Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Άρωμα ενημέρωσης Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Άρωμα  ενημέρωσης  Τετάρτη  30  Απριλίου  2014  :


*** Μεσσηνιακά  και  άλλα :

***   Ύβρεις Κουκούτση και Κασιδιάρη κατά του Πρωθυπουργού (βίντεο)         

Με ύβρεις κατά του πρωθυπουργού Αντ. Σαμαρά, με σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση, αλλά και με ιδιαιτέρως καυστικές εκφράσεις για τον ΣΥΡΙΖΑ, «διανθίστηκε» η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της «Χρυσής Αυγής» στη Μεσσηνία για τις περιφερειακές εκλογές, απόψε στο ξενοδοχείο «Ρεξ».  
Η εκδήλωση ξεκίνησε με ομιλία του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Νικήτα Μανδραπήλια, ο οποίος επιτέθηκε στη συγκυβέρνηση και παρουσίασε τους υποψήφιους συμβούλους από τη Μεσσηνία.
Επίθεση σε Σαμαρά,κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ
Από το βήμα ο βουλευτής Δημ. Κουκούτσης εξαπέλυσε επίθεση στον Αντ. Σαμαρά, αλλά και στον Ι. Πρετεντέρη, ενώ ανέφερε πως «είμαστε περήφανοι που ο λαουτζίκος είναι μαζί μας». Πρόσθεσε πως το σύνθημα «μόνοι μας εναντίον όλων» είναι επίκαιρο, αλλά και την πεποίθησή του πως «θα τους νικήσουμε»
Κάλεσε στο βήμα τον Ηλία Κασιδιάρη, παρουσιάζοντάς τον ως «το βαρύ πυροβολικό» και ο τελευταίος ξεκίνησε μέσα σε αποθέωση από τους παριστάμενους να λέει ότι «με αυτά που έκανε ο Σαμαράς, μας δημιούργησε πρόβλημα να μη χωράνε οι αίθουσες από τη Θράκη έως την Κρήτη».
Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ αύριο στο Θάρρος .-
 
*** Επίθεση από χρυσαυγίτες στο χώρο του ΤΕΙ Καλαμάτας καταγγέλει το ΚΚΕ         
          
Ανακοίνωση εξέδωσε η Τοπική Επιτροπή του Κουμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος που αναφέρει επίθεση που δέχτηκαν στο χώρο του ΤΕΙ Καλαμάτας.
Ακολουθεί η ανακοίνωση
  Η Τ.Ε Μεσσηνίας του ΚΚΕ και το Τ.Σ Μεσσηνίας της ΚΝΕ καταγγέλλουν την επίθεση που έκαναν χρυσαυγίτες σε πανό της Πανσπουδαστικής Κ.Σ για τις επερχόμενες φοιτητικές εκλογές στις 7 Μάη και στο πανό της πρωτομαγιάτικης συγκέντρωσης του ΠΑΜΕ, που είχαν αναρτηθεί στην είσοδο του ΤΕΙ Καλαμάτας.
 Κάνουμε γνωστό στο λαό  της Καλαμάτας πως τέτοιες ενέργειες δεν είναι τυχαίες, δείχνουν πως πραγματικός εχθρός των χρυσαυγιτών είναι το οργανωμένο λαϊκό κίνημα και οι μπροστάρηδες του οι κομμουνιστές.
 Με τέτοιες ενέργειες δεν μπορούν να τρομοκρατήσουν κανένα φοιτητή, κανέναν εργαζόμενο. Η θρασύδειλη  δράση τους έφτασε μόνο μέχρι την είσοδο του ΤΕΙ αφού δεν τολμούν να πατήσουν το πόδι τους σε κανέναν χώρο εκπαίδευσης. Η πρακτική τους είναι  γνωστή, και υποταγμένη στα αφεντικά που υπηρετούν.
 Οι συνομιλητές του Μπαλτάκου και του υποκόσμου αφού δεν μπορούν να εμφανιστούν δημόσια σε χώρους δουλειάς, μόρφωσης και γειτονιές βάφουν πανό. Έτσι μπορούν να δράσουν γιατί μόνο έτσι έχουν μάθει.
Καλούμε το λαό της πόλης  και τους φοιτητές  να γυρίσουν την πλάτη τους στο φασιστικό – ναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής. Η μόνη απάντηση για την αντιμετώπιση της είναι η ισχυροποίηση του ΚΚΕ παντού, σε Ευρωβουλή, περιφέρεια, δήμους και σχολές. 
 
 ***  Αυτοκίνητο τραυμάτισε σοβαρά 11χρονο ποδηλάτη        
   
Λίγο μετά τις 5 το απόγευμα στο Ασπρόχωμα κοντά στον ΟΑΕΔ ένα αυτοκίνητο κάτω από άγνωστες συνθήκες παρέσυρε ένα ποδήλατο που οδηγούσε ένα 11χρονο αγόρι.
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν το παιδί να τραυματιστεί σοβαρά και αυτή τη στιγμή μεταφέρεται διασωληνομένο στην Αθήνα 
 
 *** Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα διαμονής παιδιών ανέργων και εργαζoμένων σε κατασκηνώσεις

 Την ευκαιρία να πάνε το καλοκαίρι κατασκήνωση δίνεται στα παιδιά ανέργων και εργαζομένων με 50 ημέρες εξαρτημένης εργασίας το 2013. Πρόκειται για πρόγραμμα του ΟΑΕΔ και η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων άρχισε προχθές. Όπως σημειώνεται σε σχετικό δελτίο Τύπου του Οργανισμού: «Την Τρίτη, 29 Απριλίου 2014, ξεκινά η υποβολή αιτήσεων δικαιούχων και παρόχων κατασκηνωτικών επιχειρήσεων για τη συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα Διαμονής Παιδιών σε Παιδικές Κατασκηνώσεις, το οποίο θα υλοποιηθεί από 15.06.2014 έως 03.09.2014. Δικαιούχοι του προγράμματος είναι είτε εργαζόμενοι με 50 ημέρες εξαρτημένης εργασίας το έτος 2013 είτε εγγεγραμμένοι άνεργοι με συνεχόμενη ανεργία 6 τουλάχιστον μηνών κατά την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων, με πραγματικό οικογενειακό εισόδημα οικονομικού έτους 2013 μέχρι 16.000 ευρώ. Οι δικαιούχοι επιλέγονται με αυτοματοποιημένη διαδικασία μοριοδότησης και επιδοτούνται για τη διαμονή των παιδιών τους σε Παιδική Κατασκήνωση του Μητρώου Παρόχων του ΟΑΕΔ. Η επιδότηση θα γίνει με τη χορήγηση Επιταγής Διαμονής σε Παιδικές Κατασκηνώσεις. Τα παιδιά των δικαιούχων πρέπει να έχουν γεννηθεί από 01.01.1999 έως 14.06.2008 και μπορούν να διαμείνουν στην παιδική κατασκήνωση σε μία και μόνο κατασκηνωτική περίοδο και μέχρι δεκαπέντε (15) συνεχόμενες ημέρες κατ’ ανώτατο όριο, συμπεριλαμβανομένων και των ημερών προσέλευσης και αποχώρησης. Ο συνολικός αριθμός των παιδιών που θα φιλοξενηθούν σε παιδικές κατασκηνώσεις είναι 35.000, ο δε προϋπολογισμός του προγράμματος ανέρχεται στα 17.000.000 ευρώ». - 

*** Την Κυριακή 4 Μαΐου τα Πολυδούρεια
 
Την Κυριακή 4 Μαΐου, στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, ο Δήμος Καλαμάτας και ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Μεσσηνίας διοργανώνουν τα Στ΄ Πολυδούρεια. Στην εκδήλωση αυτή, που είναι αφιερωμένη στη Μάτση Χατζηλαζάρου, την πρώτη Ελληνίδα υπερρεαλίστρια, θα γίνει και η απονομή του βραβείου ποίησης «Μαρία Πολυδούρη». Ώρα ενάρξεως: 20.00. Στα Στ΄ Πολυδούρεια θα συμμετάσχει φιλικά ο Μουσικός Όμιλος «Ορφεύς». Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη. -

***  Στην πλατεία 23ης Μαρτίου η συγκέντρωση του ΚΚΕ για την Εργατική Πρωτομαγιά         
           
Κάλεσμα στους Μεσσήνιους να συμμετάσχουν στη μεγάλη πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ και των ταξικών συνδικάτων την Πέμπτη 1η Μάη στις 10.00 το πρωί, στην πλατεία 23ης Μαρτίου, απευθύνει η ΤΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ, ενώ για το μήνυμα της ημέρας η Γραμματεία Μεσσηνίας του ΠΑΜΕ δημοσιοποιεί απόσπασμα από το ανακοινωθέν του Εργατικού Κέντρου Καλαμών για τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς του 1924.
Σύμφωνα με αυτό: «Η Πρωτομαγιά δεν είναι για μας  ημέρα γιορτής και διασκέδασης, ημέρα αργίας και ανάπαυσης. Δεν αφήνουμε τις δουλειές μας για να γλεντήσουμε σε διάφορα κέντρα ούτε να χαιρετίσουμε την μυροβόλο άνοιξη, όπως το κάνουν οι εκμεταλλευτές μας. Η ημέρα αυτή είναι για μας ημέρα διαμαρτυρίας και σαν τέτοια γιορτάζεται από όλους τους εργάτες σε όλο τον κόσμο. Την ημέρα αυτή φανερώνεται η δύναμη της εργατικής τάξης. Όλα σταματούν... Παντού επικρατεί τρομακτική σιωπή. Και εκείνο που ακούγεται μέσα στη γενική νέκρα είναι η βροντερή φωνή που βγαίνει από τα πονεμένα σπλάχνα των εκατομμυρίων σκλάβων της δουλειάς, η φωνή που συνταράσσει τα θεμέλια της σημερινής σάπιας κοινωνίας. Κάτω ο Καπιταλισμός - Κάτω η Κοινωνία των εκμεταλλευτών». 
Το ανακοινωθέν υπογράφει ο γ.γ. του ΕΚΚ Χαρ. Κρέπαπας (Παν. Χ. Κουμάντου: «Το εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα της Καλαμάτας 1900-1960»). - 
 
***  Απεργιακή συγκέντρωση για την Πρωτομαγιά στο Εργατικό Κέντρο         
           
Απεργιακή συγκέντρωση για τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς θα πραγματοποιηθεί αύριο το πρωί στις 10.30 μπροστά από το Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας.
Σε ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου για τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς αναφέρεται: «Απεργιακή – Αγωνιστική και Ιστορική είναι η 1η Μάη για τo εργατικό κίνημα, τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους ανέργους της χώρας μας, όπως και για τους εργαζόμενους, τους εκμεταλλευόμενους και καταπιεσμένους όλου του κόσμου.
Για τους Έλληνες εργαζομένους η Πρωτομαγιά  αποτελούσε και αποτελεί σταθμό και αφετηρία μνήμης, τιμής και αγώνα για τα βασικά και θεμελιώδη εργατικά, κοινωνικά και δημοκρατικά δικαιώματα των δυνάμεων της εργασίας, των  συνταξιούχων, των ανέργων που δοκιμάζονται σκληρά και βάναυσα.
Τιμώντας τους πρωτοπόρους αγωνιστές του εργατικού κινήματος, όλους εκείνους που θυσιάστηκαν διαχρονικά για τα μεγάλα και ιερά δικαιώματα της τάξης μας, όλους εκείνους που υπερασπίστηκαν με την ίδια τη ζωή τους τη δημοκρατία, τη δικαιοσύνη, την ισότητα, την ελευθερία και την ειρήνη, οφείλουμε όλοι μαζί να δώσουμε αγωνιστικό-απεργιακό παρών στο κάλεσμα των συνδικάτων την Πέμπτη 1η Μάη.
Αυτό που πρέπει να καταργηθεί είναι το  νεοφιλελεύθερο και μονεταριστικό πολιτικό μοντέλο που εφαρμόζεται στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Νότια Ευρώπη και εν τέλει όλη την Ευρώπη».
 
***
 
***  ΑΘΛΗΤΙΚΑ  :

*** 1ος  αγώνας  στα Πλέϊ-οφ στην ελληνική Σούπερ Λίγκα :
Ισόπαλοι Ατρόμητος και Παναθηναϊκός στο Περιστέρι
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Αθηνών - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  1`-1 .- ^
Τα γκολ : στο 18΄ με τον Αμπέντ , Στο 56΄ με κεφαλιά ο Ταυλαρίδη .-
Διαιτητής: Στ. Τριτσώνης (Αθηνών)
Κίτρινες: Ταυλαρίδης - Μέντες
 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
(Γ.Παράσχος): Τσενάμο, Νάστος, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης (82΄ Φωτάκης), Γιαννούλης, Παπαδόπουλος, Δημούτσος, Ούμπιντες, Πίτου Γκαρσία (74΄ Μπάλλας), Καραμάνος, Μπρίτο (57΄ Ναπολεόνι).
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γ.Αναστασίου): Καπίνο, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός, Κλωναρίδης, Αμπέντ (30΄ Καρέλης), Ζέκα, Ατζαγκούν (54΄ Μέντες), Νάνο, Σίλντενφελνετ, Πέτριτς (65΄ Μπεργκ).
 ~* Οι «πράσινοι» που ξεκίνησαν χωρίς τους Μπεργκ, Πράνιτς και Καρέλη,
~ Ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε με 10 παίκτες τα τελευταία 12 λεπτά (συν τις καθυστερήσεις) λόγω της αποχώρησης του Λαγού με τραυματισμό, ενώ είχαν γίνει ήδη και οι τρεις αλλαγές από το Γιάννη Αναστασίου.
*  Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο Τάσος Λαγός, ο οποίος συγκρούστηκε με τον Λαζαρίδη κατά την διάρκεια του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ.
-  Ο νεαρός παίκτης του Παναθηναϊκού είχε απώλεια μνήμης για λίγα λεπτά και έτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε αξονική τομογραφία.
-  Όσον αφορά τους Αμπεϊντ και Ατζαγκούν, δεν υπάρχει καμία ανησυχία καθώς ο πρώτος είχε απλά μια μελανιά και και δεύτερος χτύπησε στο δάχτυλο του ποδιού.

ΠΑΟΚ  -ΑΣΤΕΡΑΣ  Τρίπολης   1-1 .- ^
Τα γκόλ :  στο 12' ο Μπαράλες  , στο 59΄ο Στοχ .-
Διαιτητής: Δασκαλόπουλος (Κορινθίας)
Κίτρινες: Αθανασιάδης, Τζβέλλας, Σκόνδρας, Βίτορ/Μπαράλες, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Γκόιαν, Ντε Μπλάσις
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Λίνο (79’ Τζαβέλλας), Βίτορ, Ινσαουράλδε, Κάτσε, Νάτχο, Μάρτενς (46’ Βούκιτς), Λούκας (56’ Κουλούρης), Στοχ, Αθανασιάδης
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Ερνάντεζ, Λούι, Κοντοές, Σανκαρέ, Γκόιαν, Κουρμπέλης, Ν’Ντο (82’ Μουνάφο), Ουσέρο, Καράσκο (65’ Ναβάρο), Ντε Μπλάσις, Μπαράλες (73’ Χουάνμα)

***  Πειθαρχική δίωξη σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ για τον τελικό
Πειθαρχική δίωξη σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ για τον τελικό
Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ άσκησε πειθαρχική δίωξη εις βάρος Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ για πρόκληση «εκτεταμένων επεισοδίων» στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, με το κατηγορητήριο να είναι πιο βαρύ για τους τροπαιούχους «πράσινους», οι οποίοι απειλούνται με αφαίρεση βαθμών, ενώ ο «Δικέφαλος» αντιμετωπίζει τον κίνδυνο να θεωρηθεί υπότροπος, λόγω των επεισοδίων στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό.
Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
«Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας κ. Παναγιώτης Καρράς άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 14, 15 παρ. 6 (περ. α, β, γ και δ) του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, για την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 14, 15 περ. α και γ του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ (τελικός Κυπέλλου Ελλάδας στις 26/4)».

*** Για  το  2ο  αγώνα για πρόκριση στο  Τελικό του Τσάμπιον Λίγκ στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο : Live Τσέλσι - Ατλέτικο (1-3) για το 2ο «εισιτήριο» του τελικού
~ ΣΤΕΛΣΙ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μαδρίτης     1-3  .- ^
Ο πρώτος  αγώνας  0-0 .- ^  Η  ΑΤΛΕΤΙΚΟ στον Τελικό με  Ρεαλ .-
~ Έτσι, για πρώτη φορά στην ιστορία των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, δύο ομάδες από την ίδια πόλη θα τεθούν αντιμέτωπες για τον ίδιο τίτλο.
  Τα γκόλ : 36΄ Τόρες , 44΄ Αντριάλ Λόπεθ , 60΄ Ντιέγκο Κόστα , 72΄Αρντάν Τουρά ,
ΤΣΕΛΣΙ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 21:45
Τσέλσι (Ζοσέ Μουρίνιο): Σβάρτσερ, Κόουλ (Ετό), Κέιχιλ, Τέρι, Ιβάνοβιτς, Νταβίντ Λουίζ, Ραμίρεζ, Αθπιλικουέτα, Γουίλιαν (Σίρλε), Αζάρ, Τόρες(Ντεμπά Μπά)
Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε): Κουρτουά, Φιλίπε Λουίς, Γκοντίν, Μιράντα, Χουανφράν, Σουάρεθ  ,Τιάγκο, Κόκε, Αρντά Τουράν  (Κριστιάν Ροντρίγκεθ), Αντριάν (Ρουάλ Γκαρθία), , Ντιέγκο Κόστα (Σόσα).

~ Στον πάγκο για τους Λονδρέζους βρίσκονται οι Χιλάριο, Κάλας, Όσκαρ, Φαν Χίνκελ, Σίρλε, Μπα και Ετό.
~ Από την άλλη, αναπληρωματικοί για τους Μαδριλένους είναι οι Αρανθούμπια, Άλντερβαϊρελντ, Ραούλ Γκαρθία, Κρίστιαν Ροντρίγκεθ, Σόσα, Ντιέγκο και Βίγια.


***  Στα πλέι οφ της Β' Εθνικής  ,  Νίκη για Φωστήρα και ισοπαλίες σε Αιγίνιο, Βόλο, Θεσσαλονίκη
Αιγινιακός - Ολυμπιακός Βόλου 0-0
Φωστήρας - ΑΟ Χανιά 2-1
Νίκη Βόλου - Ηρακλής Ψαχνών 0-0
Ηρακλής - Κέρκυρα 1-1

*** ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΜΑΡΤΙΟΥ   2014  :                                         

 ~  http://stamos-dynami.blogspot.gr/2014/03/28-2014.html  , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης Παρασκευή 28  Μαρτίου  2014  :
Δ΄ Χαιρετισμοί προς  την  Παναγία  μας .-
~  http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2014/03/29-2014.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Σάββατο 29 Μαρτίου 2014 .-
~ http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2014/03/30-2014.html , Άρωμα ενημέρωσης Κυριακή 30 Μαρτίου 2014 .-
~ http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2014/03/31-2014.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης 31 Μαρτίου 2014  ,
~ http://snsstamoskal.blogspot.gr/2014/03/31-2014.html , Άρωμα ενημέρωσης Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014  , .-

***  ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΑΠΡΙΛΙΟΥ  2014    :

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΑΠΡΙΛΙΟΥ  2014  :
~ http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2014/04/01-2014.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 01 Απριλίου 2014  , .-
~
http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2014/04/02-2014.html , Άρωμα ενημέρωσης Τετάρτη 02 Απριλίου 2014 .-
~
http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2014/04/03-2014.html , Το αγιάζι ενημέρωσης Πέμπτη 03 Απριλίου 2014  .-
~
http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2014/04/04-2014.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης  Παρασκευή  04 Απριλίου 2014  ,
~ 
http://snsarfara.blogspot.gr/2014/04/04-2014.html , Άρωμα  στην  ενημέρωση  Παρασκευή  04  Απριλίου  2014  .-
~
http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2014/04/05-2014.html  , Το αγιάζι στην ενημέρωση Σάββατο 05 Απριλίου 2014  , .-
~ http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2014/04/06-2014.html , Άρωμα ενημέρωσης Κυριακή 06 Απριλίου 2014 , .-
http://stamos-dynami.blogspot.gr/2014/04/06-2014.html , Ανθολόγιο  Ανθολογώντας   και  γράφοντας   Κυριακή   06   Απριλίου   2014 .-
  http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2014/04/07-2014.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης   Δευτέρα    07  Απριλίου  2014 .-
  http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2014/04/08-2014.html  , Το αγιάζι στην ενημέρωση Τρίτη 08 Απριλίου 2014 .- ~ http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2014/04/09-2014.html , Το  αγιάζι  στην  ενημέρωση  Τετάρτη  09  Απριλίου  2014 .-
~ http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2014/04/blog-post.html , ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΦΑΡΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 10- Απριλίου  2014 .-
~ http://snsstamoskal.blogspot.gr/2014/04/10-2014.html , Το αγιάζι στην ενημέρωση Πέμπτη 10 Απριλίου 2014 , .-
~ http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2014/04/11-2014.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 11 Απριλίου 2014 , .-
~ http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2014/04/188-12-13-2014.html  , 188η Επαίτειο εορτασμού Εξώδου Ιεράς Πόλης Μεσσολογγίου Σ/Κ 12 και 13 Απριλίου 2014.-
http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2014/04/14-2014.html, Άρωμα ενημέρωσης Μ. Δευτέρα 14 Απριλίθου 2014 .-
 ~  http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2014/04/15-2014.html , Άρωμα Ελλάδας Όμορφες διαδρομές Μ. Τρίτη 15 Απριλίου 2014.-
~  http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2014/04/15-2014.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Μ. Τρίτη  15  Απριλίου  2014 .-
~ http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2014/04/16-2014.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Μ.Τετάρτη 16 Απριλίου 2014 , .-
  http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2014/04/17-2014.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 17 Απριλίου 2014 .-
http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2014/04/18-2014.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Μ. Παρασκευή 18 Απριλίου 2014 , .-
~   http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2014/04/19-2014.html , Το  αγιάζι  της   ενημέρωσης  Μ. Σάββατο  19  Απριλίου  2014   , ΚΑΛΗ  ΑΝΑΣΤΑΣΗ  ΣΕ  ΟΛΟΥΣ  ΜΑΣ !! και  ΧΡΟΝΙΑ  ΠΟΛΛΑ  ! ΧΡΙΣΤΟΣ  ΑΝΕΣΤΗ !  .-
~ http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2014/04/19-2014.html , Η  ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΣΗΜΑΙΑ  ΜΑΣ  Ιστορία  και  γεγονότα ,  Μ. Σάββατο  19  Απριλίου 2014 .-
~  http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2014/04/20-2014.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης Κυριακή  ΠΑΣΧΑ  Αναστάσεως  20  Απριλίου  2014 .-
~ http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2014/04/21-2014.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης Δευτέρα  του ΠΑΣΧΑ  21  Απριλίου 2014 .-
~  http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2014/04/22-2014.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη του Πάσχα 22 Απριλίου 2014.-
~
http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2014/04/23-2014.html  , Το αγιάζι  της  ενημέρωσης  Τετάρτη   23  Απριλίου  2014 .-
~  http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2014/04/24-2014.html  , Το αγιάζι στην ενημέρωση Πέμπτη 24 Απριλίου 2014  .-
~ http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2014/04/25-2014.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 25 Απριλίου 2014 .-
~ http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2014/04/26-2014.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Σάββατο 26 Απριλίου 2014 .-
~ http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2014/04/26-2014.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Σάββατο 26 Απριλίου 2014 .-
~ http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2014/04/2742014.html , ΑΤΤΙΚΟ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΣΠΑΤΩΝ 27/4/2014 .- Από  επίσκεψη .-                  
~ http://snsarfara.blogspot.gr/2014/04/28-2014.html , Το αγιάζι στην ενημέρωση Δευτέρα 28 Απριλίου 2014 .-                                          
 http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2014/04/2014.html?showComment=1398704143317#c6144420707402189637 , ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΦΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΗΜΩΝ Μεσσηνίας και Περιφέρειας Πελοποννήσου 2014 .-    Δευτέρα  28/4/2014 .-                                                                        
~ http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2014/04/18-052014.html , Δημοτικές  και  Περιφερειακές εκλογές εν όψη 18 /05/2014 .-  Δευτέρα 28/4/2014 .-
http://stamos-dynami.blogspot.gr/2014/04/18052014.html , Δημοτικές Περιφερειακές  Εκλογές  18/05/2014 Συνδυασμοί  ,  Τρίτη  29  Απριλίου  2014 .-
~   http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2014/04/29-2014.html?showComment=1398765019668#c4008682741293950955 , Το αγιάζι στην ενημέρωση Τρίτη 29 Απριλίου 2014.-
http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2014/04/30-2014.html , Το αγιάζι στην ενημέρωση Τετάρτη 30 Απριλίου 2014 .-
http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2014/04/30-2014.html , Άρωμα ενημέρωσης Τετάρτη 30 Απριλίου 2014.-
~
  
** BINTEOΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ...ΒΙΝΤΕΟΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ :
~  http://www.youtube.com/stamos01 ,     =3294   Video.-^

~  http://www.youtube.com/stamatios01 , =1767  video.-^

~  http://www.youtube.com/vlasiskal , =      1768   video.- ^

                                                     Σύνολο  :  6829  βίντεο ανηρτημένα .- ^

*** https://www.facebook.com/ArfaraKalamatasMessinias , =ARFARA MESSINIAS   2013 . –   560   .-
https://www.facebook.com/SYLLOGOS.ARFARON.AG.THEODOROI , Σύλλογος Αθηναίων Αρφαραίων 120.-
 ***

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου