατότητες αποπληρωμής πριν δεσμευτείτε »μόνο σοβαρό άτομο.

    Άμεση επικοινωνία Email: irabebeirapyrgos@outlook.fr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Χρειάζεστε 2% αξιόπιστο δάνειο για
      τις επιχειρηματικές επενδύσεις, την ανακαίνιση του σπιτιού και την πληρωμή ιατρικών λογαριασμών επικοινωνήστε με selsumat@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. πάρτε 2% νόμιμο δάνειο για
      για επαγγελματικούς σκοπούς, για την ανακαίνιση του σπιτιού και για την πληρωμή ιατρικών λογαριασμών επικοινωνήστε με selsumat@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Γεια σας κύριε και κυρία,
    Είμαι ιδιώτης με σημαντικό κεφάλαιο που ο Jr θέτει στη διάθεση σοβαρών και έντιμων δανειοληπτών. Προσφέρω δάνεια που κυμαίνονται από 1.000 έως 99.000 δολάρια χωρίς γρήγορο χρόνο ανακύκλωσης και με σταθερό επιτόκιο.
    Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας σε μένα.

    Email: arianedubois126@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Γεια σε όλους,
    Η εταιρεία μας χορηγεί δάνειο όλων των τύπων τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα. Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια για την επιχείρησή σας ή για προσωπική σας δουλειά; Μην παραλείψετε να μας στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για περισσότερες πληροφορίες Email: customercare@kabusinesshome.com

    Ευχαριστώ
    Ενήλικας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Γεια σου
    Είμαι η κυρία Άντα gan. Προσφέρουμε μια σειρά από δάνειο από το άτομο, που μπορεί να φτάσει τα όνειρά τους χωρίς ανησυχίες.
    Γράφω το κείμενό μου σε αυτό το site για να σας βοηθήσει να πάρετε μια γρήγορη και αξιόπιστη χρηματοδότηση.
    Έτσι εάν χρειάζεστε επειγόντως χρήματα, παρακαλώ απαντήστε μου για να κάνω εκείνο το μέρος της πρότασης μου.
    Μου το επιτόκιο είναι 3% και εκτείνεται σε όλο το δάνειο. Μου ικανότητα άντλησης κεφαλαίων είναι 900 000 ευρώ.
    Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το mail:adajgan@gmail.com διεύθυνση
    Καλημέρα.
    Με ικανοποίηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Γεια σου
    Είμαι η κυρία Άντα gan. Προσφέρουμε μια σειρά από δάνειο από το άτομο, που μπορεί να φτάσει τα όνειρά τους χωρίς ανησυχίες.
    Γράφω το κείμενό μου σε αυτό το site για να σας βοηθήσει να πάρετε μια γρήγορη και αξιόπιστη χρηματοδότηση.
    Έτσι εάν χρειάζεστε επειγόντως χρήματα, παρακαλώ απαντήστε μου για να κάνω εκείνο το μέρος της πρότασης μου.
    Μου το επιτόκιο είναι 3% και εκτείνεται σε όλο το δάνειο. Μου ικανότητα άντλησης κεφαλαίων είναι 900 000 ευρώ.
    Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το mail:adajgan@gmail.com διεύθυνση
    Καλημέρα.
    Με ικανοποίηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. αξιόπιστη και σοβαρή προσφορά δανείου

    Γεια σας, είμαι ένα πρόσωπο που προσφέρει διεθνή δάνεια. Με ένα κεφάλαιο που θα χρησιμοποιηθεί για βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα δάνεια μεταξύ ατόμων, το οποίο κυμαίνεται από 4.000 έως 500.000 ευρώ σε όλους τους σοβαρούς ανθρώπους και στις πραγματικές ανάγκες, το επιτόκιο είναι 3% ετησίως. "Χρηματοπιστωτικά δάνεια, υποθήκες, δάνεια επένδυσης, δάνεια αυτοκινήτου, προσωπικά δάνεια Είμαι διαθέσιμος για να ικανοποιήσω τους πελάτες μου εντός 3 ημερών από την παραλαβή του αιτήματός σας.
    Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο dimopouloualexandra71@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. αξιόπιστη και σοβαρή προσφορά δανείου

    Γεια σας, είμαι ένα πρόσωπο που προσφέρει διεθνή δάνεια. Με ένα κεφάλαιο που θα χρησιμοποιηθεί για βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα δάνεια μεταξύ ατόμων, το οποίο κυμαίνεται από 4.000 έως 500.000 ευρώ σε όλους τους σοβαρούς ανθρώπους και στις πραγματικές ανάγκες, το επιτόκιο είναι 3% ετησίως. "Χρηματοπιστωτικά δάνεια, υποθήκες, δάνεια επένδυσης, δάνεια αυτοκινήτου, προσωπικά δάνεια Είμαι διαθέσιμος για να ικανοποιήσω τους πελάτες μου εντός 3 ημερών από την παραλαβή του αιτήματός σας.
    Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο dimopouloualexandra71@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. αξιόπιστη και σοβαρή προσφορά δανείου

    Γεια σας, είμαι ένα πρόσωπο που προσφέρει διεθνή δάνεια. Με ένα κεφάλαιο που θα χρησιμοποιηθεί για βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα δάνεια μεταξύ ατόμων, το οποίο κυμαίνεται από 4.000 έως 500.000 ευρώ σε όλους τους σοβαρούς ανθρώπους και στις πραγματικές ανάγκες, το επιτόκιο είναι 3% ετησίως. "Χρηματοπιστωτικά δάνεια, υποθήκες, δάνεια επένδυσης, δάνεια αυτοκινήτου, προσωπικά δάνεια Είμαι διαθέσιμος για να ικανοποιήσω τους πελάτες μου εντός 3 ημερών από την παραλαβή του αιτήματός σας.
    Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο dimopouloualexandra71@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. αξιόπιστη και σοβαρή προσφορά δανείου

    Γεια σας, είμαι ένα πρόσωπο που προσφέρει διεθνή δάνεια. Με ένα κεφάλαιο που θα χρησιμοποιηθεί για βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα δάνεια μεταξύ ατόμων, το οποίο κυμαίνεται από 4.000 έως 500.000 ευρώ σε όλους τους σοβαρούς ανθρώπους και στις πραγματικές ανάγκες, το επιτόκιο είναι 3% ετησίως. "Χρηματοπιστωτικά δάνεια, υποθήκες, δάνεια επένδυσης, δάνεια αυτοκινήτου, προσωπικά δάνεια Είμαι διαθέσιμος για να ικανοποιήσω τους πελάτες μου εντός 3 ημερών από την παραλαβή του αιτήματός σας.
    Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο dimopouloualexandra71@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Αγαπητέ κύριε, κυρία,

    χρειάζεσαι δάνειο; Ενδιαφέρεστε να πάρετε οποιοδήποτε είδος δανείου;
    Ή ανησυχείτε οικονομικά; Έχετε χρέος να πληρώσετε; Αν ναι,
    Δίνουμε δάνεια σε όλα τα μέρη του κόσμου. Για να πάρετε το δάνειό σας σήμερα,
    Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα Μέσω της εταιρείας Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: Mustafabello83@gmail.com


    Αναμένουμε ότι η ερώτησή σας απαντά, είμαστε στη διάθεσή σας.

    Τις καλύτερες ευχές,
    Μουσταφά Μπέλο
    Μ / Δ
    Επικοινωνία: Mustafabello83@gmail.com
      για το δάνειο σας σήμερα, είμαστε στη διάθεσή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. άμεσο σε απευθείας σύνδεση δάνειο, 100% ασφαλές / εγγύηση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου σήμερα. herofinancein@gmail.com με προσθέστε στο whatsapp +917338386140

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. αξιόπιστη και σοβαρή προσφορά δανείου

    Γεια σας, είμαι ένα πρόσωπο που προσφέρει διεθνή δάνεια. Με ένα κεφάλαιο που θα χρησιμοποιηθεί για βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα δάνεια μεταξύ ατόμων, το οποίο κυμαίνεται από 4.000 έως 500.000 ευρώ σε όλους τους σοβαρούς ανθρώπους και στις πραγματικές ανάγκες, το επιτόκιο είναι 3% ετησίως. "Χρηματοπιστωτικά δάνεια, υποθήκες, δάνεια επένδυσης, δάνεια αυτοκινήτου, προσωπικά δάνεια Είμαι διαθέσιμος για να ικανοποιήσω τους πελάτες μου εντός 3 ημερών από την παραλαβή του αιτήματός σας.
    Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο dimopouloualexandra71@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. αξιόπιστη και σοβαρή προσφορά δανείου

    Γεια σας, είμαι ένα πρόσωπο που προσφέρει διεθνή δάνεια. Με ένα κεφάλαιο που θα χρησιμοποιηθεί για βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα δάνεια μεταξύ ατόμων, το οποίο κυμαίνεται από 4.000 έως 500.000 ευρώ σε όλους τους σοβαρούς ανθρώπους και στις πραγματικές ανάγκες, το επιτόκιο είναι 3% ετησίως. "Χρηματοπιστωτικά δάνεια, υποθήκες, δάνεια επένδυσης, δάνεια αυτοκινήτου, προσωπικά δάνεια Είμαι διαθέσιμος για να ικανοποιήσω τους πελάτες μου εντός 3 ημερών από την παραλαβή του αιτήματός σας.
    Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο dimopouloualexandra71@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. αξιόπιστη και σοβαρή προσφορά δανείου

    Γεια σας, είμαι ένα πρόσωπο που προσφέρει διεθνή δάνεια. Με ένα κεφάλαιο που θα χρησιμοποιηθεί για βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα δάνεια μεταξύ ατόμων, το οποίο κυμαίνεται από 4.000 έως 500.000 ευρώ σε όλους τους σοβαρούς ανθρώπους και στις πραγματικές ανάγκες, το επιτόκιο είναι 3% ετησίως. "Χρηματοπιστωτικά δάνεια, υποθήκες, δάνεια επένδυσης, δάνεια αυτοκινήτου, προσωπικά δάνεια Είμαι διαθέσιμος για να ικανοποιήσω τους πελάτες μου εντός 3 ημερών από την παραλαβή του αιτήματός σας.
    Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο dimopouloualexandra71@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΑΝΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ
    Επικοινωνήστε μαζί μας για πιθανή επιχειρηματική συνεργασία Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: (Rotaryloanfirm@gmail.com)

    Χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο για την επίλυση των οικονομικών σας αναγκών, παρέχουμε δάνειο που κυμαίνεται από $ 5,000.00 έως $ 100,000.00 Max, είμαστε αξιόπιστοι, αποτελεσματικοί και δυναμικοί, με 100% εγγυημένο δάνειο, επίσης, δίνει (ευρώ, λίρες και δολάρια. (2%). Εάν ενδιαφέρεστε για τη λήψη δανείου, διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας σήμερα, υποσχόμαστε να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες που έχετε κάνει ποτέ. (Rotaryloanfirm@gmail.com)

    Χρειάζεστε ένα προσωπικό δάνειο;
    Θέλετε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο ή ένα σπίτι;
    Χρειάζεστε ένα τεράστιο κεφάλαιο για να ξεκινήσετε την επιχειρηματική σας πρόταση ή την επέκτασή σας;

    Έχετε χάσει την ελπίδα και νομίζετε ότι δεν υπάρχει διέξοδος και τα οικονομικά σας βάρη εξακολουθούν να υπάρχουν; Επικοινωνήστε μαζί μας για πιθανή επιχειρηματική συνεργασία Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: (Rotaryloanfirm@gmail.com)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΔΑΝΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ ΔΑΝΕΙΟΥ 2018

    γεια σε όλους
    Αυτό είναι το πώς πήρα το δάνειό μου από έναν δανειστή ιδιοφυΐα δάνειο
    εξαιρετική εμπειρία με αυτό το πρακτορείο δανείου σε απευθείας σύνδεση, αλλά εγώ αισθάνομαι ότι του
    καλό να σας ενημερώσω πού και πώς πήρα την οικονομική μου ανακάλυψη

    Είμαι η κα Carolina Russell, νωρίτερα φέτος, έβλεπα
    οικονομική κρίση Η δουλειά μου ήταν κάτω ότι έπρεπε να πουλήσω το αυτοκίνητό μου έτσι θα μπορούσα
    πληρώνομαι τους εργαζόμενους μου και εκτός των λογαριασμών μου μέχρι μια μέρα, ήμουν απασχολημένος με έλεγχο
    αγγελίες σε απευθείας σύνδεση και βρήκα μια εταιρεία και αποφάσισα να δώσω μια δοκιμή, αποφάσισα να πάρω
    ένα τολμηρό βήμα και μου είπαν από την εταιρεία ότι θα λάβω το δάνειό μου στις 24
    ώρες με 3% χαμηλό επιτόκιο, ήταν σαν ένα όνειρο για μένα όπως στις επόμενες 12-24 ώρες, έλαβα
    το δάνειο μου από τον κ. PATRICK, σήμερα είμαι ευτυχισμένη γυναίκα επειδή το όνειρό μου τελικά ήρθε μέσα, πλήρωσα το δικό μου
    λογαριασμούς, αύξησε την επιχείρησή μου και το κεφάλι μου κρατήθηκε πάνω από το νερό είμαι τόσο χαρούμενος, προσφέρουν επιχειρήσεις
    δάνειο και όλα τα είδη δανείων και συμβουλές καθένας από εσάς που πνίγεται οικονομικά Ή χρειάζεστε ένα δάνειο
    επικοινωνήστε με τον κ. Patrick michael σε αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: (Patrickloans15@gmail.com)
    αν βρίσκεστε σε οποιαδήποτε οικονομική κατάσταση είναι σε θέση να σας βοηθήσει, γιατί με βοήθησε με ένα δάνειο με δώρα και δεν απογοήτευσα ποτέ

    Ο κ. Patrick είναι ένας καλός και αξιόπιστος δανειστής δανείου
    αν βρίσκεστε εκεί ψάχνοντας για δάνειο εδώ έρχεται μια καλή ευκαιρία για σας να υποβάλει αίτηση για επείγουσα και να είναι επιτυχής.
    εφαρμόστε γρήγορα μαζί τους σήμερα και λάβετε το δάνειό σας χωρίς να χάνετε
    Patrick Loans Ltd, είναι μια πιστοποιημένη και αξιόπιστη εταιρεία δανείων και θα καταθέσετε για αυτόν
    Ευχαριστώ τον κ. Patrick, ο οποίος με βοηθά να λύσω το οικονομικό μου πρόβλημα
    για άλλη μια φορά Εφαρμόστε μαζί τους μέσω αυτού του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: PATRICKLOANS15@GMAIL.COM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Αγαπητέ κύριε, κυρία,

    χρειάζεσαι δάνειο; Ενδιαφέρεστε να πάρετε οποιοδήποτε είδος δανείου;
    Ή ανησυχείτε οικονομικά; Έχετε χρέος να πληρώσετε; Αν ναι,
    Δίνουμε δάνεια σε όλα τα μέρη του κόσμου. Για να πάρετε το δάνειό σας σήμερα,
    Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα Μέσω της εταιρείας Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: Mustafabello83@gmail.com


    Αναμένουμε ότι η ερώτησή σας απαντά, είμαστε στη διάθεσή σας.

    Τις καλύτερες ευχές,
    Μουσταφά Μπέλο
    Μ / Δ
    Επικοινωνία: Mustafabello83@gmail.com
      για το δάνειο σας σήμερα, είμαστε στη διάθεσή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΙΔΙΚΗ Αμιντα euridikeaminta.greekloans@gmail.com Στόχος μας είναι η παροχή Εξαιρετικής Επαγγελματικής Υπηρεσίας.

    Είσαι επιχειρηματίας ή γυναίκα; Είσαι σε οποιοδήποτε οικονομικό χάος ή χρειάζεσαι χρήματα για να ξεκινήσεις τη δική σου επιχείρηση; Χρειάζεστε ένα δάνειο για να ξεκινήσετε μια ωραία Small Scale και μεσαίες επιχειρήσεις; Έχετε χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα και δυσκολεύεστε να λάβετε κεφάλαιο από τοπικές τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα ;.

    Τα δάνεια μας είναι καλά ασφαλισμένα για μέγιστη ασφάλεια είναι η προτεραιότητά μας. Ο κύριος στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να πάρετε τις υπηρεσίες που σας αξίζει, Το πρόγραμμά μας είναι ο πιο γρήγορος τρόπος να αποκτήσετε αυτό που χρειάζεστε. Μειώστε τις πληρωμές σας για να διευκολύνετε την πίεση στα μηνιαία σας έξοδα. Αποκτήστε ευελιξία με την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για οποιονδήποτε σκοπό - από τις διακοπές, μέχρι την εκπαίδευση, έως τις μοναδικές αγορές

    Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών που περιλαμβάνει: Προσωπικά δάνεια, δάνεια σταθεροποίησης χρέους, επιχειρηματικά δάνεια, δάνεια εκπαίδευσης, ενυπόθηκων δανείων, ακάλυπτων δανείων, ενυπόθηκων δανείων, payday δάνεια, δάνεια σπουδαστών, εμπορικά δάνεια, Δάνεια Ανάπτυξης, Δάνεια Απόκτησης, Κατασκευαστικά Δάνεια, με χαμηλό επιτόκιο 2% ανά ακυρότητα για ιδιώτες, εταιρίες και εταιρικούς φορείς. Αποκτήστε το καλύτερο για την οικογένειά σας και το δικό σας σπίτι ονείρου, καθώς και το γενικό δάνειο μας.

    ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΥΣ - ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ.

    Παρακαλούμε, επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες: euridikeaminta.greekloans@gmail.com
    Παρακαλούμε γράψτε μας πίσω με τις πληροφορίες δανείου.

    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ

    1) Πλήρη ονόματα:
    2) Χώρα:
    3) διεύθυνση:
    4) Κράτος:
    5) Φύλο:
    6) Οικογενειακή κατάσταση:
    7) Επάγγελμα:
    8) Αριθμός τηλεφώνου:
    9) Μηνιαίο εισόδημα:
    10) Next of Kin:
    11) Απαιτούμενο ποσό δανείου:
    12) Διάρκεια δανείου:
    13) Σκοπός του δανείου:
    14) Συγκεκριμένη ημερομηνία που χρειάζεστε το δάνειο:

    Εάν ενδιαφέρεστε να πάρετε ένα δάνειο, στη συνέχεια πληκτρολογήστε μας ευγενικά με την απαίτηση δανείου.
    Παρακαλούμε, επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες: euridikeaminta.greekloans@gmail.com

    Με εκτίμηση,
    Κ. ΕΥΡΙΔΙΚΗ Αμιντα
    euridikeaminta.greekloans@gmail.com

    Ανυπομονούμε να ακούσουμε από σας ASAP

    Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι πρέπει να επικοινωνούν μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: euridikeaminta.greekloans@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Το όνομά μου είναι η κ. Evridike Aminta είμαστε νέοι δανειστές νόμιμων δανείων του 2018 και θέλουμε να βοηθήσουμε οποιοδήποτε όργανο που χρειαζόμαστε οικονομική βοήθεια που προσφέρουμε από $ 500.000,00 και $ 5.000.000,00 και δίνουμε επίσης δάνεια σε ευρώ πάνω από αυτό, έτσι εάν χρειάζεστε βοήθεια ευγενικά στείλτε να μας στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: euridikeaminta.greekloans@gmail.com ώστε η συναλλαγή δανείου σας να μπορεί να πραγματοποιηθεί τώρα θα είναι με το δάνειό σας τις επόμενες 8 ώρες είναι μια γρήγορη μεταφορά και είναι ασφαλής χωρίς καθυστέρηση. Έτσι, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: euridikeaminta.greekloans@gmail.com αν ενδιαφέρεστε

    Email: euridikeaminta.greekloans@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΥΣ - ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ.

    Είσαι επιχειρηματίας ή γυναίκα; Βρίσκεστε σε οποιοδήποτε οικονομικό χάος ή Χρειάζεστε χρήματα για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση; Χρειάζεστε ένα δάνειο για να ξεκινήσετε μια ωραία Small Scale και μεσαίες επιχειρήσεις; Έχετε χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα και δυσκολεύεστε να λάβετε κεφάλαιο από τοπικές τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα ;. Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι πρέπει να επικοινωνούν μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: euridikeaminta.greekloans@gmail.com

    Τα δάνεια μας είναι καλά ασφαλισμένα για μέγιστη ασφάλεια είναι η προτεραιότητά μας. Ο κύριος στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να πάρετε τις υπηρεσίες που σας αξίζει, Το πρόγραμμά μας είναι ο πιο γρήγορος τρόπος να αποκτήσετε αυτό που χρειάζεστε. Μειώστε τις πληρωμές σας για να διευκολύνετε την πίεση στο μηνιαίο σας έξοδα. Αποκτήστε ευελιξία με την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για οποιονδήποτε σκοπό από διακοπές, στην εκπαίδευση, σε μοναδικές αγορές. Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι πρέπει να επικοινωνούν μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: euridikeaminta.greekloans@gmail.com

    Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα χρηματοοικονομικών υπηρεσιών που περιλαμβάνει: Επιχειρηματικό Σχεδιασμό, Χρηματοδοτήσεις Εμπορίου και Ανάπτυξης, Ακίνητα και Υποθήκες, Δάνεια Ενοποίησης Δανείων, Επιχειρηματικά Δάνεια, Ιδιωτικά Δάνεια, Δάνεια με Αναχρηματοδότηση στο Σπίτι με χαμηλό επιτόκιο 2,00% ανά ακυρότητα για ιδιώτες, νομικά πρόσωπα. Αποκτήστε το καλύτερο για την οικογένειά σας και το δικό σας σπίτι ονείρου, καθώς και το γενικό δάνειο μας. Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι πρέπει να επικοινωνούν μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: euridikeaminta.greekloans@gmail.com

    ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΥΣ - ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ.

    Παρακαλούμε, επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες: euridikeaminta.greekloans@gmail.com
    Παρακαλούμε γράψτε μας πίσω με τις πληροφορίες δανείου.
    - Πλήρες όνομα:
    - Απαιτούμενο ποσό δανείου:
    - Διάρκεια δανείου:
    - Σκοπός του δανείου:
    - Πόλη / Χώρα:
    - Τηλέφωνο:
    - Πως άκουσες για εμάς:

    Εάν ενδιαφέρεστε να πάρετε ένα δάνειο, στη συνέχεια πληκτρολογήστε μας ευγενικά με την απαίτηση δανείου. Παρακαλούμε, επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες: euridikeaminta.greekloans@gmail.com
    Με εκτίμηση,
    Κ. ΕΥΡΙΔΙΚΗ Αμιντα

    Ανυπομονούμε να ακούσουμε από σας ASAP

    Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι πρέπει να επικοινωνούν μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: euridikeaminta.greekloans@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Χαιρετίσματα..
    Επικοινωνήστε μαζί μας για το ασφαλές και ακάλυπτο δάνειό σας με επιτόκιο 2%
    ........................................

    Είναι η δυσκολία της οικονομίας να σας επηρεάσει φέτος; Εάν η απάντησή σας είναι ναι, τότε χρειάζεστε ένα δάνειο. Είμαι η κ. ΕΥΡΙΔΙΚΗ Αμιντα, ιδιοκτήτρια δανειστικής εταιρείας Προσφέρουμε ασφαλή και ασφαλή δάνεια με επιτόκιο 2%.

    * Είσαι οικονομικά συμπιεσμένο;
    * Ψάχνετε για κεφάλαια για την αποπληρωμή πιστώσεων και χρεών;
    * Επιδιώκετε οικονομικά να δημιουργήσετε τη δική σας επιχείρηση;
    * Χρειάζεστε ιδιωτικά ή επιχειρηματικά δάνεια για διάφορους σκοπούς;
    * Επιδιώκετε δάνεια για τη διεξαγωγή μεγάλων έργων;

    Εάν έχετε κάποιο από τα παραπάνω προβλήματα, μπορούμε να σας βοηθήσουμε, αλλά θέλω να καταλάβετε ότι δίνουμε δάνεια με επιτόκιο 2%.

    * Δανειστείτε τίποτα μέχρι $ 95.000.000 Ευρώ.
    * Επιλέξτε μεταξύ 1 και 20 ετών για να επιστρέψετε.
    * Επιλέξτε ανάμεσα στο Σχέδιο μηνιαίων και ετήσιων αποπληρωμών.
    * Ευέλικτοι όροι δανείου.
    Αν σας ενδιαφέρει, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω αυτής της ηλεκτρονικής διεύθυνσης: euridikeaminta.greekloans@gmail.com

    Υποσχόμαστε 100% εγγύηση ότι θα λάβετε το δάνειό σας στο τέλος αυτής της συναλλαγής δανείου. Δεν υπάρχει έλεγχος ασφαλείας, δεν υπάρχει πιστωτικός έλεγχος

    Χαιρετισμοί
    ΕΥΡΙΔΙΚΗ Αμιντα
    Ευρυδίκη Αμίντα ελληνικά δάνεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Προσοχή

    Είμαστε οικονομικός σύμβουλος που διαχειρίζεται τα διεθνή οικονομικά για οποιοδήποτε ποσό τραπεζικών μέσων. Έχουμε την πρόσβαση / επαφές για να αυξήσουμε από 10 χιλιάδες ευρώ σε 500 εκατομμύρια ευρώ, με την εταιρεία μας (ελληνικά δάνεια της Evridike Aminta) και άλλες ΤΡΑΠΕΖΕΣ TOP PRIME AA όπως η Universal Bank Πειραιώς AE, HSBC Ελλάδα, Citibank Ελλάς, Eurobank Ergasias SA, Καλύτερες τράπεζες για Δάνεια SBA κλπ.

    Μη διστάσετε να εμπλακείτε στις μισθωμένες εγκαταστάσεις μας σε εμπορικά προγράμματα, χρηματοδότηση σχεδίων, ενίσχυση πιστωτικών γραμμών, εταιρικά δάνεια (επιχειρηματικά δάνεια εκκίνησης ή επιχειρηματικά δάνεια επέκτασης) και πολλά άλλα.

    Έχουμε παράσχει πάνω από 1 δισεκατομμύριο ευρώ σε επιχειρηματικά δάνεια σε περισσότερους από 17.000 ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, όπως εσείς. Χρησιμοποιούμε τη δική μας σχεδιασμένη τεχνολογία κινδύνου για να σας προσφέρουμε το κατάλληλο επιχειρηματικό δάνειο για να μπορέσετε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας. Οι υπηρεσίες μας είναι γρήγορες και αξιόπιστες, τα δάνεια εγκρίνονται μέσα σε 24 ώρες από την επιτυχή εφαρμογή. Προσφέρουμε δάνεια από ελάχιστο εύρος 10.000 ευρώ έως 500 εκατ. Ευρώ κατ 'ανώτατο όριο.

    Βρίσκεστε σε λίγο πρόβλημα με τους απλήρωτους λογαριασμούς και δεν ξέρετε ποιος τρόπος να πάτε ή πού να στρίψετε; Τι γίνεται με την εύρεση μιας αξιόπιστης επιχείρησης σταθεροποίησης χρέους που μπορεί να σας βοηθήσει στη μείωση των μηνιαίων δόσεων, ώστε να έχετε προσιτές επιλογές αποπληρωμής, καθώς και χώρο για να αναπνεύσει, όταν πρόκειται για το τέλος του μήνα και οι λογαριασμοί πρέπει να πληρώνομαι; Evridike Aminta δάνειο εταιρεία είναι η απάντηση. Μειώστε τις πληρωμές σας για να διευκολύνετε την πίεση στα μηνιαία σας έξοδα. επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail (euridikeaminta.greekloans@gmail.com)

    Οι Διαμεσολαβητές / Σύμβουλοι / Μεσίτες είναι ευπρόσδεκτοι να φέρουν τους πελάτες τους και είναι 100% προστατευμένοι. Με απόλυτη εμπιστοσύνη, θα συνεργαστούμε για τα οφέλη όλων των εμπλεκόμενων μερών. Μην κρατάτε τα οικονομικά σας προβλήματα στον εαυτό σας για να μην είστε κύριος του χρέους ή οικονομικό άγχος, γι 'αυτό πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας γρήγορα για να λύσετε τα οικονομικά σας προβλήματα. Θα είναι μεγάλη μας χαρά όταν είστε οικονομικά σταθεροί.
    Στείλτε μας email μέσω euridikeaminta.greekloans@gmail.com

    Χαιρετισμοί
    Κ. ΕΥΡΙΔΙΚΗ Αμιντα
    Email: euridikeaminta.greekloans@gmail.com
    Motto: Προσφέρουμε τις πιο γρήγορες και αξιόπιστες χρηματοοικονομικές υπηρεσίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Γεια σας όλοι το όνομά μου είναι Guinevere Gwen Myrto Angella είμαι από την Ελλάδα μόλις έλαβα το δάνειό μου τώρα από την κ. Evridike Aminta ελληνικά δάνεια είναι νέα εταιρεία νόμιμων δανείων του 2018 και δεν πήρα πολύ καιρό έλαβα το δάνειό μου από αυτά πήρα το δάνειό μου από αυτούς σήμερα και τώρα καθώς δημοσιεύω αυτό το μήνυμα είμαι πολύ ευτυχής αυτή η εταιρεία είναι πραγματικά μεγάλη, έτσι ώστε καθένας που χρειάζονται ένα δάνειο επικοινωνήστε με την εταιρεία αυτή είναι πραγματικά μεγάλη εκεί το ταχυδρομείο είναι euridikeaminta.greekloans@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Γεια σας όλοι το όνομά μου είναι Cicero Damen Deacon και είμαι από την Ελλάδα έχω στο διαδίκτυο και έχω ακούσει τους ανθρώπους που λένε ότι έχουν scammed πριν και χρειάζομαι επειγόντως ένα δάνειο, έτσι φοβόμουν να υποβάλουν αίτηση για ένα δάνειο σε απευθείας σύνδεση πράγμα που είδα 3 οι άνθρωποι μαρτυρούν για την κυρία Evridike Aminta ελληνικά δάνεια που πήραν εκεί δάνειο από την οποία δεν έχω ποτέ υποβάλει αίτηση για δάνειο πριν και τόσο φοβόμουν ότι θα πάρει scammed αλλά πίστευα τι λέει ο λαός και να υποβάλει αίτηση από την εν λόγω εταιρεία δανείου και όλα ήταν καλά και μου είπαν να στείλω το τέλος μεταφοράς που θα χρησιμοποιηθεί για να μεταφέρει το δάνειό μου όταν μου είπαν ότι τόσο φοβόμουν ότι ήταν scammed έτσι κάθισα και το σκέφτηκα και πήρα πίσω σε αυτά και τους είπα δεν είχα κάνει ποτέ αυτό πριν αλλά η κ. Evridike Aminta είπε ότι πρέπει να τους εμπιστευτώ ότι θα με βοηθήσουν έτσι έκανα και πήγα να στείλω το τέλος που είπαν ότι θα έπρεπε να στείλω για τη μεταφορά του δανείου μου μόλις σήμερα πήρα μια ειδοποίηση από πίσω μου ότι υπάρχουν χρήματα για λογαριασμό μου. Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενος που ποτέ δεν ήταν scammed πριν και έλαβα το δάνειό μου μια φορά έτσι τώρα είμαι χαρούμενος και εγώ και η οικογένειά μου πρόκειται να είναι ευτυχισμένη πάρα πολύ ώστε όποιος χρειαστεί ένα δάνειο θα πρέπει να ισχύουν από αυτή την εταιρεία χωρίς να scammed επειδή είναι πραγματικό και μεγάλο και προσεύχομαι τον Θεό να συνεχίσει να τη χρησιμοποιεί για να βοηθήσει τους ανθρώπους εκεί δανείων. η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της είναι euridikeaminta.greekloans@gmail.com.

      Για άλλη μια φορά παραμένω το Cicero Damen Deacon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Το όνομά μου είναι AIKATERINE HEBE IANTHA Είμαι από τη Θεσσαλονίκη Έχω ακούσει για αυτή την εταιρεία ότι δίνουν δάνεια και πήγα να υποβάλω αίτηση για ένα δάνειο από αυτούς Έχω ακούσει τους ανθρώπους να λένε για απάτη αλλά δεν είμαι ποτέ scammed πριν αυτή η εταιρεία με βοήθησε με δάνειο έτσι ώστε οποιοσδήποτε που χρειάζεται δάνειο πρέπει να εφαρμόσει από εκεί εκεί τα δάνεια είναι γρήγορη και ασφαλής διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους euridikeaminta.greekloans@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Γεια σε όλους

    Το όνομά μου είναι ΠΑΝΟΣ ΠΑΠΑΔΕΑΣ είμαι από την Ελλάδα ψάχνω για δάνειο στο διαδίκτυο και το μόνο που παίρνω είναι απατεώνες αλλά βρήκα αυτή την εταιρεία δανείου που λέγεται ελληνικά δάνεια Evridike Aminta και έχω δει ανθρώπους σε απευθείας σύνδεση να καταθέτουν για εκεί καλές πράξεις γι 'αυτό αποφάσισα να δοκιμάσω αν θα είμαι χαρούμενος και πάλι, έτσι έχω υποβάλει αίτηση για δάνειο ύψους 350.000,00 Ευρώ και ο δανειστής δανείου κ. Evridike Aminta με διαβεβαίωσε ότι σε 12 ώρες το δάνειό μου θα είναι στον τραπεζικό μου λογαριασμό έτσι ώστε σήμερα εργάζομαι είδα την τράπεζα μου έγραψε μήνυμα ότι υπάρχουν κάποιες κονδύλια ύψους 350.000,00 ευρώ στο λογαριασμό μου και ευχαριστώ την Evridike Aminta επειδή είναι πραγματική έτσι αν χρειαστείτε κάποιο δάνειο στο διαδίκτυο παρακαλώ μην φοβηθείτε όπως εγώ εφαρμόζοντας από αυτήν την εταιρεία επειδή είναι η μόνη πραγματική εταιρεία που δίνει δάνειο στο διαδίκτυο. Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους είναι euridikeaminta.greekloans@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ονομάζομαι Ελευθερία Κωνσταντίνα Είμαι από την Ελλάδα και μένω στην πόλη του Βόλου. Πήρα ακριβώς το δάνειό μου από μια νέα εταιρεία δανείων νόμιμων δανείων του 2018 και το όνομα της εταιρείας που με βοήθησε με το δάνειό μου σήμερα είναι τα δάνεια Evridike Aminta είναι η πιο όμορφη εταιρεία δανείων που έχω συναντήσει ποτέ με εγώ ζήτησα δάνειο από χθες και το μόνο πράγμα που έκανα ήταν να πληρώσω το τέλος μεταφοράς που είπαν ότι θα έπρεπε να πληρώσω και αμέσως θα κάνω την πληρωμή στις επόμενες 12 ώρες χρόνο που ήμουν με το δάνειο μου συγνώμη δεν μπορώ να πω πόσο με βοήθησαν με αλλά είναι ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, ώστε όλοι, αν χρειάζεστε ένα πραγματικό δάνειο αυτή είναι η σωστή εταιρεία δανείου για να επικοινωνήσετε με τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους είναι euridikeaminta.greekloans@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Καλή μέρα όλοι το όνομά μου είναι Nicoletta Stavrina Demetriada Vana και είμαι από την Ελλάδα θέλω να χρησιμοποιήσω αυτή την ευκαιρία έχω τώρα να γράψω αυτό το μήνυμα στο διαδίκτυο αν κάποιος από εσάς ψάχνει για ένα δάνειο πραγματική αυτή είναι η σωστή εταιρεία να επικοινωνήσετε είμαι μια γυναίκα επιχειρηματίας και ζήτησα δάνειο σε μια νόμιμη εταιρεία του 2017 και το όνομα της εταιρείας είναι τα δάνεια της Evridike Aminta που βοηθούν τους ανθρώπους από το 2016 και τώρα είμαστε το 2018 τώρα και έλαβα το δάνειό μου από αυτούς έτσι αν κάποιος χρειάζεστε ένα δάνειο πηγαίνετε και να εφαρμόσετε από αυτούς επειδή είναι πραγματικές προσεύχομαι απλά εσείς οι άνθρωποι που χρειάζονται βοήθεια με ένα δάνειο δεν παίρνουν scammed αυτός είναι ο λόγος που χρησιμοποιώ αυτή την ευκαιρία να γράψω αυτό το μήνυμα στο διαδίκτυο εάν χρειάζεστε ένα νόμιμο δάνειο δανείου ισχύουν από αυτή την εταιρεία, έτσι ώστε να συνηθίσετε scammed όταν κάνετε αίτηση από τη λάθος εταιρεία. η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους είναι euridikeaminta.greekloans@gmail.com.

    Έχετε μια ωραία μέρα σε όλους και προσεύχομαι ότι είστε ευτυχείς όπως είμαι σήμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Το όνομά μου είναι Γιάννης Άσπα Θανιά και είμαι από τις Σέρρες Ελλάδα θέλω να χρησιμοποιήσω αυτή τη φορά για να πω σε όλους στο διαδίκτυο για το πώς έλαβα το δάνειό μου μετά από scammed 3 φορές έχω υποβάλει αίτηση για δάνειο από τα ελληνικά δάνεια Evridike Aminta χθες είδα τους ανθρώπους να μαρτυρούν για τα καλά έργα της και για το πώς βοήθησε τους ανθρώπους έτσι αποφάσισα να υποβάλλω αίτηση και μου είπε τι έπρεπε να κάνω φοβόμουν αλλά το έκανα αυτό το πρωί τώρα έλαβα μόλις μια ειδοποίηση από την τράπεζά μου εκεί υπάρχουν χρήματα στο λογαριασμό μου και εγώ Ελέγξαμε το ποσό και ήταν δάνειο μου είμαι τόσο χαρούμενος. Έτσι, θέλω να χρησιμοποιήσω αυτή τη φορά και να πω σε όλους στο διαδίκτυο ότι αυτή η εταιρεία είναι πραγματική εάν χρειάζεστε ένα δάνειο αυτή η εταιρεία είναι η σωστή εταιρεία να υποβάλει αίτηση από δεν παίρνουν scammed όπως εγώ, επειδή υπάρχουν απατεώνες από τους ισχύουν από αυτή την εταιρεία και θα είσαι χαρούμενος. η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους είναι euridikeaminta.greekloans@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Το όνομά μου είναι Nathanael martyna patryx Είμαι από την Ελλάδα θέλω να χρησιμοποιήσω αυτή τη φορά για να πω σε όλους στο Διαδίκτυο ότι υπάρχει μόνο μία εταιρεία που προσφέρει πραγματικό δάνειο και αυτή η εταιρεία είναι Evridike Aminta. Έψαχνα για ένα δάνειο online για τις τελευταίες 3 εβδομάδες τώρα και το μόνο που έχω πήρε είναι δανειστές απατεώνων μου από τα χρήματά μου που είχα ο Θεός ξέρει ότι ήμουν τόσο φτωχός και ήθελα να σκοτώσω τον εαυτό μου αλλά εκεί είδα τόσους πολλούς ανθρώπους να μαρτυρούν για αυτή η εταιρεία που δίνουν τα δάνεια στην αρχή δεν πίστευα γιατί έβλεπα άλλες μαρτυρίες άλλου δανειστή και όλοι έγιναν απάτες. Είπα να επιτρέψτε μου να υποβάλω αίτηση από αυτήν την εταιρεία και να δούμε αν είναι αλήθεια και αμέσως έχω εφαρμόσει μου είπαν όλα όσα χρειάζεται να κάνω και συμφώνησαν και με διαβεβαίωσαν ότι σε 8 ώρες χρόνο θα ήταν με το δάνειό μου γιατί είπαν χρησιμοποιούν υπηρεσία γρήγορης μεταφοράς. Στην αρχή δεν πίστευα, αλλά περίμενα για το δάνειό μου πριν από 8 ώρες φορά που έλαβα μια προειδοποίηση από την τράπεζά μου και να κρατήσει ήταν το δάνειο μου ήμουν πολύ σοκαρισμένος όταν το είδα και προσευχόμουν στο Θεό για να με κατευθύνει προς τη σωστή εταιρεία που με βοήθησε σήμερα καθώς γράφω αυτό στο διαδίκτυο τώρα έλαβα το δάνειό μου από αυτήν την εταιρεία και χρησιμοποιώ αυτή τη φορά για να καταθέσω σε άλλους ανθρώπους εάν χρειάζεστε ένα δάνειο ένα δάνειο μην ξεγελιέστε αυτή είναι η σωστή εταιρεία για να ισχύουν από. Η διεύθυνσή τους ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι euridikeaminta.greekloans@gmail.com και για εσάς όσοι δεν έχουν διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην εταιρεία, ο αριθμός του λογαριασμού είναι +2348088206489.

    Αυτή η εταιρεία είναι αληθινή και μεγάλη αν χρειαστείτε ένα δάνειο ισχύουν τώρα και περιμένετε για το δάνειο σας γιατί θα είστε ευχαριστημένοι με αυτή την εταιρεία.

    Ευχαριστώ όλους και παραμένω Nathanael martyna patryx.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Καλή μέρα Το όνομά μου είναι Cynthia Sapphira Delia Είμαι από την Ελλάδα αυτή η εταιρεία Evridike Aminta οι άνθρωποι μιλούν για είναι πραγματικό Ποτέ δεν ήθελα ένα δάνειο αλλά είπα ακριβώς ότι θα πρέπει να δοκιμάσετε αυτήν την εταιρεία και να δούμε αν αυτό που οι άνθρωποι λένε είναι αλήθεια και ζήτησα δάνειο από τους χθες και πήρα μόλις το δάνειό μου σήμερα από την εταιρεία δανείων Evridike Aminta καθένας αν διαβάσετε αυτό το μήνυμα και χρειάζεστε ένα δάνειο ισχύουν από αυτή την εταιρεία γιατί θα σας βοηθήσουν αυτή η εταιρεία είναι η μόνη εταιρεία που προσφέρει πραγματικό δάνειο σε απευθείας σύνδεση. Το δάνειο που υπέβαλα από αυτούς ήταν 75.000,00 Ευρώ και σε 8 ώρες πήρα το δάνειο μου, έτσι ώστε οι φίλοι μου να μην φοβούνται αν χρειάζεστε ένα πραγματικό δάνειο αυτή είναι η σωστή εταιρεία για να υποβάλουν αίτηση. Αν ενδιαφέρεστε για τα δάνεια εκεί, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους είναι euridikeaminta.greekloans@gmail.com και ο αριθμός του λογαριασμού τους είναι +2348088206489.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Γεια σε όλους

    Είμαι ο Ευρικράτης Φαίδης Γλαύκος και είμαι από τις Αχαρνές. Ψάχνα για ένα online δάνειο και ήμουν πολύ φοβισμένος που δεν έχω ποτέ υποβάλει αίτηση για ένα δάνειο πριν και έψαξα πολύ καλά και ψάξτε για μια πραγματική εταιρεία εκεί βρήκα μια εταιρεία που ονομάζεται Evridike Aminta κοιτάζω και είδα τι είπαν οι άνθρωποι για αυτή την εταιρεία ήταν αληθινό αποφάσισα να υποβάλω αίτηση για δάνειο από την εταιρεία και χρειαζόμουν δάνειο 150.000,00 ευρώ για να ξεκινήσω μια επιχείρηση όταν έχω εφαρμόσει μου είπε όλα όσα χρειάζομαι για να το κάνω και το με διαβεβαίωσε ότι σε 8 ώρες ώρα πήγαινα να είμαι με το δάνειο μου είπα εντάξει και περίμενα σε ακριβώς 8 ώρες χρόνο παίρνω το δάνειό μου από αυτή την εταιρεία όπως γράφω αυτό τώρα δεν έχω scammed πριν και αυτή η εταιρεία είναι μεγάλη έχω ακούσει τους ανθρώπους να μιλούν για απάτες αλλά εγώ ποτέ δεν έχουν ξεγελάσει και ευχαριστώ τον Θεό γι 'αυτό. Έτσι, ο καθένας εάν χρειάζεστε ένα πραγματικό δάνειο αυτή είναι η σωστή εταιρεία να υποβάλει αίτηση από αυτά θα σας βοηθήσουν και ο χρόνος που σας λένε ότι θα λάβετε το δάνειό σας ότι είναι η ακριβής ώρα που θα λάβετε το δάνειό σας. Απλά πρέπει να γράψω αυτό το μήνυμα σε όλους, έτσι ώστε να μην κάνετε αίτηση για δάνειο από μια λανθασμένη εταιρεία εάν χρειάζεστε ένα πραγματικό δάνειο επικοινωνήστε με την εταιρεία και θα είστε ευχαριστημένοι. Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους είναι euridikeaminta.greekloans@gmail.com.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Καλημέρα σε όλους

    Το όνομά μου είναι Reidar Kåre Knut είμαι από τις Σέρρες. Θέλω να χρησιμοποιήσω αυτή τη φορά για να γράψω στο διαδίκτυο ότι ο καθένας εάν χρειάζεστε ένα πραγματικό δάνειο Evridike Aminta είναι η σωστή εταιρεία να υποβάλει αίτηση από λίγες μέρες που χρειαζόμουν χρήματα και έψαξα για ένα δάνειο στο διαδίκτυο είδα μια εταιρεία και έχω εφαρμόσει αυτή η εταιρεία μου εξαπάτησε 2 φορές από τα χρήματά μου ήμουν τόσο λυπημένος γιατί χρειαζόμουν χρήματα γι 'αυτό αποφάσισα να ψάξω για άλλη εταιρεία και έκανα αίτηση από άλλη εταιρεία που η ίδια εταιρεία μου είπε επίσης να καταθέσω χρήματα και έκανα και ποτέ δεν πήρα το δάνειό μου ήμουν όπως αυτό που συμβαίνει σε μένα γιατί χρειάστηκα χρήματα επειγόντως για να αγοράσω μια αιτία σπιτιών αν δεν πάρω σπίτι μου σύντομα ο ιδιοκτήτης μου θα οδηγήσει το i και την οικογένειά μου μακριά από το σπίτι του, έτσι χρειάστηκα να πάρω το σπίτι μου. Όταν έψαχνα και πάλι είδα αυτή την εταιρεία Evridike Aminta είδα πολλούς ανθρώπους μαρτυρούν για αυτή την εταιρεία ότι η εταιρεία είναι πραγματικά μεγάλη, οπότε στην αρχή φοβόμουν να εφαρμόσω αιτία είχα εξαπατήσει 2 φορές έτσι είπα στον εαυτό μου επιτρέψτε μου να δοκιμάσω και να δούμε αν αυτή η εταιρεία ήταν πραγματική έτσι έχω εφαρμόσει. Όταν έχω εφαρμόσει μου είπαν όλα έπρεπε να κάνω Φοβούστηκα ακόμα, αλλά τους εμπιστευόμουν και με διαβεβαίωσαν ότι σε 8 ώρες χρόνο θα ήμουν με το δάνειό μου ήθελα για το δάνειό μου και στα μάτια μου έλαβα μια ειδοποίηση από την τράπεζά μου ότι υπήρχε ένα ποσό 200.000 ευρώ στον τραπεζικό λογαριασμό μου και ήμουν πολύ χαρούμενος πριν από λίγο η εταιρεία με κάλεσε και ρώτησε αν έχω λάβει το δάνειό μου και τους είπα ναι και ο ευχαριστώ τους και όπως γράφω αυτό το μήνυμα στο διαδίκτυο τώρα αυτή η εταιρεία έχουν βοηθήσει επίσης 2 αδέλφια μου έτσι ο καθένας εάν χρειάζεστε ένα πραγματικό δάνειο Evridike Aminta είναι η σωστή εταιρεία να υποβάλουν αίτηση από. Σε περίπτωση που χρειάζεστε χρήματα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους μόνο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή whatsapp και η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους είναι euridikeaminta.greekloans@gmail.com. Ευχαριστώ όλους όσους διαβάσουν το μήνυμά μου και είμαστε ασφαλείς και εφαρμόζουμε από αυτή την εταιρεία γιατί θα είστε ευχαριστημένοι μαζί τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. My name is Hercules Lander Maximus Othello. I am from Athens Greece i want to write to the internet that if you need a real loan Evridike Aminta is the real loan company that gives loan i applied for a loan from this company last week Friday and i just received my loan from them today so everyone if you need a real loan without been scammed this is the right company to apply from thus company is truly great and they are real so many people that have been scammed if you need a loan without being scammed this is the real company that gives loans i applied for a loan from this company Evridike Aminta and i received my loan today so anyone around the world if you need a true loan locate this company and be rest assured that this company is going to put a smile to your face. the company can be contacted via mail or whatsapp their mail address is euridikeaminta.greekloans@gmail.com and there whatsapp number is +2348088206489. Thanks to anyone that will read this message this company does not know am doing this Am only doing it for people in need of a real loan to be safe.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Είμαι Brayden Wyatt Bryce από το όνομα είμαι αστυνομικός και ζω στην Ελλάδα και μένω στην πόλη της Πάτρας. Πριν από λίγες μέρες έψαχνα για δάνειο στο διαδίκτυο και βρήκα μόνο τους ανθρώπους που με scamming μου τα χρήματά μου. Χρειάζομαι πραγματικά αυτό το δάνειο για ένα έργο στις ΗΠΑ και έχω μπερδευτεί ξεχωριστά μια μέρα όταν ήμουν εκτός υπηρεσίας αποφάσισα να κοιτάξω πάλι αυτή τη φορά για μια πραγματική εταιρεία που δίνουν δάνεια βρήκα αυτή την εταιρεία που ονομάζεται Evridike Aminta ελληνικά δάνεια και πολλά των ανθρώπων που έχουν μαρτυρήσει για αυτή την εταιρεία στην αρχή δεν πίστευα αλλά αποφάσισα να εφαρμόσω το δάνειο που έψαχνα ήταν το άθροισμα των 50.000,00 Ευρώ που υπέβαλα από αυτήν την εταιρεία και μου είπαν όλα όσα πρέπει να γίνουν εγώ τους εμπιστευόμουν και εγώ έκαναν ό, τι μου είπαν να κάνω και με διαβεβαίωσαν ότι σε 8 ώρες χρόνο θα ήμουν με το δάνειό μου με ασφάλεια ποτέ δεν τους πίστευα, αλλά περίμενα το δάνειό μου σε ακριβώς 8 ώρες χρόνο πήρα μια κλήση από την εταιρεία ότι εάν εγώ έχω λάβει το δάνειό μου ακόμα και είπα όχι. Μου είπαν να πάω στην τράπεζά μου και να ελέγξω τον λογαριασμό μου ότι η τράπεζά μου δεν μπορεί να μου στείλει μια ειδοποίηση που υπακούσα και πήγα στην τράπεζά μου και να ελέγξω το λογαριασμό μου στα μάτια μου είδα το δάνειό μου των 50.000,00 Ευρώ στο λογαριασμό μου τα χρήματα που είχα στο λογαριασμό μου πριν ήταν 1.000.00 Ευρώ και βρήκα τώρα 51.000,00 Ευρώ παλμό μου τα χρήματα και το δάνειό μου ήταν 51.000,00 Ευρώ Είμαι τόσο χαρούμενος και ευχαριστώ αυτή την εταιρεία γιατί είναι μεγάλη. Θέλω να χρησιμοποιήσω το μικρό μου χρόνο για να γράψω στους ανθρώπους στην Ελλάδα ότι εάν χρειάζεστε ένα πραγματικό δάνειο Evridike Aminta είναι η σωστή εταιρεία για να υποβάλει αίτηση από αυτή την εταιρεία δεν ξέρει ότι το κάνω έτσι ο καθένας εάν χρειάζεστε ένα δάνειο μπορείτε να επικοινωνήσετε μόνο με αυτή την εταιρεία μέσω e-mail ή whatsapp αλλά δεν χρησιμοποιώ whatsapp έτσι διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους είναι euridikeaminta.greekloans@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Το όνομά μου είναι Sosimenes Talthybios Thales και είμαι από την Ελλάδα που μένω σε μια μικρή πόλη του Πειραιά. Έχω ψάξει για ένα δάνειο στο διαδίκτυο, αφού δεν μπορώ να πάρω δάνειο από την τράπεζά μου και μόνο βρήκα τους ανθρώπους να μου απατούν τα χρήματά μου. Την περασμένη εβδομάδα ήμουν scammed από μια εταιρεία δανείου και ο Θεός ξέρει ότι ήμουν έτοιμος να τελειώσει τη ζωή μου αλλά είπα στον εαυτό μου επιτρέψτε μου να προσπαθήσω και να δούμε αν θα δούμε μια τίμια εταιρεία που ήταν έτοιμη να σας βοηθήσει. Γι 'αυτό εγκαταστάθηκε και ψάχνω για μια εταιρεία και διάβασα τόσα πολλά καλά σχόλια για την εταιρεία αυτή Evridike Aminta και είπα επιτρέψτε μου να εφαρμόσει και να δούμε αν θα είμαι τυχερός όπως άλλοι άνθρωποι φοβόμουν αλλά έδωσα στον εαυτό μου μια ευκαιρία και έχω εφαρμόσει για ένα δάνειο 80.000,00 Ευρώ εξήγησα σε αυτήν την εταιρεία ότι έχω scammed και μου είπαν να μην ανησυχούν ότι θα σας βοηθήσουν να έχουν βοηθήσει τόσους πολλούς ανθρώπους από τη χώρα μου πριν. Έτσι έδωσα στην εταιρεία αυτή μια ευκαιρία και με διαβεβαίωσαν ότι σε 8 ώρες χρόνο θα ήταν με το δάνειό μου δεν πίστευα, αλλά περίμενα για το δάνειό μου. Σε ακριβώς 8 ώρες, έλαβα μια ειδοποίηση από την πλάτη μου ότι ο λογαριασμός μου έχει πιστωθεί με 80.000,00 Ευρώ. Όλα χάρη στην Evridike Aminta αυτή η εταιρεία είναι ο Θεός έστειλε. Και έκανα μια υπόσχεση στον εαυτό μου ότι θα μαρτυρήσω αυτή την εταιρεία για το πώς με βοήθησαν αυτή η εταιρεία δεν ξέρεις το κάνουμε αυτό τώρα που λέω στους ανθρώπους στο διαδίκτυο πώς με βοήθησαν έτσι ο καθένας εάν χρειαστείς ένα πραγματικό δάνειο Evridike Aminta είναι εδώ για να σας βοηθήσει να μην ξεγελιέστε από ψεύτικους ανθρώπους που χλευάζουν να είναι δανειστής. Σχεδόν ξέχασα ότι μπορείτε να επικοινωνήσετε μόνο με αυτήν την εταιρεία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή whatsapp και τα στοιχεία επικοινωνίας τους είναι euridikeaminta.greekloans@gmail.com whatsapp είναι +2348088206489. Αυτή η εταιρεία είναι πραγματική και αληθινή, ώστε όποιος διαβάζει αυτό το μήνυμα και σας ενδιαφέρει να επικοινωνήσετε με αυτήν την εταιρεία, επειδή είναι οι μόνοι που μπορούν να σας βοηθήσουν να λύσετε τα προβλήματά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Ο Ευριδίκη Αίντα Θεός θα σας ευλογεί και την εταιρεία σας

    Το όνομά μου είναι Sofía Ximena Jimena. Είμαι από τις Σέρρες Γκρέις δεν έχω τίποτα να πω καθένας που χρειάζεται ένα πραγματικό δάνειο χωρίς να σας παραπλανηθεί θα πρέπει να υποβάλει αίτηση από Evridike Aminta αιτία εγώ υπέβαλα αίτηση για ένα δάνειο από την εταιρεία αυτή σήμερα, αφού έχω διαβάσει τόσα πολλά καλά και υπέροχα σχόλια για αυτήν την εταιρεία. Ζήτησα ένα δάνειο για να πληρώσω τα χρέη μου και το μόνο που χρειαζόμουν ήταν 50.000 ευρώ γιατί θα χρησιμοποιήσω επίσης ένα μέρος αυτών των χρημάτων για να πληρώσω τα τέλη σχολικής φοίτησης των παιδιών μου. Καθώς γράφω αυτό στο διαδίκτυο τώρα έλαβα το δάνειό μου από αυτήν την εταιρεία σήμερα και είμαι τόσο χαρούμενος που δεν πίστευα ποτέ ότι θα ήμουν ποτέ χαρούμενος και πάλι γιατί έχω περάσει πολλά και ευχαριστώ τον Θεό για την Ευρυδίκη Αίντα Θεέ μου θα την ευλογήσει και η εταιρεία του για να βάλει ένα χαμόγελο στο πρόσωπό μου. Έτσι ο καθένας σε όλο τον κόσμο από την Ισπανία και άλλες χώρες που χρειάζονται δάνειο βοηθός σας είναι εδώ και η εταιρεία είναι Evridike Aminta όποιος υπέβαλε αίτηση από την εταιρεία δανείων Evridike Aminta δεν θα έχει πρόβλημα γιατί θα λάβετε το δάνειό σας ακριβώς τη στιγμή που σας λέει. η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της εταιρείας είναι euridikeaminta.greekloans@gmail.com

    Για άλλη μια φορά ο Θεός να σας ευλογεί Evridike Aminta και μπορείτε να ζήσετε πολύ για να συνεχίσετε να βοηθάτε τους ανθρώπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Ονομάζομαι Eleni Brontë Aimilios Είμαι από τη Θεσσαλονίκη. Θέλω να χρησιμοποιήσω λίγο χρόνο μου για να γράψω στο διαδίκτυο σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη από ένα πραγματικό δάνειο ότι εάν χρειάζεστε ένα δάνειο χωρίς να εξαπατήσετε Evridike Aminta είναι η σωστή εταιρεία να υποβάλει αίτηση από είμαι δάσκαλος των Μαθηματικών και των αγγλικών και ήμουν εξαπατημένος 2 φορές από μια ψεύτικη εταιρεία που clam να είναι δανειστές αλλά εγώ δεν ανησυχώ πλέον επειδή Evridike Aminta έχει ήδη με βοήθησε έτσι εάν χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο για να κάνετε τίποτα αυτή η εταιρεία πρόκειται να βάλει ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας έχω εισάγει επίσης το μεγαλύτερο μέρος της οι φίλοι μου σε αυτήν την εταιρεία και μόνο 2 από τους φίλους μου μου είπαν ότι έλαβαν δάνεια εκεί, ένας από τους φίλους μου έλαβε δάνειο 6,000.00 ευρώ και ο άλλος φίλος μου έλαβε το ποσό των 15.000,00 ευρώ για όποιον χρειαστεί ένα online δάνειο από αυτή την εταιρεία και θα είστε ευτυχείς χωρίς καμία αμφιβολία γι 'αυτό γιατί αυτή η εταιρεία είναι πραγματικά χρήσιμη και ο Θεός θα συνεχίσει να τις χρησιμοποιεί για να βοηθήσει τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη από ένα δάνειο. Αν χρειάζεστε ένα ηλεκτρονικό δάνειο, απευθυνθείτε στην εταιρία αυτή και επικοινωνήστε μαζί της μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης euridikeaminta.greekloans@gmail.com και μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί της μέσω του Whatsapp +2348088206489. Χαιρετίζει όποιον διαβάζει τα μηνύματά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Είμαστε ένας οργανισμός που χορηγεί δάνεια σε όσους έχουν ανάγκη και μπορεί να μας επιστρέψει με επιτόκιο 3%.
    Οι προσφορές μας κυμαίνονται από 2000 ευρώ έως 3.000.000 ευρώ.
    Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση: andrezusch@gmail.com
                         whatsapp: +33751583501

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Πάρτε το δάνειό σας με ασφάλεια

    Γεια σας είμαι Ειδικός Αντιπρόσωπος της UNICEF και έδωσα το
    τρέχουσα οικονομική κρίση και ειλικρινά θα ήθελα να βοηθήσω
    ειλικρινά όλοι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που έχουν ανάγκη
    χρήματα, οπότε αποφάσισα να δίνω δάνεια σε κανέναν
    ενδιαφέρονται. Έχετε οικονομικές δυσκολίες. Σας θέλω
    ενημερώστε μου ότι είμαι οικονομικός που χορηγεί δάνεια
    καθένας με καλό χαρακτήρα, ειλικρινής, που μπορεί να μου επιστρέψει
    προθεσμίες που συμφωνήθηκαν με κατ 'αποκοπή ποσοστό 2%.
    Για το λόγο αυτό, τα δάνειά μου κυμαίνονται από 1500 έως 5.000.000 ευρώ.

    Έτσι, ο καθένας που έχει ανάγκη από χρήματα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου
    διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: joinisseaurelie1989@gmail.com για άφθονο
    πληροφοριών.

    Σας ευχαριστώ για την κατανόηση και την όμορφη μέρα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Πάρτε το δάνειό σας με ασφάλεια

    Γεια σας είμαι Ειδικός Αντιπρόσωπος της UNICEF και έδωσα το
    τρέχουσα οικονομική κρίση και ειλικρινά θα ήθελα να βοηθήσω
    ειλικρινά όλοι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που έχουν ανάγκη
    χρήματα, οπότε αποφάσισα να δίνω δάνεια σε κανέναν
    ενδιαφέρονται. Έχετε οικονομικές δυσκολίες. Σας θέλω
    ενημερώστε μου ότι είμαι οικονομικός που χορηγεί δάνεια
    καθένας με καλό χαρακτήρα, ειλικρινής, που μπορεί να μου επιστρέψει
    προθεσμίες που συμφωνήθηκαν με κατ 'αποκοπή ποσοστό 2%.
    Για το λόγο αυτό, τα δάνειά μου κυμαίνονται από 1500 έως 5.000.000 ευρώ.

    Έτσι, ο καθένας που έχει ανάγκη από χρήματα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου
    διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: joinisseaurelie1989@gmail.com για άφθονο
    πληροφοριών.

    Σας ευχαριστώ για την κατανόηση και την όμορφη μέρα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Πάρτε το δάνειό σας με ασφάλεια

    Γεια σας είμαι Ειδικός Αντιπρόσωπος της UNICEF και έδωσα το
    τρέχουσα οικονομική κρίση και ειλικρινά θα ήθελα να βοηθήσω
    ειλικρινά όλοι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που έχουν ανάγκη
    χρήματα, οπότε αποφάσισα να δίνω δάνεια σε κανέναν
    ενδιαφέρονται. Έχετε οικονομικές δυσκολίες. Σας θέλω
    ενημερώστε μου ότι είμαι οικονομικός που χορηγεί δάνεια
    καθένας με καλό χαρακτήρα, ειλικρινής, που μπορεί να μου επιστρέψει
    προθεσμίες που συμφωνήθηκαν με κατ 'αποκοπή ποσοστό 2%.
    Για το λόγο αυτό, τα δάνειά μου κυμαίνονται από 1500 έως 5.000.000 ευρώ.

    Έτσι, ο καθένας που έχει ανάγκη από χρήματα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου
    διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: joinisseaurelie1989@gmail.com για άφθονο
    πληροφοριών.

    Σας ευχαριστώ για την κατανόηση και την όμορφη μέρα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Πάρτε το δάνειό σας με ασφάλεια

    Γεια σας είμαι Ειδικός Αντιπρόσωπος της UNICEF και έδωσα το
    τρέχουσα οικονομική κρίση και ειλικρινά θα ήθελα να βοηθήσω
    ειλικρινά όλοι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που έχουν ανάγκη
    χρήματα, οπότε αποφάσισα να δίνω δάνεια σε κανέναν
    ενδιαφέρονται. Έχετε οικονομικές δυσκολίες. Σας θέλω
    ενημερώστε μου ότι είμαι οικονομικός που χορηγεί δάνεια
    καθένας με καλό χαρακτήρα, ειλικρινής, που μπορεί να μου επιστρέψει
    προθεσμίες που συμφωνήθηκαν με κατ 'αποκοπή ποσοστό 2%.
    Για το λόγο αυτό, τα δάνειά μου κυμαίνονται από 1500 έως 5.000.000 ευρώ.

    Έτσι, ο καθένας που έχει ανάγκη από χρήματα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου
    διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: joinisseaurelie1989@gmail.com για άφθονο
    πληροφοριών.

    Σας ευχαριστώ για την κατανόηση και την όμορφη μέρα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Γεια σε όλους,
    Το όνομα μου είναι ο κ. Ρουράρε Sim. Ζω στην Ολλανδία και σήμερα είμαι ευτυχισμένος άνθρωπος; και είπα στον εαυτό μου ότι οποιοσδήποτε δανειστής που διάσωσε τον εμένα και την οικογένειά μου από την κακή μας κατάσταση, θα αναφέρω σε κάθε πρόσωπο που ψάχνει δανειοδότηση σε αυτόν, έδωσε ευτυχία σε μένα και την οικογένειά μου, χρειαζόμουν δάνειο € 300.000,00 για να ξεκινήσω η ζωή μου όλους όσοι είμαι ένας πατέρας με δύο παιδιά συνάντησα αυτόν τον καλό και τον Αλλάχ φοβούμενος ο άνθρωπος ο δανειστής δανειστής που με βοηθάει με δάνειο € 300.000,00, είναι ένας Άνθρωπος φοβάται τον άνθρωπο, αν χρειάζεστε δάνειο και θα πληρώσετε το δάνειο παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί του να πεις ότι (ο κ. Rugare Sim) παραπέμπει σε αυτόν. Επικοινωνήστε με τον κ. Mohamed Careen μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: (arabloanfirmserves@gmail.com)


    ΕΝΤΥΠΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΔΑΝΕΙΟΥ
    Ονομα ......
    Μεσαίο όνομα .....
    2) Φύλο: .........
    3) Απαιτούμενο ποσό δανείου: .........
    4) Διάρκεια δανείου: .........
    5) Χώρα: .........
    6) Διεύθυνση κατοικίας: .........
    7) Αριθμός κινητού τηλεφώνου: .........
    8) Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ..........
    9) Μηνιαίο εισόδημα: .....................
    10) Επάγγελμα: ...........................
    11) Ποια τοποθεσία κάνατε εδώ για .....................
    Σε ευχαριστώ και θερμού χαιρετισμούς.
    Στείλτε email arabloanfirmserves@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Προσοχή,

    Ψάχνετε σοβαρά ένα δάνειο για να δημιουργήσετε μια επιχείρηση ή να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας; Έχετε απορριφθεί από την Τράπεζα ή άλλους δανειστές; Μην ανησυχείτε πλέον γιατί είμαστε εδώ για να σας δώσουμε αυτό που ψάχνετε χωρίς καθυστέρηση ή πρόβλημα, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες σήμερα.

    Email: easyloanfirm2020@gmail.com

    Χαιρετισμοί
    Ντέρεκ Ντάγκλας
    easyloanfirm2020@gmail.com





    Προσφορά δανείου 2%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. αξιόπιστη και σοβαρή προσφορά δανείου

    Γεια σας, είμαι ένα πρόσωπο που προσφέρει διεθνή δάνεια. Με ένα κεφάλαιο που θα χρησιμοποιηθεί για βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα δάνεια μεταξύ ατόμων, το οποίο κυμαίνεται από 4.000 έως 500.000 ευρώ σε όλους τους σοβαρούς ανθρώπους και στις πραγματικές ανάγκες, το επιτόκιο είναι 3% ετησίως. "Χρηματοπιστωτικά δάνεια, υποθήκες, δάνεια επένδυσης, δάνεια αυτοκινήτου, προσωπικά δάνεια Είμαι διαθέσιμος για να ικανοποιήσω τους πελάτες μου εντός 3 ημερών από την παραλαβή του αιτήματός σας.
    Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο dimopouloualexandra71@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. αξιόπιστη και σοβαρή προσφορά δανείου

    Γεια σας, είμαι ένα πρόσωπο που προσφέρει διεθνή δάνεια. Με ένα κεφάλαιο που θα χρησιμοποιηθεί για βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα δάνεια μεταξύ ατόμων, το οποίο κυμαίνεται από 4.000 έως 500.000 ευρώ σε όλους τους σοβαρούς ανθρώπους και στις πραγματικές ανάγκες, το επιτόκιο είναι 3% ετησίως. "Χρηματοπιστωτικά δάνεια, υποθήκες, δάνεια επένδυσης, δάνεια αυτοκινήτου, προσωπικά δάνεια Είμαι διαθέσιμος για να ικανοποιήσω τους πελάτες μου εντός 3 ημερών από την παραλαβή του αιτήματός σας.
    Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο dimopouloualexandra71@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΜΕΝΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΔΑΝΕΙΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ

    Επίλυση του οικονομικού προβλήματος εντός 24 ωρών.

                 Είσαστε μισθωτός ή ιδιοκτήτης επιχείρησης;
          Πάρτε από 1.000 Ευρώ - 200.000, 000 Ευρώ Δάνειο μέσα σε 24 ώρες

                   Η απλή λύση χρημάτων.

    Για περισσότερες έρευνες επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση: immaculateloanprovidersltd@gmail.com
    Διευθύνων Σύμβουλος: κ. Benjamine
    ή επισκεφθείτε το κατάστημά μας: Επίπεδο 29, Tiffany Tower, Jumeirah Lakes Towers Dubai. ΗΑΕ


    Επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση: immaculateloanprovidersltd@gmail.com

                                  Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Να πάρει ένα νόμιμο δάνειο ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα Για τους πελάτες που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό. Το θέμα της πίστωσης και των ασφαλειών είναι κάτι που οι πελάτες ανησυχούν πάντα όταν αναζητούν ένα δάνειο από έναν νόμιμο δανειστή. Αλλά .. έχουμε κάνει αυτή τη διαφορά στη βιομηχανία δανεισμού. Μπορούμε να κανονίσουμε για ένα δάνειο από το εύρος των $ 5.000,00 USD έως $ 500.000.000,00 USD σε χαμηλό 3% ενδιαφέρον. Παρακαλούμε απαντήστε άμεσα σε αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: billjohnson.loanfirm011@gmail.com

    Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν τα εξής:

    Ενοποίηση χρέους

    Δεύτερη υποθήκη

    Επιχειρηματικά δάνεια

    Προσωπικά δάνεια

    Διεθνή Δάνεια

    Δάνειο για οποιοδήποτε είδος

    Οικογενειακό δάνειο
    χρηματοδοτούμε μικρομεσαία επιχείρηση δανείων, μεσάζοντες, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα μικρής κλίμακας, επειδή έχουμε απεριόριστο κεφάλαιο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προμήθεια δανείου επικοινωνήστε μαζί μας, απαντήστε αμέσως σε αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: billjohnson.loanfirm011@gmail.com


    Κ. Bill Johnson

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Λόγω των πόρων χαμηλού εισοδήματος, αν δεν μπορείτε να κερδίσετε αρκετά μετρητά για να εκπληρώσετε τα καθημερινά σας μετρητά, θα πρέπει να λάβετε εξωτερική βοήθεια από την SUNSHINE FINANCIAL GROUP INC. Αυτή είναι η δανειοδοτική εταιρεία που μπορεί να σας βοηθήσει να ξεφύγετε από κάθε είδους προβλήματα. Έτσι επωφεληθείτε από αυτή την υπέροχη οικονομική υπηρεσία κατά τη διάρκεια του σκληρού χρόνου. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τα χαμηλά οικονομικά γιατί η Sunshine Financial Group βρίσκεται στη χρηματοπιστωτική αγορά. Για να χρησιμοποιήσετε το αμοιβαίο κεφάλαιο με αυτά τα δάνεια, πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας μόνο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) για περισσότερες πληροφορίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Υποβάλετε αίτηση για δάνειο με γρήγορο και βολικό τρόπο για να πληρώσετε τους λογαριασμούς και την επανάληψη της χρηματοδότησης του έργου σας με το φθηνότερο επιτόκιο του 3% για να επικοινωνήσετε μαζί μας σήμερα μέσω: creditfinance911@gmail.com. Το δάνειο χρειάζεται προσφορά δανείου το ελάχιστο μας είναι 1.000,00 επιλογή δανεισμού οποιωνδήποτε χρημάτων, είμαι πιστοποιημένη εγγραφή και δανειστές Legit, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας σήμερα αν ενδιαφέρεστε για να πάρετε αυτό το δάνειο, επικοινωνήστε μαζί μου για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία δανείου καθώς οι όροι και οι προϋποθέσεις των δανείων και το ποσό του δανείου θα σας μεταφερθούν. Χρειάζομαι την επείγουσα απάντησή σας αν σας ενδιαφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Γεια σας και Καλώς ήλθατε στο Apex Lending House, Είσαστε επιχειρηματίας ή γυναίκα; Χρειάζεστε δάνειο για να διευθετήσετε το χρέος σας ή να εξοφλήσετε τους λογαριασμούς σας ή να αρχίσετε μια ωραία επιχείρηση; Χρειάζεστε χρήματα για το έργο σας; Προσφέρουμε ασφαλή και εξασφαλισμένα δάνεια οποιουδήποτε ποσού σε οπουδήποτε στον κόσμο σε ποσοστό 3% εξαιρετικό.

    Αν σας ενδιαφέρει, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω αυτής της ηλεκτρονικής διεύθυνσης: (apexlendinghouse@gmail.com ή apexlendinghouse@yahoo.com)

    Προσφέρουμε μια ποικιλία δανείων
    *Προσωπικά δάνεια
    * Εμπορικά δάνεια
    * Επιχειρηματικά δάνεια
    * Επενδυτικά δάνεια
    * Ακίνητα / Στεγαστικά δάνεια
    * Ιατρικά / φοιτητικά δάνεια
    * Δάνεια Αυτοκινήτου

    Έχετε 100% εγγύηση ότι θα λάβετε το δάνειό σας στο τέλος αυτής της συναλλαγής δανείου.
      
    Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω αυτού του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παρακάτω για να ξεκινήσετε τη συναλλαγή δανείου σας.
    Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: (apexlendinghouse@gmail.com)

    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. αξιόπιστη και σοβαρή προσφορά δανείου

    Γεια σας, είμαι ένα πρόσωπο που προσφέρει διεθνή δάνεια. Με ένα κεφάλαιο που θα χρησιμοποιηθεί για βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα δάνεια μεταξύ ατόμων, το οποίο κυμαίνεται από 4.000 έως 500.000 ευρώ σε όλους τους σοβαρούς ανθρώπους και στις πραγματικές ανάγκες, το επιτόκιο είναι 3% ετησίως. "Χρηματοπιστωτικά δάνεια, υποθήκες, δάνεια επένδυσης, δάνεια αυτοκινήτου, προσωπικά δάνεια Είμαι διαθέσιμος για να ικανοποιήσω τους πελάτες μου εντός 3 ημερών από την παραλαβή του αιτήματός σας.
    Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο dimopouloualexandra71@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΜΕΝΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΧΟΡΗΓΩΝ

    Επίλυση του οικονομικού προβλήματος εντός 24 ωρών.

                 Είσαστε μισθωτός ή ιδιοκτήτης επιχείρησης;
          Πάρτε από 1.000 Ευρώ - 200.000, 000 Ευρώ Δάνειο μέσα σε 24 ώρες

                   Η απλή λύση χρημάτων.

    Για περισσότερες έρευνες επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση: immaculateloanprovidersltd@gmail.com
    Διευθύνων Σύμβουλος: κ. Benjamine

    Επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση: immaculateloanprovidersltd@gmail.com

                                  Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. αξιόπιστη και σοβαρή προσφορά δανείου

    Γεια σας, είμαι ένα πρόσωπο που προσφέρει διεθνή δάνεια. Με ένα κεφάλαιο που θα χρησιμοποιηθεί για βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα δάνεια μεταξύ ατόμων, το οποίο κυμαίνεται από 4.000 έως 500.000 ευρώ σε όλους τους σοβαρούς ανθρώπους και στις πραγματικές ανάγκες, το επιτόκιο είναι 3% ετησίως. "Χρηματοπιστωτικά δάνεια, υποθήκες, δάνεια επένδυσης, δάνεια αυτοκινήτου, προσωπικά δάνεια Είμαι διαθέσιμος για να ικανοποιήσω τους πελάτες μου εντός 3 ημερών από την παραλαβή του αιτήματός σας.
    Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο dimopouloualexandra71@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Να πάρει ένα νόμιμο δάνειο ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα Για τους πελάτες που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό. Το θέμα της πίστωσης και των ασφαλειών είναι κάτι που οι πελάτες ανησυχούν πάντα όταν αναζητούν ένα δάνειο από έναν νόμιμο δανειστή. Αλλά, έχουμε κάνει αυτή τη διαφορά στη βιομηχανία δανεισμού. Μπορούμε να κανονίσουμε ένα δάνειο από το εύρος των 5.000 ευρώ. έως 500.000.000 Ευρώ με ποσοστό ενδιαφέροντος μικρότερο από 3% Παρακαλούμε απαντήστε άμεσα σε αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Gregowenloanfirm1@gmail.com



    Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν τα εξής:



    1) Η εξυγίανση του χρέους

    2) Δεύτερη υποθήκη

    3) επιχειρηματικά δάνεια

    4) Προσωπικά δάνεια

    5) Διεθνή Δάνεια

    6) Δάνειο για οποιοδήποτε είδος

    7) Οικογενειακό δάνειο E.T.C



    Δεν υπάρχει κοινωνική ασφάλιση και δεν υπάρχει πιστωτικός έλεγχος, εγγύηση 100%. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας πείτε ακριβώς τι θέλετε και σίγουρα θα κάνουμε το όνειρό σας πραγματικότητα. Η GREG OWEN LOAN FIRM1 λέει ΝΑΙ όταν οι τράπεζες σας λένε ΟΧΙ. Τέλος, χρηματοδοτούμε μικρομεσαία επιχείρηση δανείων, ενδιάμεσους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς μικρής κλίμακας, επειδή έχουμε απεριόριστο κεφάλαιο. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την προμήθεια ενός δανείου, επικοινωνήστε μαζί μας.



    Στοιχεία επικοινωνίας με την εταιρεία

    Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Gregowenloanfirm1@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Γεια σας
    σοβαρό και αξιόπιστο δάνειο προσφέρουμε το νέο έτος

    Για να ανακουφίσουμε τα βάσανα όλων των οικογενειών που αντιμετωπίζουν οικονομικές ανισορροπίες καθώς προσεγγίζουμε τα Χριστούγεννα και το Νέο Έτος, δίνουμε δάνεια σε όσους θέλουν το σπίτι τους να είναι βαρετό, αγοράζοντας παιχνίδια για τα παιδιά τους και τα φιορίνια. Για να κάνετε την ομορφιά στα δωμάτιά σας, κλπ. Προσφέρουμε δάνεια με ταχύτερη και πιο αξιόπιστη διαδικασία για όλους τους εμπιστευμένους ανθρώπους με ενδιαφέρον 3%. Δανειζόμαστε από 3.000 έως 500.000 ευρώ.
    Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: dimopouloualexandra71@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. αξιόπιστη και σοβαρή προσφορά δανείου

    Γεια σας, είμαι ένα πρόσωπο που προσφέρει διεθνή δάνεια. Με ένα κεφάλαιο που θα χρησιμοποιηθεί για βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα δάνεια μεταξύ ατόμων, το οποίο κυμαίνεται από 4.000 έως 500.000 ευρώ σε όλους τους σοβαρούς ανθρώπους και στις πραγματικές ανάγκες, το επιτόκιο είναι 3% ετησίως. "Χρηματοπιστωτικά δάνεια, υποθήκες, δάνεια επένδυσης, δάνεια αυτοκινήτου, προσωπικά δάνεια Είμαι διαθέσιμος για να ικανοποιήσω τους πελάτες μου εντός 3 ημερών από την παραλαβή του αιτήματός σας.
    Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο dimopouloualexandra71@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Attention! Attention!! Attention!!!,

    **Are you financially squeezed?
    **Do you seek funds to pay off credits and debts?
    **Do you seek finance to set up your own business?
    **Are you in need of private or business loans for various purposes?
    **Do you seek loans to carry out large projects?
    For more details email us today : bdsfn.com@gmail.com
    Name :
    Country :
    Phone number :
    Amount Needed as Loan :
    Purpose of Loan :

    Email : bdsfn.com@gmail.com
    Emaill: anatiliatextileltd@gmail.com
    Best Regards.
    Mrs.Carol Anderson

    Attention! Attention!! Attention!!!,

    What is your situation? *Need 100% financing *Can't verify income *Can't verify employment *Recently self employed *Bankruptcy Collections *Credit issues *Accumulated Bills Settlement * Personal Investment Project or Company Investment Projects e.t.c. Apply for a quick and convenient loan to pay off bills and debts, start a new business or refinance your projects and expand your business in this year 2018 at the cheapest interest rate of %.
    For more details email us today : bdsfn.com@gmail.com

    Name :
    Country :
    Phone number :
    Amount Needed as Loan :
    Purpose of Loan :

    Email : bdsfn.com@gmail.com
    Emaill: anatiliatextileltd@gmail.com
    Best Regards.
    Mrs.Carol AndersonAttention! Attention!! Attention!!!,

    **Are you financially squeezed?
    **Do you seek funds to pay off credits and debts?
    **Do you seek finance to set up your own business?
    **Are you in need of private or business loans for various purposes?
    **Do you seek loans to carry out large projects?
    For more details email us today : bdsfn.com@gmail.com
    Name :
    Country :
    Phone number :
    Amount Needed as Loan :
    Purpose of Loan :

    Email : bdsfn.com@gmail.com
    Emaill: anatiliatextileltd@gmail.com
    Best Regards.
    Mrs.Carol Anderson

    Attention! Attention!! Attention!!!,

    What is your situation? *Need 100% financing *Can't verify income *Can't verify employment *Recently self employed *Bankruptcy Collections *Credit issues *Accumulated Bills Settlement * Personal Investment Project or Company Investment Projects e.t.c. Apply for a quick and convenient loan to pay off bills and debts, start a new business or refinance your projects and expand your business in this year 2018 at the cheapest interest rate of %.
    For more details email us today : bdsfn.com@gmail.com

    Name :
    Country :
    Phone number :
    Amount Needed as Loan :
    Purpose of Loan :

    Email : bdsfn.com@gmail.com
    Emaill: anatiliatextileltd@gmail.com
    Best Regards.
    Mrs.Carol Anderson

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. αξιόπιστη και σοβαρή προσφορά δανείου

    Γεια σας, είμαι ένα πρόσωπο που προσφέρει διεθνή δάνεια. Με ένα κεφάλαιο που θα χρησιμοποιηθεί για βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα δάνεια μεταξύ ατόμων, το οποίο κυμαίνεται από 4.000 έως 500.000 ευρώ σε όλους τους σοβαρούς ανθρώπους και στις πραγματικές ανάγκες, το επιτόκιο είναι 3% ετησίως. "Χρηματοπιστωτικά δάνεια, υποθήκες, δάνεια επένδυσης, δάνεια αυτοκινήτου, προσωπικά δάνεια Είμαι διαθέσιμος για να ικανοποιήσω τους πελάτες μου εντός 3 ημερών από την παραλαβή του αιτήματός σας.
    Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο dimopouloualexandra71@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. αξιόπιστη και σοβαρή προσφορά δανείου

    Γεια σας, είμαι ένα πρόσωπο που προσφέρει διεθνή δάνεια. Με ένα κεφάλαιο που θα χρησιμοποιηθεί για βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα δάνεια μεταξύ ατόμων, το οποίο κυμαίνεται από 4.000 έως 500.000 ευρώ σε όλους τους σοβαρούς ανθρώπους και στις πραγματικές ανάγκες, το επιτόκιο είναι 3% ετησίως. "Χρηματοπιστωτικά δάνεια, υποθήκες, δάνεια επένδυσης, δάνεια αυτοκινήτου, προσωπικά δάνεια Είμαι διαθέσιμος για να ικανοποιήσω τους πελάτες μου εντός 3 ημερών από την παραλαβή του αιτήματός σας.
    Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο dimopouloualexandra71@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Υποβάλετε αίτηση για ένα γρήγορο και βολικό δάνειο Χριστουγέννων !!!!!!!!!
    Πρόκειται για διαφήμιση μέσω διαδικτύου από εγγεγραμμένο κυβερνητικό εγκεκριμένο δανειστή που χορηγεί δάνεια διαφόρων ειδών, π.χ. στεγαστικό δάνειο, επιχειρηματικό δάνειο, δάνεια αυτοκινήτων μόνο σε σοβαρά και ενδιαφερόμενα μέρη έναντι πολύ χαμηλού προσιτού επιτοκίου 3%. Αίτηση για το δάνειό σας τώρα. Εάν ενδιαφέρεστε επικοινωνήστε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: johnsonfutureloanlender@gmail.com
    Whatsaap ....... +1(931)3351752

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. αξιόπιστη και σοβαρή προσφορά δανείου

    Γεια σας, είμαι ένα πρόσωπο που προσφέρει διεθνή δάνεια. Με ένα κεφάλαιο που θα χρησιμοποιηθεί για βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα δάνεια μεταξύ ατόμων, το οποίο κυμαίνεται από 4.000 έως 500.000 ευρώ σε όλους τους σοβαρούς ανθρώπους και στις πραγματικές ανάγκες, το επιτόκιο είναι 3% ετησίως. "Χρηματοπιστωτικά δάνεια, υποθήκες, δάνεια επένδυσης, δάνεια αυτοκινήτου, προσωπικά δάνεια Είμαι διαθέσιμος για να ικανοποιήσω τους πελάτες μου εντός 3 ημερών από την παραλαβή του αιτήματός σας.
    Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο dimopouloualexandra71@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Ψάχνετε για ένα στιγμιαίο δάνειο μετρητών; Η εταιρεία μας λειτουργεί σύμφωνα με σαφείς, ευέλικτους, διαφανείς και κατανοητούς όρους. Προσφέρουμε πολύ χαμηλά επιτόκια σε σχέση με την επιβράδυνση της οικονομικής δραστηριότητας (ύφεση) στις περισσότερες χώρες του κόσμου. Μπορεί να έχετε κακή πίστωση, η εταιρεία μας προσφέρει τώρα ένα προσιτό δάνειο επιτοκίου, έτσι τι χρειάζεστε για να ενισχύσετε την επιχείρησή σας; Ή χρειάζεστε χρήματα για προσωπικούς σκοπούς; Γιατί να μην επικοινωνήσετε μαζί μας τώρα που προσφέρουμε άτομα και νόμιμα δάνεια με επιτόκιο 3% για μέγιστη περίοδο 25 ετών. Ο ενδιαφερόμενος αιτών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω
    e-mail τώρα: paulsonloaninvestment@gmail.com

    Viber: +44 7441 394017

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Γεια σας,

    Χρειάζεστε ένα δάνειο για να εξοφλήσετε τους λογαριασμούς σας; Ή για την επιχείρησή σας εάν ναι
    Στείλτε μας email στο rogerskenservices@gmail.com και στη συνέχεια συμπληρώστε αυτές τις πληροφορίες
    καταχωρήστε το όνομά σας στη βάση δεδομένων μας.

    (1) Το όνομά σας:
    (2) Ποσό που απαιτείται ως δάνειο:
    (3) Τηλέφωνο:
    (4) Διάρκεια:
    (5) Φύλο:
    (6) Χώρα

    Και τα λοιπα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Γεια σε όλους!
    Είμαι η Ήρα, που ζει σήμερα στην Πάτρα της Ελλάδας. Είμαι μια χήρα αυτή τη στιγμή με δύο παιδιά και ήμουν κολλημένη σε μια οικονομική κατάσταση τον Απρίλιο και έπρεπε να αναχρηματοδοτήσω και να πληρώσω τους λογαριασμούς μου. Προσπάθησα να αναζητήσω δάνεια από διάφορες εταιρείες δανείων τόσο ιδιωτικές όσο και εταιρικές, αλλά ποτέ με επιτυχία, και οι περισσότερες τράπεζες μείωσαν την πίστωση μου. Αλλά όπως ο Θεός θα το είχε, εισήγαγα σε μια συνεταιριστική επιχείρηση από έναν άνθρωπο του Θεού έναν δανειστή ιδιωτικού δανείου ο οποίος μου έδωσε δάνειο 80.000 ευρώ και σήμερα είμαι ιδιοκτήτης επιχείρησης και τα παιδιά μου το κάνουν καλά αυτή τη στιγμή, πρέπει να επικοινωνήσετε με οποιαδήποτε επιχείρηση για να εξασφαλίσετε ένα δάνειο χωρίς εγγύηση, χωρίς πιστωτική επιταγή, χωρίς συνυπογράφο με μόνο επιτόκιο 2% και καλύτερα σχέδια αποπληρωμής και χρονοδιάγραμμα. Επικοινωνήστε με τον κ. Dante Paola μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: dantecooperativehelp@hotmail.com Δεν ξέρει ότι το κάνω αυτό, αλλά είμαι τόσο ευτυχισμένος τώρα και αποφάσισα να αφήσω τους ανθρώπους να μάθουν περισσότερα γι 'αυτόν και επίσης θέλω ο Θεός να τον ευλογήσει περισσότερο. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του: dantecooperativehelp@hotmail.com για γρήγορη συνομιλία ή whatsapp / +35677926593

    Ευχαριστώ
    Ήρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Το όνομά μου είναι ο Κέλος από την Ελλάδα και είμαι χαρούμενος εδώ γιατί έχω δανεισμό 50.000 ευρώ από την εταιρεία Easy loan. Εάν ενδιαφέρεστε για τα δάνεια, στείλτε τα email τους σήμερα στο easyloanfirm2020@gmail.com ή ο αντιπρόσωπός τους WhatsApp +17042282247

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Το όνομά μου είναι ο Κέλος από την Ελλάδα και είμαι χαρούμενος εδώ γιατί έχω δανεισμό 50.000 ευρώ από την εταιρεία Easy loan. Εάν ενδιαφέρεστε για τα δάνεια, στείλτε τα email τους σήμερα στο easyloanfirm2020@gmail.com ή ο αντιπρόσωπός τους WhatsApp +17042282247

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Το όνομά μου είναι ο Κέλος από την Ελλάδα και είμαι χαρούμενος εδώ γιατί έχω δανεισμό 50.000 ευρώ από την εταιρεία Easy loan. Εάν ενδιαφέρεστε για τα δάνεια, στείλτε τα email τους σήμερα στο easyloanfirm2020@gmail.com ή ο αντιπρόσωπός τους WhatsApp +17042282247

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. γεια σας

    Χρειάζεστε ένα άνετο δάνειο για την ικανοποίησή σας; Προσφέρουμε ένα προσιτό δάνειο επιτόκιο 3% για τους τοπικούς και διεθνείς δανειολήπτες. Είμαστε πιστοποιημένοι, αξιόπιστοι, αξιόπιστοι, αποτελεσματικοί, γρήγοροι και δυναμικοί και εργαζόμαστε μαζί. δίνουμε ένα μακροπρόθεσμο δάνειο από 2 έως 50 χρόνια το πολύ.

    Χρειάζεστε ένα άμεσο, εύκολο και προσιτό δάνειο για να πληρώσετε για το χρέος, να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή για κάποιο άλλο λόγο; Εάν ναι, επικοινωνήστε μαζί μας με το αίτημα δανείου.

    Αυτή η προσφορά απευθύνεται σε σοβαρούς ανθρώπους.

    Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, αν σας ενδιαφέρει, μέσω
    easyloanfirm2020@gmail.com
    WhatsApp: +17042282247

    Είμαστε πιστοποιημένοι,
    αξιόπιστη, αξιόπιστη, αποτελεσματική, γρήγορη και δυναμική.

    Τις καλύτερες ευχές,
    Ντέρεκ Ντάγκλας
    easyloanfirm2020@gmail.com





    3% Απλή και προσιτή προσφορά δανείου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Αξιόπιστη και σοβαρή προσφορά δανείου

    Γεια σας, είμαι ένα πρόσωπο που προσφέρει διεθνή δάνεια. Με ένα ταμείο για βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα δάνεια μεταξύ ατόμων, από 4.000 έως 500.000 ευρώ για όλους τους ανθρώπους και τους ανθρώπους, που αντιστοιχούν στο επιτόκιο 3% ετησίως. "Χρηματοοικονομικά δάνεια, υποθήκες, επενδυτικά δάνεια, δάνεια αυτοκινήτων, προσωπικά δάνεια Είμαι διαθέσιμος για να απαντήσω στους πελάτες μου εντός τριών ημερών από την παραλαβή του αιτήματός σας".
    Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail: dimopouloualexandra71@gmail.com
    Ή επικοινωνήστε μαζί μου με το WhatsApp: +33753015524

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Είμαι ο Βασίλειος Πετρόπουλος. Θα ήθελα να μοιραστώ μια αξιοσημείωτη μαρτυρία για το πώς πήρα ένα δάνειο 500.000 δισεκατομμυρίων ευρώ μέσω της επένδυσης πιστωτικών καρτών ELENA NINO. αν ενδιαφέρεστε για μια επαφή δανείου μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: elenanino0007@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Καταβάλλω σοβαρά και αξιόπιστα ιδιωτικά δάνεια από 5.000 έως 5.000.000 με ποσοστό 2%. Έτσι αν ενδιαφέρεστε παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου

    το email μου: clarasouzin@gmail.com

    το email μου: clarasouzin@gmail.com

    το email μου: clarasouzin@gmail.com


    Χρειάζεστε χρηματοδότηση για το σπίτι σας, για την επιχείρησή σας, για αγορά αυτοκινήτου, για αγορά μοτοσικλετών, για τη δημιουργία της δικής σας επιχείρησης, για τις προσωπικές σας ανάγκες, περισσότερες αμφιβολίες.
    Χορηγώ προσωπικές πιστώσεις που κυμαίνονται από 5.000 € έως 5.000.000 € με ονομαστικό επιτόκιο 2% ανεξάρτητα από το ποσό. Προσδιορίστε στα αιτήματά σας για

    δανείστε το ακριβές ποσό που επιθυμείτε και τη διάρκεια αποπληρωμής του.

    το email μου: clarasouzin@gmail.com

    το email μου: clarasouzin@gmail.com

    το email μου: clarasouzin@gmail.com


    Δέχομαι δάνεια μεταξύ ατόμων βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα που κυμαίνονται από 5.000 έως 5.000.000 ευρώ σε όλους τους σοβαρούς ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη:
    - Δίνω οικονομικά δάνεια
    - υποθήκη
    - επενδυτικό δάνειο
    - δάνειο αυτοκινήτου
    - προσωπικό δάνειο.
    Είμαι διαθέσιμος για να ικανοποιήσω τους πελάτες μου το πολύ 48 ώρες μετά την παραλαβή της αίτησης χρηματοοικονομικής αίτησης.
    Δεν είναι σοβαρό να απέχει.

    το email μου: clarasouzin@gmail.com

    το email μου: clarasouzin@gmail.com

    Για περισσότερα παραδείγματα επικοινωνήστε μαζί μας μόνο σε αυτή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: clarasouzin@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Καταβάλλω σοβαρά και αξιόπιστα ιδιωτικά δάνεια από 5.000 έως 5.000.000 με ποσοστό 2%. Έτσι αν ενδιαφέρεστε παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου

    το email μου: clarasouzin@gmail.com

    το email μου: clarasouzin@gmail.com

    το email μου: clarasouzin@gmail.com


    Χρειάζεστε χρηματοδότηση για το σπίτι σας, για την επιχείρησή σας, για αγορά αυτοκινήτου, για αγορά μοτοσικλετών, για τη δημιουργία της δικής σας επιχείρησης, για τις προσωπικές σας ανάγκες, περισσότερες αμφιβολίες.
    Χορηγώ προσωπικές πιστώσεις που κυμαίνονται από 5.000 € έως 5.000.000 € με ονομαστικό επιτόκιο 2% ανεξάρτητα από το ποσό. Προσδιορίστε στα αιτήματά σας για

    δανείστε το ακριβές ποσό που επιθυμείτε και τη διάρκεια αποπληρωμής του.

    το email μου: clarasouzin@gmail.com

    το email μου: clarasouzin@gmail.com

    το email μου: clarasouzin@gmail.com


    Δέχομαι δάνεια μεταξύ ατόμων βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα που κυμαίνονται από 5.000 έως 5.000.000 ευρώ σε όλους τους σοβαρούς ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη:
    - Δίνω οικονομικά δάνεια
    - υποθήκη
    - επενδυτικό δάνειο
    - δάνειο αυτοκινήτου
    - προσωπικό δάνειο.
    Είμαι διαθέσιμος για να ικανοποιήσω τους πελάτες μου το πολύ 48 ώρες μετά την παραλαβή της αίτησης χρηματοοικονομικής αίτησης.
    Δεν είναι σοβαρό να απέχει.

    το email μου: clarasouzin@gmail.com

    το email μου: clarasouzin@gmail.com

    Για περισσότερα παραδείγματα επικοινωνήστε μαζί μας μόνο σε αυτή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: clarasouzin@gmail.com

    Καταβάλλω σοβαρά και αξιόπιστα ιδιωτικά δάνεια από 5.000 έως 5.000.000 με ποσοστό 2%. Έτσι αν ενδιαφέρεστε παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου

    το email μου: clarasouzin@gmail.com

    το email μου: clarasouzin@gmail.com

    το email μου: clarasouzin@gmail.com


    Χρειάζεστε χρηματοδότηση για το σπίτι σας, για την επιχείρησή σας, για αγορά αυτοκινήτου, για αγορά μοτοσικλετών, για τη δημιουργία της δικής σας επιχείρησης, για τις προσωπικές σας ανάγκες, περισσότερες αμφιβολίες.
    Χορηγώ προσωπικές πιστώσεις που κυμαίνονται από 5.000 € έως 5.000.000 € με ονομαστικό επιτόκιο 2% ανεξάρτητα από το ποσό. Προσδιορίστε στα αιτήματά σας για

    δανείστε το ακριβές ποσό που επιθυμείτε και τη διάρκεια αποπληρωμής του.

    το email μου: clarasouzin@gmail.com

    το email μου: clarasouzin@gmail.com

    το email μου: clarasouzin@gmail.com


    Δέχομαι δάνεια μεταξύ ατόμων βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα που κυμαίνονται από 5.000 έως 5.000.000 ευρώ σε όλους τους σοβαρούς ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη:
    - Δίνω οικονομικά δάνεια
    - υποθήκη
    - επενδυτικό δάνειο
    - δάνειο αυτοκινήτου
    - προσωπικό δάνειο.
    Είμαι διαθέσιμος για να ικανοποιήσω τους πελάτες μου το πολύ 48 ώρες μετά την παραλαβή της αίτησης χρηματοοικονομικής αίτησης.
    Δεν είναι σοβαρό να απέχει.

    το email μου: clarasouzin@gmail.com

    το email μου: clarasouzin@gmail.com

    Για περισσότερα παραδείγματα επικοινωνήστε μαζί μας μόνο σε αυτή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: clarasouzin@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Είμαι ο Ferdinand Dolores, μέτοχος και χρηματοοικονομικός φορέας.
    Είμαι Γάλλος πολίτης και δίνω δάνεια σε όσους έχουν ανάγκη, συμπεριλαμβανομένων Ελβετών, Καναδών, Βέλγων, Πορτογάλων, Ιταλών, Ρωμαίων και σε όλο τον κόσμο.
    Η ικανότητά μου να εγκρίνω δάνεια κυμαίνεται από 10 000 έως 50 000 000 ευρώ με ποσοστό 3%, πολύ απλό και χωρίς προβλήματα.
    Επενδύω και δανείζομαι σε ανθρώπους κάθε είδους. Η πιστωτική μου προσφορά είναι μικρή, μεσαία και μεγάλη. Οι μεταφορές μου εξασφαλίζονται από την Τράπεζα Izura για ασφαλείς συναλλαγές για όλους.
    Εάν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε μαζί μου στη διεύθυνση: ferdinanddolores1960@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Γειά σου,

    Χρειάζεστε ένα άνετο δάνειο για την ικανοποίησή σας; Προσφέρουμε ένα προσιτό δάνειο επιτόκιο 3% για τους τοπικούς και διεθνείς δανειολήπτες. Είμαστε πιστοποιημένοι, αξιόπιστοι, αξιόπιστοι, αποτελεσματικοί, γρήγοροι και δυναμικοί και εργαζόμαστε μαζί. δίνουμε ένα μακροπρόθεσμο δάνειο από 2 έως 50 χρόνια το πολύ.

    Χρειάζεστε ένα άμεσο, εύκολο και προσιτό δάνειο για να πληρώσετε για το χρέος, να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή για κάποιο άλλο λόγο; Εάν ναι, επικοινωνήστε μαζί μας με το αίτημα δανείου.

    Αυτή η προσφορά απευθύνεται σε σοβαρούς ανθρώπους.

    Επικοινωνήστε μαζί μας, αν σας ενδιαφέρει, μέσω: Email: easyloanfirm2020@gmail.com
    WhatsApp: +15125961871

    Είμαστε πιστοποιημένοι,
    αξιόπιστη, αξιόπιστη, αποτελεσματική, γρήγορη και δυναμική.

    Τις καλύτερες ευχές,
    Ντέρεκ Ντάγκλας
    easyloanfirm2020@gmail.com



    3% Απλή και προσιτή προσφορά δανείου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Θέλετε να αγοράσετε ένα νεφρό ή θέλετε να πουλήσετε
    νεφρό? Αν ψάχνετε για μια ευκαιρία να πουλήσετε το νεφρό σας για χρήματα λόγω οικονομικής κρίσης και δεν ξέρετε τι να κάνετε, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και θα σας προσφέρουμε ένα καλό ποσό 1.000.000,00 USD για το νεφρό σας. Το όνομά μου είναι γιατρός Νταβίντ
    Είμαι νεφρολόγος στην κλινική Mayo. Η κλινική μας είναι
    Ειδικευόμαστε στη Χειρουργική των Νεφρών και φροντίζουμε επίσης
    Αγορά και μεταμόσχευση νεφρών ζωντανών.
    ταιριάζει δωρητής. Βρισκόμαστε στην Ινδία, την Τουρκία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Μαλαισία, την Ινδία. Εάν ενδιαφέρεστε να πουλήσετε ή να αγοράσετε νεφρά, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email.
    Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: mayoclinic55@gmail.com
    Whatsapp: - Κλήση φωνής +234 9012028961

    με εκτιμιση
    Δρ DAVID

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη λήψη δανείου για κεφάλαιο κίνησης από τοπικές τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα; Αυτή η υπηρεσία προορίζεται να παρέχει οικονομική υποστήριξη σε ιδιώτες, επιχειρηματίες και γυναίκες σε επιχειρήσεις. Αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε μαζί μας τώρα μέσω email: robertokennety@gmail.com Ή καλέστε στο +1(518)219-0838.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο για να λύσετε το οικονομικό σας πρόβλημα; Δίνουμε επιχειρηματικά δάνεια, ιδιωτικά δάνεια, στεγαστικά δάνεια, payday δάνεια, δάνεια γάμου, φοιτητικά δάνεια, δάνεια αυτοκινήτων, τραπεζικά δάνεια και δάνεια για την αποπληρωμή λογαριασμών. Προσφέρουμε δάνεια με επιτόκιο 2% και προσφέρουμε μεταξύ 5.000 ευρώ και 6.000.000 ευρώ και κάθε είδος νομίσματος είναι διαθέσιμο και όρος αποπληρωμής ενός έτους έως 20 ετών. Εάν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε μαζί μας στο: Email (freeloanservice069@gmail.com)


    Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: freeloanservice069@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Γεια σας, είμαι ένας νόμιμος ιδιωτικός δανειστής δανείου για τη διαφορά, ένας ευσεβής άνθρωπος, προτείνω δάνεια με επιτόκιο 2%. αν ενδιαφέρεστε να με καλέσετε τώρα μέσω email: (inforamzanloan@gmail.com) Γρήγορη προσφορά δανείου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Προσφέρουμε δάνεια από το εύρος των $ 5k USD- $ 100M USD, παρέχουμε κάθε είδους δάνειο όπως επιχειρηματικό δάνειο, στεγαστικό δάνειο, γεωργικό δάνειο, προσωπικό δάνειο, αυτόματο δάνειο και άλλο καλό λόγο.

    Δίνουμε όλα τα είδη δανείων με επιτόκιο 2%.

    Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα Στείλτε μας email:
    inforamzanloan@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. ΕΠΕΙΓΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΑΝΕΙΟΥ
    Δημιουργήστε τις υπηρεσίες σας και τον πλούτο σας μαζί μας
    επιχορήγηση δανείου από 5.000 έως 1.750.000 $. Το προσφέρουμε αυτό
    δάνειο για να επιτρέψει σε όλους όσους βρίσκονται σε οικονομική κατάσταση
    δύσκολο και όσοι θέλουν να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση για να έχουν μια ευτυχισμένη ζωή.
    Υπάρχουν δάνεια μεταξύ ατόμων, οπότε μην χάνετε χρόνο.
    στείλτε μας email μέσω: wangleetitleloanservice355@gmail.com για να ξεκινήσετε ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Μαρτυρία για το πώς μεταμορφώθηκε η ζωή μου (betty.mabel227@gmail.com)

    Γεια σας φίλοι!!! Το όνομά μου είναι Κατερίνα Βασιλική. Θέλω να καταθέσω τον καλό δανειστή δανείου που μου έδειξε φως αφού απάτησαν από 2 διαφορετικούς διεθνείς δανειστές στο Διαδίκτυο, όλοι υπόσχονται να μου δώσουν ένα δάνειο αφού με κάνουν να πληρώσω πολλά τέλη που δεν απέδωσαν τίποτα και δεν ισοδυναμούσαν με κανένα θετικό αποτέλεσμα. έχασα τα σκληρά κέρδη μου και ήταν συνολικά 15.000 ευρώ. Μια μέρα καθώς έκανα περιήγηση στο Διαδίκτυο φαινόταν απογοητευμένος όταν συνάντησα μια γυναίκα μαρτυρίας που επίσης απάτη και τελικά συνδέθηκε με μια εταιρεία νομικών δανείων που ονομάζεται Υπηρεσία χρηματοοικονομικού δανείου της Betty Mabel και email (betty.mabel227@gmail.com) όπου τελικά πήρα το δάνειο της, οπότε αποφάσισα να επικοινωνήσω με την ίδια εταιρεία δανείου και μετά τους είπα την ιστορία μου σχετικά με το πώς έχω απάτη από 2 διαφορετικούς δανειστές που δεν έκαναν τίποτα παρά για να με κάνουν περισσότερο πόνο. Εξηγώ στην εταιρεία μέσω ταχυδρομείου και το μόνο που μου είπαν ήταν να μην κλάψω πια γιατί θα πάρω το δάνειο μου στην εταιρεία τους και επίσης έχω κάνει τη σωστή επιλογή να επικοινωνήσω μαζί τους. συμπλήρωσα το έντυπο αίτησης δανείου και προχώρησα σε όλα όσα μου ζητήθηκαν και, με έκπληξη, μου δόθηκε ένα ποσό δανείου ύψους 65.000,00 ευρώ από αυτήν την υπέροχη εταιρεία (Υπηρεσία χρηματοοικονομικού δανείου της Betty Mabel) που διαχειρίζεται η κυρία Betty Mabel God φοβισμένη γυναίκα και εδώ εγώ Είμαι σήμερα χαρούμενος επειδή αυτή η εταιρεία μου έχει δώσει ένα δάνειο, οπότε έκανα έναν όρκο στον εαυτό μου ότι θα συνεχίσω να καταθέτω στο Διαδίκτυο για το πώς πήρα το δάνειο μου. Χρειάζεστε επειγόντως ένα δάνειο; ευγενικά και γρήγορα επικοινωνήστε με αυτήν την υπέροχη εταιρεία τώρα για το δάνειο σας μέσω email: (betty.mabel227@gmail.com) είναι ευγενική. Καλή τύχη. Αριθμός τηλεφώνου Whatsapp της: +1 (305) 771-0689

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. Χρειάζεστε ένα νόμιμο, ειλικρινές, αξιόπιστο και επείγον δάνειο; Η αναζήτησή σας για νόμιμο δάνειο τελειώνει εδώ σήμερα γιατί είμαστε εδώ για να ικανοποιήσουμε τις οικονομικές σας ανάγκες. Εάν σας έχει αρνηθεί δάνειο από τράπεζες ή χρηματοπιστωτικό ίδρυμα για οποιονδήποτε λόγο, μην ανησυχείτε πια σχετικά με τα οικονομικά σας προβλήματα, διότι είμαστε η λύση στην οικονομική σας ατυχία. Έχουμε δώσει δισεκατομμύρια (διαφορετικά νομίσματα) σε επιχειρηματικά δάνεια σε περισσότερους από 32.000 ιδιοκτήτες επιχειρήσεων. Χρησιμοποιούμε τη δική μας τεχνολογία κινδύνου για να σας παρέχουμε το σωστό επιχειρηματικό δάνειο, ώστε να μπορείτε να αναπτυχθείτε την επιχείρησή σας. προσφέρουμε δάνειο όλων των τύπων με χαμηλό επιτόκιο και επίσης διάρκεια για την αποπληρωμή του δανείου Έχετε κακή πίστωση; Χρειάζεστε χρήματα για να πληρώσετε λογαριασμούς; ή πιστεύετε ότι είναι απαραίτητο να ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση; Έχετε ένα ημιτελές έργο λόγω κακής χρηματοδότησης; Χρειάζεστε χρήματα για να επενδύσετε σε κάποια ειδικότητα που θα σας ωφελήσει; ISLAMIC REINANCING LOAN COMPANY
    Στόχος είναι η παροχή εξαιρετικών επαγγελματικών χρηματοοικονομικών υπηρεσιών e_mail: [islamicrefinancing@gmail.com]
    Whatsapp; +15716666386

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. ΓΕΙΑ
    Βρίσκεστε σε λίγο πρόβλημα με τους απλήρωτους λογαριασμούς και δεν ξέρετε με ποιον τρόπο να πάτε ή πού να γυρίσετε; Τι γίνεται με την εύρεση μιας αξιόπιστης εταιρείας ενοποίησης χρεών που μπορεί να σας βοηθήσει στη μείωση της μηνιαίας δόσης, ώστε να έχετε προσιτές επιλογές αποπληρωμής, καθώς και χώρο για να αναπνέετε όταν φτάνει στο τέλος του μήνα και πρέπει να πληρωθούν οι λογαριασμοί; Η ®Capital Managements Inc ™ είναι η λύση στην οικονομική σας ατυχία. Προσφέρουμε όλους τους τύπους δανείων που κυμαίνονται από $ 5.000,00 έως $ 533.000.000,00 USD με χαμηλό επιτόκιο 2% και διάρκεια δανείου από 1 έως 35 χρόνια για την αποπληρωμή του δανείου με ασφάλεια και ακάλυψη. Τα δάνεια μας είναι καλά ασφαλισμένα για μέγιστη ασφάλεια είναι η προτεραιότητά μας, Ο κύριος στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να λάβετε τις υπηρεσίες που σας αξίζει, Το πρόγραμμά μας είναι ο γρηγορότερος τρόπος για να πάρετε αυτό που χρειάζεστε με μια στιγμή. Μειώστε τις πληρωμές σας για να μειώσετε την πίεση των μηνιαίων εξόδων σας επικοινωνώντας μαζί μας στο παρακάτω WhatsApp: +19292227023 Email drbenjaminfinance@gmail.com

    Ειδοποίηση για προσφορά δανείου για όλους! Είστε οικονομικά κάτω και χρειάζεστε επείγουσα πίστωση / οικονομική βοήθεια; Ή χρειάζεστε ένα δάνειο για να ξεκινήσετε / αυξήσετε την επιχείρησή σας ή να αγοράσετε το σπίτι των ονείρων σας. ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΓΚΡΙΣΗ ΔΑΝΕΙΟΥ ΣΑΣ 100% ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΣΗΜΕΡΑ ΟΧΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΑΣ. drbenjaminfinance@gmail.com
    Ιστότοπος Capital Managements Inc: https://capitalmanage-inc.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. Θέλετε να αγοράσετε ένα νεφρό ή θέλετε να πουλήσετε το
    νεφρό? Αν ψάχνετε για μια ευκαιρία να πουλήσετε το νεφρό σας για χρήματα λόγω οικονομικής κρίσης και δεν ξέρετε τι να κάνετε, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και θα σας προσφέρουμε ένα καλό ποσό 1.000.000,00 USD για το νεφρό σας. Το όνομά μου είναι γιατρός Νταβίντ
    Είμαι νεφρολόγος στην κλινική Mayo. Η κλινική μας είναι
    Ειδικευόμαστε στη Χειρουργική των Νεφρών και φροντίζουμε επίσης
    Αγορά και μεταμόσχευση νεφρών ζωντανών.
    ταιριάζει δωρητής. Βρισκόμαστε στην Ινδία, την Τουρκία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Μαλαισία, την Ινδία. Εάν ενδιαφέρεστε να πουλήσετε ή να αγοράσετε νεφρά, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email.
    Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: mayoclinic55@gmail.com
    Whatsapp: -Κλήση φωνής +2348107219280

    με εκτιμιση
    Δρ DAVID

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Είμαστε ένα χρηματοπιστωτικό ίδρυμα που ειδικεύεται στη στήριξη έργων, βοήθεια για ηλικιωμένους, ανέργους, στεγαστικά δάνεια και συνταξιούχους, με επιτόκιο 3% κατά την περίοδο αποπληρωμής.

    Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες: mpantzagiota03@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. Επείγουσα προσφορά δανείου.


    Γεια σε όλους, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Μοχάμεντ Σαλμάν, ο οποίος μου δάνεισε ένα δάνειο για την ιατρική περίθαλψη του άρρωστου παιδιού μου. Χαίρομαι πολύ που γνωρίζω τον Μοχάμεντ Σαλμάν, επικοινωνήστε μαζί του μέσω email εάν χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο για επαγγελματικό ή προσωπικό δάνειο, (mohammedsalmanloanfirm999@gmail.com)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. Συνιστώ έναν επαληθευμένο και αξιόπιστο έμπορο για όσους θέλουν να κερδίζουν επιπλέον χρήματα εβδομαδιαίως, φέτος το νέο έτος, στο Crypto, με μια επένδυση αξίας 200 $ BITCOIN μπορείτε να κερδίσετε Bitcoin αξίας $ 2.500 στο πορτοφόλι σας μετά από 24 ώρες

    Οι αναλήψεις διεκπεραιώνονται όταν οφείλονται

    100% γνήσιο και νόμιμο

    Για να δημιουργήσετε μια επενδυτική επαφή στο

    Whatsapp ;+351920285542
    Email επικοινωνίας: williamslogan.436@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. Χρειάζεστε κάποια οικονομική βοήθεια; Προσωπικά χρήματα; Επιχειρηματικά χρήματα; Χρήματα υποθήκης; Χρήματα εταιρείας; Γεωργική χρηματοδότηση και χρηματοδότηση έργων; Δίνουμε χρήματα με επιτόκιο 2%! Επικοινωνία: (richardcosmos5@gmail.com)

    Επείγουσα προσφορά χρημάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. Χρειάζεστε δάνειο; προσωπικά δάνεια? επιχειρηματικά δάνεια; στεγαστικά δάνεια? γεωργική χρηματοδότηση και χρηματοδότηση έργων; δίνουμε κάθε είδους δάνεια με επιτόκιο 2%! Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επικοινωνίας;(dakany.endre@gmail.com)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. Αγαπητέ Αξιότημε Πελάτη,

    Χρειάζεστε προσωπικό δάνειο, επενδυτικό δάνειο, δάνειο διακοπών, επιχειρηματικό δάνειο, φοιτητικό δάνειο, στεγαστικό δάνειο ή οποιοδήποτε είδος δανείου; Προσφέρουμε δάνεια με επιτόκιο 2%. Προσφέρουμε οικονομικά δάνεια από 2.000 ευρώ έως 8.000.000 ευρώ. Επικοινωνήστε μαζί μας email: (dakany.endre@gmail.com) Για περισσότερες πληροφορίες

    Επείγουσα προσφορά δανείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Χρειάζεστε ένα γρήγορο μακροπρόθεσμο ή βραχυπρόθεσμο δάνειο με σχετικά χαμηλό επιτόκιο τόσο χαμηλό όσο 2%; Προσφέρουμε επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο, στεγαστικό δάνειο, αυτόματο δάνειο, φοιτητικό δάνειο, δάνειο ενοποίησης χρέους Εάν ενδιαφέρεστε επικοινωνήστε μαζί μας: dakany.endre@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. Γεια Χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο για να λύσετε τις οικονομικές σας ανάγκες; Προσφέρουμε δάνεια που κυμαίνονται από 5.000,00 € έως 50.000.000,00 €, είμαστε αξιόπιστοι, ισχυροί, γρήγοροι και δυναμικοί, χωρίς πιστωτικό έλεγχο και προσφέρουμε 100% εγγυήσεις ξένων δανείων κατά τη διάρκεια της περιόδου μεταφοράς. Εκδώσαμε επίσης οποιοδήποτε δάνειο σε νόμισμα με επιτόκιο 3% για όλα τα δάνεια Εάν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω αυτού του email: fredmorefinance@gmail.com ή WhatsApp: +919654763221

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια οποιουδήποτε είδους; Προσωπικά δάνεια? Επιχειρηματικά δάνεια; Στεγαστικά δάνεια? Εταιρικά δάνεια; Γεωργική χρηματοδότηση και χρηματοδότηση έργων; Δίνουμε δάνεια με επιτόκιο 2%! Επικοινωνία: (dakany.endre@gmail.com)

    Επείγουσα προσφορά δανείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. χρειάζεσαι δάνειο; ιδιωτικό δάνειο; Επιχειρηματικά δάνεια; Χριστουγεννιάτικο δάνειο Στεγαστικό δάνειο; Γεωργική χρηματοδότηση και χρηματοδότηση έργων; Προσφέρουμε όλα τα είδη δανείων με επιτόκιο 2%! Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επικοινωνίας: (dakany.endre@gmail.com)

    χρειάζεσαι δάνειο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. Χρειάζεστε κάποια οικονομική βοήθεια; Προσωπικά δάνεια? Επιχειρηματικά δάνεια; Στεγαστικά δάνεια? Δάνεια εταιρείας; Γεωργία και χρηματοδότηση έργων; Δίνουμε δάνειο με επιτόκιο 2%! Επικοινωνία: (dakany.endre@gmail.com)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. Καλή μέρα,

    Είμαι εγγεγραμμένος ιδιωτικός δανειστής χρημάτων. Δίνουμε δάνεια για να βοηθήσουμε ανθρώπους, εταιρείες που πρέπει να ενημερώσουν την οικονομική τους κατάσταση σε όλο τον κόσμο, πολύ ελάχιστα ετήσια επιτόκια έως και 2% μέσα σε ένα χρόνο - 30 χρόνια αποπληρωμή futamido σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Παρέχουμε δάνεια από 2.000€ – 500.000.000€. Τα δάνεια είναι καλά εξασφαλισμένα και η μέγιστη ασφάλεια είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω e-mail: (dakany.endre@gmail.com)

    Προσφορά δανείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. Είμαι ο Rezek Ahmad από το Κατάρ. αλλά ζω στην Αθήνα, Πρωτεύουσα της Ελλάδας, θέλω να χρησιμοποιήσω αυτό το μέσο για να ειδοποιήσω όλους τους αιτούντες δάνειο να είναι πολύ προσεκτικοί γιατί υπάρχουν απατεώνες παντού. Πριν από λίγους μήνες ήμουν οικονομικά πιεσμένος και λόγω της απελπισίας μου με απάτησαν αρκετοί διαδικτυακοί δανειστές. Σχεδόν είχα χάσει την ελπίδα μου μέχρι που ένας φίλος μου με παρέπεμψε σε μια πολύ αξιόπιστη εταιρεία που φοβάται τον Θεό, που ονομάζεται Loan Credit Institutes, η οποία μου δανείζει ένα ακάλυπτο δάνειο 350.000 ευρώ κάτω από 72 ώρες εργασίας χωρίς άγχος. Εάν χρειάζεστε οποιοδήποτε δάνειο, επικοινωνήστε μαζί τους μέσω email. (loancreditinstitutions00@gmail.com) ή Whatsapp: +393509811524.. Χρησιμοποιώ αυτό το μέσο για να ειδοποιήσω όλους τους αιτούντες δάνειο λόγω της κόλασης που πέρασα στα χέρια αυτών των δόλιων δανειστών. Και δεν εύχομαι ούτε ο εχθρός μου να περάσει από τέτοια κόλαση που πέρασα στα χέρια αυτών των απατηλών δανειστών στο διαδίκτυο, θα ήθελα επίσης να με βοηθήσετε να περάσω αυτές τις πληροφορίες σε άλλους που έχουν επίσης ανάγκη από δάνειο μόλις έχω λάβει επίσης το δάνειό σας από Πιστωτικά Ιδρύματα Δανείου, προσεύχομαι ο Θεός να τους ευλογεί για πάντα για τα καλά πράγματα που έχουν κάνει στη ζωή μου. μέσω email: loancreditinstitutions00@gmail.com ή whatsapp +393509811524.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. Γεια σε όλους, είμαι η Mariam μια ανύπαντρη μητέρα από την πόλη του Άμπου Ντάμπι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, θα ήθελα να μοιραστώ αυτή τη μεγάλη μαρτυρία για το πώς έλαβα το δάνειό μου από τα πιστωτικά ιδρύματα δανείου όταν μας έδιωξαν από το σπίτι μας όταν δεν μπορούσα πληρώνω περισσότερο τους λογαριασμούς μου. , αφού με έκλεψαν διάφορες διαδικτυακές εταιρείες και μου αρνήθηκαν δάνειο από την τράπεζά μου και άλλες πιστωτικές ενώσεις που επισκέφτηκα. Τα παιδιά μου τα πρόσεχε ο οικοδεσπότης, ήμουν μόνος στο δρόμο. Ώσπου μια μέρα είδα έναν παλιό συνάδελφο που με σύστησε στα Δανειακά Πιστωτικά Ιδρύματα. Στην αρχή της είπα ότι δεν ήμουν διατεθειμένος να πάρω το ρίσκο να δανειστώ άλλο δάνειο στο Διαδίκτυο, αλλά με διαβεβαίωσε ότι είχε λάβει το δάνειό της για αυτούς. Με δεύτερη σκέψη, έκανα λόγω της εργασίας μου, έκανα ένα τεστ και έκανα αίτηση για το δάνειο, για καλή μου τύχη, έλαβα ένα δάνειο 50.000,00 $ από το (loancreditinstitutions00@gmail.com). Είμαι στην ευχάριστη θέση να αναλάβω το ρίσκο και να κάνω αίτηση για το δάνειο. Μου επέστρεψαν τα παιδιά μου και τώρα έχω σπίτι και επιχείρηση. Όλες μου οι ευχαριστίες στα Πιστωτικά Ιδρύματα Δανεισμού που έδωσαν νόημα στη ζωή μου όταν έχασα κάθε ελπίδα. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω WhatsApp: +393509811524

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. Γεια σε όλους, είμαι ο Samah Abdullah Awad Al-Karim, χαίρομαι που επιστρέφω σε αυτό το υπέροχο φόρουμ για να καταθέσω για τη βοήθεια που έλαβα από Πιστωτικά Ιδρύματα Δανείου. Χρειαζόμουν απεγνωσμένα ένα δάνειο σε άλλο για να απαλλαγώ από το χρέος και την οικονομική δουλεία που μου είχε βάλει ο πρώην σύζυγός μου. Ήταν πολύ κακό που έπρεπε να ζητήσω βοήθεια από τους φίλους, την οικογένεια, ακόμη και την τράπεζά μου, αλλά κάποιος θα μπορούσε να με βοηθήσει επειδή το πιστωτικό μου σκορ ήταν πολύ κακό. Έκανα περιήγηση με τον υπολογιστή μου και είδα μερικές μαρτυρίες από άτομα που βοηθούσαν τα πιστωτικά ιδρύματα δανείου με ένα δάνειο, και μετά αποφάσισα να επικοινωνήσω μαζί τους στο email τους: loancreditinstitutions00@gmail.com Ή /WhatsApp: +393509811524., μετά έλαβα ένα μήνυμα από τους και έκανα ό,τι μου ζητήθηκε. Προς μεγάλη μου έκπληξη, μετέφεραν 40.000 δολάρια στον λογαριασμό μου το δάνειο που ζήτησα και τώρα είμαι τόσο χαρούμενος που ξεκαθαρίζω το χρέος μου και έχω επίσης ξεκινήσει μια επιχείρηση με το υπόλοιπο ποσό για να φροντίσω τον εαυτό μου και την οικογένειά μου. Εάν χρειάζεστε δάνειο, επικοινωνήστε με τον καλύτερο δανειοδότη όλων των εποχών Πιστωτικά Ιδρύματα Δανείου στο email του: loancreditinstitutions00@gmail.com /WhatsApp: +393509811524.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. Θα ήθελα να σας προτείνω όλους έναν αξιόπιστο και γνήσιο ιδιωτικό δανειστή που ενέκρινε το δάνειό μου μέσα σε λίγες ώρες μετά από τόσες αποτυχημένες προσπάθειες να λάβω ένα δάνειο. Έμεινα έκπληκτος και χάρηκα που με έσωσε ο ιδιώτης δανειστής και μου πρόσφερε δάνειο με επιτόκιο 2%, επικοινωνήστε μαζί τους τώρα εάν χρειάζεστε επείγοντα δάνειο. Email: richardcosmos5@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. Προσφορά δανείου μεταξύ ιδιωτών Ελλάδα
    Τους χαιρετισμούς μας, οι πιο εκλεκτοί πολίτες της Ελλάδας.
    Είμαστε μια εταιρεία που χορηγεί δάνεια σε όποιον έχει ανάγκη με επιτόκιο 3%.
    Οι προσφορές μας κυμαίνονται από 5000,00 ευρώ έως 500000,00 ευρώ.
    Για να επωφεληθείτε από τις προσφορές μας, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας στη διεύθυνση: vasilikhpalaiologou@gmail.com.
    Θέλουμε να βοηθήσουμε ανθρώπους που έχουν ανάγκη, ειλικρινείς και πολύ σοβαρούς των οποίων όλα τα προσωπικά στοιχεία είναι έγκυρα.
    Ευχαριστώ και καλό Ιούλιο σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. Γεια σε όλους, με λένε Haitham Saleh Al-Hatar, είμαι τόσο χαρούμενος σήμερα. Έλαβα την απόφασή μου από έναν άνθρωπο που φοβάται τον Θεό, επίσκοπο Ηλία, όταν έχασα κάθε ελπίδα ότι δεν μπορώ να πάρω πια δάνειο επειδή με απατούν πολλοί δανειστές, αλλά ενθαρρύνω τον εαυτό μου και κάνω ένα τολμηρό βήμα και κάνω αίτηση με αυτόν τον δανειστή, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που σήμερα λέω ότι μόλις έλαβα το δάνειό μου των 15.000 ευρώ και θα σας συμβουλέψω όλους που τον χρειάζονται για δάνειο
    email: loancreditinstitutions00@gmail.com ή WhatsApp: +393512114999

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. Ο Θεός να ευλογεί τα Δανειακά Πιστωτικά Ιδρύματα. επειδή μου έδωσε ένα δάνειο 95.000 ευρώ που ζήτησα, είμαι πολύ χαρούμενος τώρα με την οικογένειά μου τώρα. εάν χρειάζεστε έναν σκοπό δανείου, στείλτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε αυτήν την εταιρεία σήμερα στο {loancreditinstitutions00@gmail.com} ή στο whatsapp: +393512114999

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. Είμαι πολύ χαρούμενος που παίρνω ένα δάνειο από το ευρωπαϊκό μέρος του κόσμου, είμαι εδώ για να σας προτείνω όλους όσοι χρειάζεστε οικονομική βοήθεια να επικοινωνήσετε με τον κ. Ηλία για την αίτηση δανείου σας. Επικοινώνησα μαζί τους για την αίτηση δανείου μου και παίρνω με επιτυχία ένα δάνειο 25.000 ευρώ μετά από κάποια δέουσα επιμέλεια που με κάνει σχεδόν απελπισμένη. επικοινωνήστε μαζί τους στο. email {loancreditinstitutions00@gmail.com} ή αριθμός whatsapp: +393512114999.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. Γεια σας, είμαι η Kate που μένω στη Γερμανία

    Ήμουν σε οικονομική κατάσταση και έπρεπε να αγοράσω ένα σπίτι. Προσπάθησα να αναζητήσω ένα δάνειο από διαφορετικές εταιρείες δανείων, ιδιωτικές και εταιρικές, αλλά δεν πέτυχε και οι περισσότερες τράπεζες αρνήθηκαν την πίστωσή μου. Αλλά όπως θα το ήθελε ο Θεός, μου γνώρισαν έναν ιδιώτη δανειστή που μου έδωσε δάνειο 200.000 ευρώ και σήμερα έχω το δικό μου σπίτι και ιδιοκτήτη επιχείρησης και είμαι καλά αυτή τη στιγμή, αν πρέπει να πάτε σε εταιρεία για εξασφάλιση δανείου. χωρίς εξασφαλίσεις, χωρίς πιστωτικό έλεγχο, μόνο επιτόκιο 2% και συνυπογράφον με καλύτερα σχέδια και χρονοδιάγραμμα αποπληρωμής, επικοινωνήστε με το δάνειο Richard Cosmos, (richardcosmos5@gmail.com). Δεν ξέρει ότι το κάνω αυτό, αλλά είμαι τόσο χαρούμενος τώρα και αποφάσισα να δώσω στους ανθρώπους να μάθουν περισσότερα γι 'αυτόν και θέλω ο Θεός να τον ευλογεί περισσότερο. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του μέσω του email του: richardcosmos5@gmail.com

    Διαβάστε τη μαρτυρία μου πώς παίρνω δάνειο από αξιόπιστη εταιρεία.

    Προσφορά δανείου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. Χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο; Προσφέρουμε εκπαιδευτικά δάνεια, επιχειρηματικά δάνεια, στεγαστικά δάνεια, αγροτικά δάνεια, προσωπικά δάνεια, δάνεια αυτοκινήτου και άλλους καλούς σκοπούς με επιτόκιο 2%. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email: {dakany.endre@gmail.com}.

    Προσφορά δανείου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. χρειάζεσαι δάνειο; Σε αυτήν την περίπτωση, στείλτε email: dakany.endre@gmail.com

    χρειάζεσαι δάνειο; προσωπικά δάνεια? επιχειρηματικό δάνειο; στεγαστικών δανείων? Γεωργία και χρηματοδότηση έργων, ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΑΝΕΙΑ. Χρειάζεστε ένα δάνειο για να ξεπληρώσετε τα χρέη σας, να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας ή να ξεκινήσετε μια ωραία επιχείρηση; ? Παρέχουμε όλα τα είδη δανείων με επιτόκιο 2%! Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επικοινωνίας: (dakany.endre@gmail.com)

    Επείγουσα προσφορά δανείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή