Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Το αγιάζι της Κυριακάτικης ενημέρωσης 09 Φεβρουαρίου 2014

Το  αγιάζι  της  Κυριακάτικης  ενημέρωσης  09  Φεβρουαρίου 2014  :

*** ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ  και  Άλλα  :

*** Μειωμένος κατά 75% ο αριθμός των θανατηφόρων τροχαίων στην Πελοπόννησο

  Μείωση κατά 24% παρουσίασε τον Ιανουάριο του 2014 σε σχέση με τον Ιανουάριο του 2013 ο αριθμός των τροχαίων που καταγράφηκαν με παθόντες (νεκροί, σοβαρά και ελαφρά τραυματίες) στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, αφού από τα 42 του 2013 καταγράφηκαν 32 το 2014. Ειδικότερα σημειώθηκαν: 2 θανατηφόρα τροχαία έναντι 8 τον Ιανουάριο του 2013 (μείωση 75%), 5 με σοβαρό τραυματισμό έναντι 7 τον Ιανουάριο του 2013 (μείωση 29%) και 25 με ελαφρύ τραυματισμό έναντι 27 τον Ιανουάριο του 2013 (μείωση 7%). Από τα τροχαία σε αστικές και αγροτικές περιοχές, καταγράφηκαν συνολικά 38 παθόντες, έναντι 69 του 2013. Ειδικότερα, καταγράφηκαν: 2 νεκροί έναντι 9 τον Ιανουάριο του 2013, 5 σοβαρά τραυματίες έναντι 9 τον Ιανουάριο του 2013 και 31 ελαφρά τραυματίες έναντι 51 τον Ιανουάριο του 2013. Τα κυριότερα αίτια των τροχαίων ήταν: παραβίαση προτεραιότητας, κίνηση στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, μη τήρηση απόστασης ασφαλείας, παραβάσεις σήμανσης και απόσπασης της προσοχής του οδηγού. Εξάλλου, στο πλαίσιο ελέγχων, τον Ιανουάριο του 2014 συγκροτήθηκαν 460 συνεργεία ελέγχων μέθης, πραγματοποιήθηκαν 12.378 έλεγχοι διερεύνησης μέθης και διαπιστώθηκαν 202 παραβάσεις. Το ίδιο διάστημα βεβαιώθηκαν και 1.797 επικίνδυνες παραβάσεις. Ειδικότερα βεβαιώθηκαν: 1.166 για υπερβολική ταχύτητα, 38 για μη χρήση κράνους, 176 για μη χρήση της ζώνης ασφαλείας, 119 για κίνηση στο αντίθετο ρεύμα, 41 για χρήση κινητού τηλεφώνου, 16 για παραβίαση σηματοδότη, 4 για αντικανονικό προσπέρασμα, 185 για ΚΤΕΟ, 16 για οδήγηση με φθαρμένα ελαστικά, 2 για παράνομες διαφημιστικές πινακίδες, 19 για μη κίνηση στο δεξιό άκρο του οδοστρώματος και 15 για αντικανονικούς ελιγμούς. - 

*** Αλέκος Αλαβάνος: Έξοδος από την ευρωζώνη η λύση για να βγει η Ελλάδα από την κρίση              
Η έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη, η απόκτηση του νομίσματός της, οι τράπεζες να λειτουργούν ως εργαλεία για δανειοδότηση και ανάπτυξη, η ανάγκη ύπαρξης παραγωγικού σχεδιασμού, αλλά και η ανάπτυξη της παιδείας, της τεχνολογίας και της απασχόλησης, είναι οι πέντε βασικοί πυλώνες που μπορούν να βγάλουν τη χώρα μας από την κρίση, σύμφωνα με όσα είπε χθες στο αμφιθέατρο της Φιλαρμονικής στην Καλαμάτα ο επικεφαλής του «σχεδίου Β΄», Αλέκος Αλαβάνος, στο πλαίσιο της ομιλίας του «Μια Ελλάδα χωρίς χρέος, με δουλειές, με ανάπτυξη, με αξιοπρέπεια, είναι εφικτή».
Ο κ. Αλαβάνος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του καυτηρίασε τον τρόπο λειτουργίας της αξιωματικής αντιπολίτευσης, χωρίς καν να αναφέρει το όνομα του ΣΥΡΙΖΑ, ως προς τις επιλογές της για τους υποψήφιους περιφερειάρχες, αναφερόμενος τόσο στον Θόδ. Καρυπίδη όσο και στον Οδυσσέα Βουδούρη, δίχως, επίσης, να τους κατονομάσει. Αναρωτήθηκε αν είναι λογικό να προτείνονται «πακέτο» 15 υποψήφιοι και μεταξύ αυτών να βρίσκεται ένας που ψήφισε το Μνημόνιο και την κυβέρνηση Σαμαρά και να λέει πως δεν το μετάνιωσε ή να έχει έναν άλλο με βάρβαρες και αντισημιτικές τοποθετήσεις, που έχει πάρε – δώσε με τη Χρυσή Αυγή και το εντυπωσιακότερο όλων, να υπάρχει άποψη της Περιφερειακής της Μακεδονίας πως στηρίζει αυτό το εγχείρημα.
  Διαπραγμάτευση με εναλλακτική λύση
Μεταξύ άλλων, υπογράμμισε πως δεν υπάρχει δυνατότητα διαπραγμάτευσης αν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, ενώ μιλώντας για την κατάργηση του μνημονίου, αναρωτήθηκε πώς μπορεί ένα κόμμα (υπονοώντας τον  ΣΥΡΙΖΑ) να λέει τέτοια ψέματα στην κοινωνία και να λέει ότι μπορεί να τα καταφέρει.
Ο κ. Αλαβάνος επιτέθηκε με σφοδρότητα στον πρωθυπουργό Αντ. Σαμαρά, λέγοντας πως «δεν μπορεί να κάνει τσαμπουκά, όταν κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησής του η Ελλάδα έφτασε στο βαθύτερο σημείο ύφεσης που έφτασε μεταπολεμικά χώρα σε καιρό ειρήνης», προσθέτοντας ότι η περίπτωση της Ελλάδας δεν είναι συνηθισμένη, αλλά ακραία.
«Κατά βάθος», ανέφερε σε άλλο σημείο, «αντίπαλός μας δεν είναι η κυβέρνηση Σαμαρά ή η κυβέρνηση Μέρκελ, αλλά αυτό που λέγεται η αόρατη κυβέρνηση, που είναι όλα αυτά τα στερεότυπα που έχουμε στο μυαλό μας, οι κοινοτοπίες και οι κοινές αλήθειες που κάποτε ίσχυαν, οι φοβίες και οι δισταγμοί και η αποδοχή της κατάστασης απέναντι στη διακινδύνευση. Αυτό είναι που εμποδίζει σήμερα την εξέλιξη της πολιτικής ζωής».
Επιτέθηκε και κατά της ΔΗΜΑΡ, λέγοντας από πού ξεκίνησε και πού έφτασε, ενώ επισήμανε ότι οι ευρωεκλογές δεν πρέπει να είναι δημοψήφισμα, αλλά ευκαιρία για το λαό να εκφράσει την επιλογή του και να μπορέσει να ακούσει η Ευρώπη μια ισχυρή φωνή της Ελλάδας.
Καταλήγοντας, ανέφερε πως «για όλους μας έφθασε η ώρα ευθύνης».
Εκτός του κ. Αλαβάνου τοποθετήθηκαν ο φοιτητής Λάμπρος Παπαθανασίου και η Αφροδίτη Νικολοπούλου, ενώ τη συζήτηση συντόνισε ο Ι. Ανδρουλιδάκης.
Του Χάρη Χαραλαμπόπουλου
Φωτό: Στασινός Μουτσούλας

*** Ρ.A.ΚI.: «Μας ενώνει η αγάπη για τη ζωή και τον τόπο» - Κάλεσμα για ανατροπή!          
      
Παρουσιάση Ριζοσπαστικής Αυτοδιοικητικής Κίνησης Τριφυλίας
 Του Ηλία Γιαννόπουλου
 Κάλεσμα σε όλους τους πολίτες του Δήμου Τριφυλίας για ανατροπή απηύθυναν χθες το πρωί τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής της Ριζοσπαστικής Αυτοδιοικητικής Κίνησης Τριφυλίας, κατά την παρουσίαση σημείων της Ιδρυτικής Διακήρυξης του εκλογικού συνδυασμού τους!
«Μας ενώνει όλους η αγάπη για τη ζωή και τον τόπο μας. Η αγωνία για το μέλλον μας και
ιδιαίτερα το μέλλον των παιδιών μας, γιατί δεν μπορούμε να αποδεχθούμε ένα μέλλον δυστυχίας, μιζέριας, αδράνειας και φτώχειας. Έχουμε όνειρα, πίστη και ελπίδα ότι μπορούμε να ανατρέψουμε το άθλιο παρόν και ζοφερό μας μέλλον. Το να επιβιώνουμε απλώς δίχως πάλη δεν αποτελεί μονόδρομος, ούτε λύση για εμάς. Μας στενοχωρεί και μας θυμώνει η απαξίωση του Δήμου μας, η αδιαφορία και η παθητικότητα τόσο της Δημοτικής Αρχής όσο και της αντιπολίτευσης, οι εικόνες κατάρρευσης και
εγκατάλειψης που αντικρίζουμε στις γειτονιές μας, η έλλειψη ουσιαστικής αντίδρασης σε ό,τι μας συμβαίνει και, πάνω απ’ όλα, το αίσθημα της υποβάθμισης του βιοτικού μας επιπέδου», τόνισε η Αλεξάνδρα Τσούλου, από τα Φιλιατρά, παρουσιάζοντας τα σημεία της Ιδρυτικής Διακήρυξης της Κίνησης.
Ξεκινώντας την παρουσίαση, ο Κώστας Γιακουμάκης αναφέρθηκε στις συνελεύσεις και τις συζητήσεις της Κίνησης με τους πολίτες, ενώ ενημέρωσε για την αμφίδρομη επικοινωνία μέσω και του blog της (http://rakitrifilias.blogspot.gr).
Ο Μπάμπης Καλογερόπουλος είπε πως η Κίνηση έχει Συντονιστική Επιτροπή, την οποία απαρτίζουν οι Δημήτρης Δριμής και Θεόδωρος Γεωργακόπουλος από τη Δ.Ε. Αετού, Κυριάκος Κυριαζής και Γιώργος Νικολακόπουλος από τη Δ.Ε. Αυλώνος, Γεωργία Παναγιωτοπούλου και Νώντας Βουδούρης από τη Δ.Ε. Κυπαρισσίας, Μπάμπης Καλογερόπουλος και Αλέκα (Αλεξάνδρα) Τσούλου από τη Δ.Ε. Φιλιατρών και Χρήστος Σκούντζος, Κώστας Γιακουμάκης από τη Δ.Ε. Γαργαλιάνων.
Σύμφωνα με την κα Αλεξάνδρα Τσούλου: «Εμείς που υπογράφουμε τη διακήρυξη αυτή είμαστε γυναίκες και άνδρες από κάθε περιοχή του Δήμου Τριφυλίας, όλων των ηλικιών, όλων των επαγγελματικών ή μη ομάδων. Ο καθένας μας φέρει διαφορετικές πολιτικές καταβολές, από την Αριστερά και την Οικολογία ως τη δημοκρατική και αντιμνημονιακή Δεξιά.
Η Τοπική αυτοδιοίκηση αποτέλεσε ιστορικά ισχυρό θεσμό οργάνωσης των τοπικών κοινωνιών και αυτόνομη βαθμίδα εξουσίας. Σήμερα με την πολιτική που εφαρμόζεται βάλλεται βάναυσα ο θεσμός αυτός. Με τον Καλλικράτη όχι μόνο δεν ενισχύεται ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά αποτελεί όργανο επιβολής των ασφυκτικών μέτρων των μνημονίων. Πιστεύουμε ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει να ξαναβρεί το κύρος της και να αναλάβει ενεργητικό ρόλο για την παραγωγική ανασυγκρότηση. Οφείλει να διαφυλάξει το περιβάλλον και τους φυσικούς πόρους. Να προασπίσει τα δικαιώματα των πολιτών. Για τους λόγους αυτούς συναντηθήκαμε, συζητήσαμε και αποφασίστηκε η συγκρότηση της
Ριζοσπαστικής Αυτοδιοικητικής Κίνησης Τριφυλίας.
Απευθυνόμαστε σε όσους επιθυμούν να γίνουμε Ενεργοί Πολίτες. Η δική μας δύναμη είναι η δύναμη της συνεργασίας των πολιτών. Δεν είναι οι εντολές των κομματικών μηχανισμών, δεν είναι τα κελεύσματα των τοπικών παραγόντων. Η δημοτική κίνηση που ιδρύουμε θα είναι βαθιά ανεξάρτητη και δημοκρατική».
Αναφερόμενη στις αρχές λειτουργίας της Κίνησης, είπε ότι αυτή «χαρακτηρίζεται από τρεις αρχές λειτουργίας: Θα είναι ανεξάρτητη από κόμματα και οικονομικά συμφέροντα. Θα είναι βαθιά δημοκρατική στηριγμένη σε ισότιμα μέλη, με κυρίαρχο όργανο τη γενική συνέλευση των μελών της. Θα αποκλείει τη λογική του παραγοντισμού και των παραγόντων, γι’ αυτό ο έλεγχος θα απευθύνεται πρώτα στους δικούς μας εκπροσώπους.
[…] Οραματιζόμαστε ένα Δήμο που μαζί με τους πολίτες και τους φορείς θα κινητοποιήσουν όλες τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου. Ένα Δήμο που θα σταθεί αλληλέγγυος στα θύματα της κρίσης μέσω δικτύων αλληλεγγύης για τους ανέργους, τους ανασφάλιστους, τους άστεγους, με κοινωνικά φροντιστήρια, με κοινωνικό ιατρείο, κοινωνικό φαρμακείο, με βοήθεια για όσους έχουν εξαγγελθεί κατασχέσεις και πλειστηριασμοί όπως, π.χ. στους Γαργαλιάνους.
Θέλουμε ένα Δήμο που θα λειτουργεί δημοκρατικά. Ένα Δήμο με διαφάνεια. Ένα Δήμο που θα σέβεται και τον τελευταίο πολίτη και τις ανάγκες του. Ένα Δήμο που θα προστατεύει το περιβάλλον και τους φυσικούς πόρους. Θέλουμε ένα Δήμο που θα διασφαλίζει την υγεία των πολιτών του. Καλούμε, λοιπόν, όλες και όλους τους πολίτες της Τριφυλίας, όλους όσοι πιστεύουν ότι τη ζωή τη συνδιαμορφώνουμε συλλογικά και ότι η ατομική στάση και αδράνεια οδήγησαν στα σημερινά αδιέξοδα.
Σας περιμένουμε να γίνετε συμπαραστάτες και συμμέτοχοι στην προσπάθειά μας για την ανατροπή που θέλουμε και μπορούμε να πετύχουμε!». 

*** Ολυμπιάδα χορωδιών στην Καλαμάτα το 2016         
   
Αναμένονται 2.000 άτομα, εκδήλωση προάγγελος για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης
 Ο διεθνής πολιτιστικός οργανισμός Interkultur, που εδρεύει στη Γερμανία, εξέφρασε ενδιαφέρον για τη διοργάνωση μεγάλης συνάντησης χορωδιών στην Καλαμάτα, το 2016.
Φέτος, ο οργανισμός αυτός διοργανώνει διεθνείς χορωδιακούς αγώνες στη Ρίγα της Λετονίας, που είναι και Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης, με τη συμμετοχή δεκάδων χορωδιών. «Έχουμε βάσιμες ελπίδες, για να μην πω βεβαιότητα, το 2016 η Καλαμάτα να φιλοξενήσει την Ολυμπιάδα των Χορωδιών», έκανε χθες γνωστό ο δήμαρχος Παν. Νίκας.
Τις σχετικές αρχικές συνεννοήσεις έκανε ο συμπατριώτης μας Θανάσης Ψαρούλης, πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής της Μεσσηνίας, η οποία εδρεύει στο Δημαρχείο Καλαμάτας και τη λειτουργία της υποστηρίζει ο Δήμος, φυσικά με τη συνεργασία όλων των Δήμων της Μεσσηνίας.
Ο κ. Νίκας καλοδέχθηκε την πρωτοβουλία αυτή όταν του τέθηκε υπόψη και ευθύς αμέσως ο Δήμος Καλαμάτας ξεκίνησε την επικοινωνία με την ομάδα συντονισμού, που αποτελείται από Γερμανούς και Σουηδούς φίλους της Ελλάδος. Μάλιστα, το ενδιαφέρον τους είναι τόσο μεγάλο, ώστε την επόμενη εβδομάδα ο Δήμος Καλαμάτας θα υποδεχθεί ολιγομελές κλιμάκιο από την Interkultur.
Η προοπτική έλευσης στην Καλαμάτα δεκάδων χορωδιών και των μελών τους, που αριθμούνται σε περίπου 2.000 άτομα, σε εποχή εκτός αιχμής τουριστικής σεζόν, πιθανόν τον Οκτώβριο 2016, θα αποτελέσει την καλύτερη τόνωση για τον τουρισμό της πόλης.
Ταυτόχρονα, θα την αναδείξει ακόμη περισσότερο στους διεθνείς πολιτιστικούς κύκλους, και μάλιστα εν όψει της διεκδίκησης να ανακηρυχθεί η Καλαμάτα Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021, όπως τόνισε ο δήμαρχος.

*** Τραγωδία με 20χρονο νεκρό και νεαρό που χαροπαλεύει σε αγώνα Dragster         
   
Απίστευτη τραγωδία με έναν 20χρονο νεκρό και έναν 21χρονο σε κρίσιμη κατάσταση να χαροπαλεύει. σημειώθηκε πρίν από λίγες ώρες σε αγώνα Dragster στο Ελληνικό.
  Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του planet-greece, νεκρός είναι ο 20χρονος αναβάτης Νίκος Μπερδές,που οδηγούσε ένα "παπί" YAMAHA Z. Ο αναβάτης μίας Suzuki Hayabusha, αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Ακληπιείο της Βούλας.
Σύμφωνα με όσα ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, ο Νίκος Μπερδές με ακόμη έναν αγωνιζόμενο, μόλις είχαν τερματίσει τον αγώνα τους. Στο τέλος του διαδρόμου, έστριψαν για να κατευθυνθούν προς την έξοδο όταν ο οδηγός μίας Suzuki Hayabusha πέρασε στην κυριολεξία πάνω από τον 20χρονο οδηγό με ταχύτητα άνω των 300 χιλιομέτρων!
Όπως, μάλιστα, καταγγέλουν αυτόπτες μάρτυρες στο planet-greece, φαίνεται ότι για το τραγικό συμβάν ενδεχομένως να προκύπτουν ευθύνες από τους διοργανωτές, αφού όπως επισημαίνουν οι συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το δυστύχημα μαρτυρούν ότι δεν είχαν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας. Κάποιοι λένε ότι δεν είχε εμφανώς οριοθετηθεί το σημείο τερματισμού - αποχώρησης από την πίστα.
Βέβαια, όλα αυτά είναι θέματα που πλέον έχει αναλάβει να διερευνήσει η Τροχαία Ελληνικού.
Ο δεύτερος που είναι κλινικά νεκρός είναι ο 21χρονος Μανώλης από την Σαντορίνη.
prismanews.gr
 
***
 
 
 ***  Αθλητική  ενημέρωση  :

*** Πανελλήνιο ρεκόρ στον κλειστό στίβο από τον Λούη Τσάτουμα!          
   
Ένα πολύ μεγάλο Πανελλήνιο Ρεκόρ ,στον κλειστό Στίβο σημείωσε πριν λίγο ο πρωταθλητής του Μεσσηνιακού Λούης Τσάτουμας.
Κατα τη διάρκεια του 28ου Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου ο Λούης Τσάτουμας σημείωσε επίδοση 8.23 μ. στο μήκος βελτιώνοντας έτσι το προηγούμενο Πανελλήνιο ρεκορ που κατείχε ο ίδιος με 8.21μ.
Τα 8.23μ αποτελούν την δεύτερη καλύτερη επίδοση την στον κόσμο για τη φετινή σεζόν. Να σημειωθεί πώς την καλύτερη επίδοση στον κόσμο φέτος, την έχει ο Ρώσος παγκόσμιος πρωταθλητής πέρυσι στην Μόσχα, Α. Μενκόφ με 8.30μ.

*** *** ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ  - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ  0-1 , (0-1)  .- ^
Τα  γκολ :  44΄ Διαμαντάκος ,
Διαιτητές :Διαιτητής του αγώνα ο Σπάθας, βοηθοί οι Δημητριάδης και Ταρανάς.
Κάρτες : Γιάχια , Σαρρής , Ινκουμ , Αγγιλέρα , Τζανακάκης , Ιμπραήμ , Κουμπίκ ,
Η  ενδεκάδα του Πλατανιά: Γιωργαλλίδης, Φαΐσκα, Ινκούμ, Φερνάντες (Δημήτρης) , Γιαχία, Καζναφέρης (Σιαλμάς), Αγκιλέρα, Μενδρινός, Κατάι (Μπάλιτς), Βλαχοδήμος, Τόρες  ,.
Στον πάγκο για τους γηπεδούχους: Περιστερίδης, Σιαλμάς, Δημήτρης, Γουνδουλάκης, Μπέλιτς, Σιώπης, Σουκιάς .-
Η  ενδεκάδα του Εργοτέλη: Στόικοβιτς, Κούμπικ, Μεχία, Σαρρής (Γιοβάνοσιτς ) , Πίτσος(Ντίν Κόντε), Κοζορώνης, Χαντί, Ιμπραΐμ, Τζανακάκης, Μπαντιμπανγκά, Διαμαντάκος(Μονακέλο ).
Στον πάγκο για τους φιλοξενούμενους: Αθανασίου, Μπουχαλάκης, Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς, Κούτρης, Μονακέλο και Αζίζ .-
Video  από  αγώνα  :
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ -  ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ  ημίχρονο  0 - 1  γκολ  8/2/2014 : http://youtu.be/vHNS1rvPklw ,


***  ΑΠΟΛΛΩΝ Σμύρνης -  ΞΑΝΘΗ  2-0,(1-0) .- ^
Τα  γκολ : 8΄ Μίνγκας , 68΄ Α.  Πετρόπουλος ,
Διαιτητές :Τριτσώνης , Τσολάκης , Κουρομπύλια ,.
Κάρτες : Βάλλας , Σοπλτάνη ,Φλίσκας{ (2) κίτρινες= κόκκινη } , Μίνγκας,
Απόλλων (Λ. Σάντσεζ): Τζόρβας, Αργυρόπουλος (Σόντερμπεργκ) , Αλβάρεζ, Παντελιάδης, Κανακούδης, Τσοκάνης, Άμπροουζ (Γκουέλα), Μίνγκας, Λουσέρο, Πετρόπουλος (Κόρμπος), Ντάλμπεργκ .
Στον πάγκο του Απόλλωνα κάθονται οι: Γκόμεζ, Χατζηζήσης, Σόντερμπεργκ, Κόρμπος, Τσιλιγκίρης, Γκουέλα, Μπάρκογλου
Ξάνθη (Ν. Κεχαγιάς): Τσέμα, Φλίσκας, Ντε Γκούζμαν (Σουάρες), Γούτας, Κομεσίδης(Μπέρτος ), Μπαξεβανίδης, Βάλλας, Σολτάνι (Τριάδης), Μάνταλος, Κάλβο, Σολάρι

Αναπληρωματικοί για την Ξάνθη οι: Κυριακίδης, Τριάδης, Σουάρες, Βασιλακάκης, Μαρίν, Μπέρτος, Χοσέμι .
Video   από αγώνα  :
ΑΠΟΛΛΩΝ  - ΞΑΝΘΗ     Μίγκας  1 - 0  8/2/2014 : http://youtu.be/NL88TNYHj5Y ,
Απόλλων - Ξάνθη  2 - 0  δηλώσεις  γκολ  8/2/2014 : http://youtu.be/vp2EINM1-2A ,
ΑΠΟΛΛΩΝ -  ΞΑΝΘΗ  2 - 0   2o  γκολ  8-2-2014 : http://youtu.be/Bhn1Fz6zgz0 ,


***  ΒΕΡΟΙΑ  -  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  Πειραιώς  0-5 , (0-0) .- ^
Τα  γκολ : 59΄Ντομίνγκεζ , 69΄Πέρεζ , 70΄Ολαϊτάν , 85΄Μανιάτης , 90΄ Ολαϊτάν .
Διαιτητές : Α. Αρμπακιόλης , Χ. Σωτηρόπουλος , Ι. Κοντίζας , Μπίτσιος ,
Κάρτες :
Βέροια (Ντόστανιτς): Καντιμοίρης, Σιόντης, Σισοκό(Ντόγκος), Βέρτζος (Τζιμογιάνης , ), Βεργώνης, Όστοϊτς, Παυλίδης, Καλτσάς (Γκοντζάλες), Μπεν, Μπαργκάν, Μάνος .-
Στον πάγκο για τη Βέροια: Λόπεθ, Κομόλοφ, Ζεζίνιο, Γκονσάλβες, Τζιμογιάννης, Ντόγος, Μεληκιώτης .
Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Παπάζογλου, Εντινγκά, Σάμαρης(Μανιάτης), Πέρεζ, Μανωλάς, Μαρκάνο, Κάμπελ (Ιμπαγάσα), Ντομίνγκεζ, Σέποβιτς(Ολαϊτάν), Μπονγκ ..
Στον πάγκο για τον Ολυμπιακό: Μέγερι, Μανιάτης, Πελέ, Ιμπαγάσα, Σαβιόλα, Παπαδόπουλος, Ολαϊτάν .
Τα  βίντεο  από  τον αγώνα  :
ΒΕΡΟΙΑ -  ΟΣΦΠ 0 - 5  το  1ο  γκόλ  8/2/2014 : http://youtu.be/KHs_U0HF-Lw ,
ΒΕΡΟΙΑ - ΟΣΦΠ 0 - 5  2ο  γκολ  8/2/2014 : http://youtu.be/cuWD7_0rHrQ ,
ΒΕΡΟΙΑ -  ΟΣΦΠ 0 - 5   το  3ο  γκολ   8/2/2014 : http://youtu.be/OAd6BzrHcAM ,
ΒΕΡΟΙΑ -  ΟΣΦΠ 0 - 5  το 4ο  γκολ  8/2/2014: http://youtu.be/XKN7UlY8fAo
ΒΕΡΟΙΑ - ΟΣΦΠ 0 - 5 το  5ο γκολ  8/2/2014 : http://youtu.be/PgHJCcvKIRw ,
ΒΕΡΟΙΑ  - ΟΣΦΠ  0 - 5 δηλώσεις  γκόλ  8/2/2014 : http://youtu.be/PbomyAT7Wnk ,


***  Το πρόγραμμα (όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από την NOVA)  έχουν ως εξής:

Πλατανιάς-Εργοτέλη 0-1 .-^

Απόλλων Σμύρνης-Ξάνθη  2-0 .-^

Βέροια-Ολυμπιακός 0-5 .- ^

Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης   3-1 .- ^
Τα  γκολ  : 22΄ Καραμάνος , 69΄ Νάστος , 79΄ πεν.  Ούμπιντες , 88΄ Χουάνμα .-
Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
Κίτρινες: Ταυλαρίδης - Μουνάφο, Λούι, Γκοϊάν
Κόκκινη: Φυτανίδης (16΄)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Τσενάμο, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Μπρίτο (63΄ Μπάλλας), Δημούτσος, Ούμπιντες (82΄ Ναπολεόνι), Πίτου Γκαρσία, Καραμάνος, Φάμπιο (25΄ Νάστος)
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Μπαντής, Λούι, Κοντοές (46΄ Γκρατσίνι), Ζησόπουλος, Γκοϊάν, Σανκαρέ (83΄ Παπαχρήστος), Εντό, Μουνάφο, Ντε Μπλάσις, Καράσκο, Χουάνμα
Βίντεο  από αγώνα  :
~ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ  -  ΤΡΙΠΟΛΗ  3 - 1   φάσεις  γκολ  9/2/2014 : http://youtu.be/SpcdpjAGdVE  ,

Καλλονή-Λεβαδειακός   1-0 .- ^
Τα  γκολ : 13΄ αυτογκόλ Μουλόπουλου .-
Διαιτητής: Κάκος (Κέρκυρας)
Κίτρινες: Χωριανόπουλος, Αναστασιάδης - Κονέ, Μιλοσάβλιεβ, Καπό
ΚΑΛΛΟΝΗ (Γιάννης Ματζουράκης): Σιδεράκης, Αναστασιάδης, Ζακουανί, Χωριανόπουλος, Ποντάνι, Κεϊτά, Γιορέντε, Μαρσέλο (86΄ Βαλιός), Λεοζίνιο (69΄ Καλτσάς), Μανούσος, Περόνε (79΄ Καζάκης)
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Νίκος Καραγεωργίου): Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Σκέμπης (58΄ Ροτζέριο), Κώτσιος, Χαραλάμπους, Ιντζίδης, Λαμπρόπουλος (34΄ Βαρέλα), Κονέ, Μάντζιος, Ορτέγκα, Μιλοσάβλιεβ (76΄ Καπό)
Βίντεο  από αγώνα  :
~ ΚΑΛΟΝΗ -  ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ  1 - 0   γκολ φάσεις  9/2/2014 : http://youtu.be/BBBQ8PW82bw  ,

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός   1-0 .- ^
Τα  γκολ : 93΄ Κίτσου .-
Διαιτητής: Βοσκάκης (Ρεθύμνου)
Κίτρινες: Λίλα - Νταλμά
 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Λίλα, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Ιλιτς, Τσουκαλάς, Μιχαήλ, Κοροβέσης (73΄ Κίτσου), Γιάκος (61΄ Βίλα), Στρούνα, Ακόστα
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Ραφαέλ, Κούσας, Καμαρά, Θεοδωρίδης (15΄ Νταλμά), Γοδόι (83΄ Παπουτσογιαννόπουλος), Τζούνιορ, Σφακιανάκης, Γκάλο, Μπακάκης (67΄ Μπόγιοβιτς), Ανέν, Μπικέι
Βίντεο  από αγώνα :
~ ΠΑΣ  Γιάννενα - Παναιτωλικός  1 - 0 φάσεις  γκολ  9/2/2014 : http://youtu.be/3wr6xv5kLlQ 

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ   2-1  .- ^
Τα  γκολ  : 47΄ Τριανταφυλόπουλος , 57΄ Νάνο   , 92΄ Αθανασιάδης .-
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Στυλιάρας (Αιτωλοακαρνανίας)
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 55' Κατσουράνης
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής - Κάτσε, Κατσουράνης, Αθανασιάδης, Τζαβέλλας, Σκόνδρας
 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Καπίνο, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός, Ζέκα, Ατζαγκούν (84' Ντίνας), Καρέλης (74' Κλωναρίδης), Αμπέντ (65' Πράνιτς), Νάνο, Σίλντενφελντ, Μπεργκ.
ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Γλύκος, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Μαντούρο, Λίνο, Κάτσε (46' Λάζαρ), Κατσουράνης, Νάτχο, Νίνης (54' Λούκας), Σαλπιγγίδης (62' Χούσεν), Αθανασιάδης.
~ ΠΑΟ - ΠΑΟΚ  2 - 1   φάσεις  γκόλ  9/2/2014 :  http://youtu.be/Uw1ua0-mMpM  ,
~ ΠΑΟ - ΠΑΟΚ  2 - 1 γκολ δηλώσεις παίχτη ΠΑΟ 9/2/2014 : http://youtu.be/dtie-MQq1II   ,
~ ΠΑΟ -  ΠΑΟΚ 2 - 1   φάσεις  γκολ δηλώσεις Γλύκα 9/2/2014 : http://youtu.be/M8nq2v_fXYE  ,


ΟΦΗ-Πανθρακικός 17:15 10/2

Αρης-Πανιώνιος 19:30 10/2

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ :
~** ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ  -ΦΩΚΙΚΟΣ  3-1 .- ^
Βίντεο  από αγώνα  : http://youtu.be/vUZSJIso4RU  .-

*** ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ  -ΠΑΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ  2-3  .- ^
Βίντεο  από  τον αγώνα :
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ  2 - 3   ΓΚΟΛ  9/2/2014 : http://youtu.be/PBVqnAcD_oQ .,
*** ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ  0-1 .- ^
Βίντεο :
Δηλώσεις  Μίλτου  Γκόφα  9/2/2014 : http://youtu.be/nVtHvdxv6WE ,
Δηλώσεις από ΠΑΟ  Βάρδα : http://youtu.be/V1_kCfzOuPI
Βίντεο συνέντευξη  με  Ριγανα  τερματοφύλακα ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ : http://youtu.be/LBR2bAOAvQs .-
*** ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ - ΑΡΗΣ  ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ   5-1 .- ^
Βίντεο  από αγώνα  : http://youtu.be/PdvO2pIU5SY  , .-
*** ΔΟΞΑ  Ν. ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ  ΑΧΑΪΑΣ   4-1  .- ^
Βίντεο  από  αγώνα  : http://youtu.be/zlVfU3ng6E8
*** ΕΝΩΣΗ  ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ -ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ  2-1  .- ^
Βίντεο από αγώνα  : http://youtu.be/pJwCl4uTcsQ .-
*** ΑΧΑΪΚΗ -ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ /ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ  3-0 .- ^
*** Α.Ε. ΜΕΣΣΟΛΟΓΙΟΥ - ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ  3-1 .- ^
*** Α.Ε. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ  ΣΑΓΕΪΚΩΝ  3-1 .- ^

*** Η  ΕΠΌΜΕΝΗ 18η  αγωνιστική , 16/02/2014 :
Αστέρας Αμαλιάδας/Πανόπουλο  - Δόξα  Ν. Μανωλάδας
Παναργειακός - Κόρινθος
ΚΑΛΑΜΑΤΑ  - ΄Ένωση  Ερμιονίδας
Εθνικός Σαγέϊκων  - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ
Αρης  Αιτωλικού - Αχαϊκή
Ατρόμητος Αχαΐας - Α.Ε. Μεσσολογγίου
Παναρκαδικός- Πανναυπλιακός
ΠΑΟ  Βάρδας - Α.Ε. Καραϊσκάκης


*** Για  το Α΄ Τοπικό ΕΠΣΜεσσηνίας Σάββατο  8-2-2014 :
ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ  -ΑΣΤΕΡΑΣ  ΑΡΦΑΡΩΝ  1-1 .- ^
Α.Ο. ΔΙΑΒΙΛΙΤΣΙΟΥ -ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ  2-1 .- ^
ΟΛΥΜΠΙΑΛΟΣ  Καλαμάτας - ΕΡΑΝΗ Φιλιατρών  1-0 .- ^
Α.Ο. ΦΑΡΑΙ - ΑΠΟΛΛΩΝ Καλαμάτας  1- 3 .- ^

*** Για  το  Β΄ Τοπικό  ΕΠΣΜεσσηνίας Σάββατο  8/2/2014 :
ΑΣΤΕΡΑΣ Μικρομάνης - Α.Π.Σ. ΑΡΙΣ  6-2 .- ^
ΝΕΟΣ  ΑΡΙΣ - ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ  ΑΜΦΕΙΑΣ  2-2 .- ^
Α.Ο. ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ - ΔΟΞΑ  Καλαμάτας 4-2 .- ^
Α.Ο. ΒΕΡΓΑΣ - Α.Π.Σ. ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ  3-3 .- ^
ΠΑΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - Α.Ο. ΠΑΤΙΣΤΑΣ 1-0 .- ^
ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  Ανάληψης  2-2 .-

 


*** Για  την Γ΄ Τοπικό  ΕΠΣΜεσσηνίας Σάββατο  8-2-2014 :
Α.Ο.ΠΑΝΕΥΑΪΚΟΣ - ΠΑΟ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ  1-3 .- ^
ΔΙΑΓΟΡΑΣ Κοπανακίου - Α.Ε. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΝΩΝ 1-1 .- ^
ΠΑΟΚ -Α.Σ.ΘΥΕΛΛΑ Μερόπης 0-1 .- ^
 Α.Ο. ΧΑΤΖΗ - Α.Ο. ΣΤΕΝΩΣΙΑΣ  0-5 .- ^
ΝΕΣΤΩΡ ΠΥΛΟΥ -Α.Σ. ΑΜΦΙΘΕΑΣ  1-0 .- ^

*** ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ ΕΠΣΜεσσηνίας Σάββατο  8/2/2014 :
ΕΘΝΙΚΟΣ  Μελιγαλά - ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ 1-2 .- ^


*** Για  τον τελικό  Κυπέλλου  Ελλάδας στο μπάσκετ :
Ο Παναθηναϊκός Κυπελλούχος για 15η φορά στην ιστορία του
  (Φωτογραφία:
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  -ΑΡΗΣ  Θεσσαλονίκης   90-53 (40-40) .-
Ο  Παναθηναϊκός  Κυπελλούχος Ελλάδας  για  το  2014 .- Είναι  το  15ο  Κύπελλο Ελλάδας που κατακτά !!
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τανατζής, Καρακατσούνης, Παναγιώτου
Τα δεκάλεπτα: 20-18, 40-40, 75-47, 90-53
Παναθηναϊκός (Πεδουλάκης): Χαραλαμπόπουλος, Μπράμος 8 (2), Κάρι 17 (3), Μπατίστ 4, Φώτσης 11 (6 ριμπάουντ), Ούκιτς 6 (7 ασίστ), Λάσμε 7, Μαυροκεφαλίδης 4, Διαμαντίδης 7 (6 ασίστ), Παππάς 7 (1), Γιάνκοβιτς 6, Ματσιούλις 13 (3)
Άρης (Μίνιτς): Μποχωρίδης 12 (2), Χαντ, Πελεκάνος 9 (1), Γκίκας 1, Τσακαλέρης 7, Ασημακόπουλος, Χαρίσης, Λαρεντζάκης, Βεζένκοφ 9 (1), Σαρικόπουλος, Μούρτος 5, Αθηναίου 10 (1)
***  Η «ΧΡΥΣΗ ΒΙΒΛΟΣ» ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ1976 Ολυμπιακός
1977 Ολυμπιακός
1978 Ολυμπιακός
1979 Παναθηναϊκός
1980 Ολυμπιακός
1981 ΑΕΚ
1982 Παναθηναϊκός
1983 Παναθηναϊκός
1984 ΠΑΟΚ
1985 Αρης
1986 Παναθηναϊκός
1987 Άρης
1988 Άρης
1989 Άρης
1990 Άρης
1991 Πανιώνιος
1992 Άρης
1993 Παναθηναϊκός
1994 Ολυμπιακός
1995 ΠΑΟΚ
1996 Παναθηναϊκός
1997 Ολυμπιακός
1998 Άρης
1999 ΠΑΟΚ
2000 ΑΕΚ
2001 ΑΕΚ
2002 Ολυμπιακός
2003 Παναθηναϊκός
2004 Άρης
2005 Παναθηναϊκός
2006 Παναθηναϊκός
2007 Παναθηναϊκός
2008 Παναθηναϊκός
2009 Παναθηναϊκός
2010 Ολυμπιακός
2011 Ολυμπιακός
2012 Παναθηναϊκός
2013 Παναθηναϊκός
2014 Παναθηναϊκός

***

***  https://www.facebook.com/ArfaraKalamatasMessinias , =ARFARA MESSINIAS   2013.  -     417   φίλοι.-
~****** BINTEOΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ...ΒΙΝΤΕΟΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ:
~ http://www.youtube.com/stamos01 ,       = 3071   video.-
 ~   http://www.youtube.com/stamatios01 , =1533 video.-
~    http://www.youtube.com/vlasiskal , =     1523   video.-
                                             ** Σύνολον   :   6127   βίντεο αναρτημένα .-
~** http://facebook.com/home.php?=home?#!/?ref=home ,   2484   φίλοι   .
 ~** https://www.facebook.com/profile.php?id=1037492258  , 257    φίλοι .-

*** ~ http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2014/01/31-2014.html    Ενημέρωση Παρασκευή  31  Ιανουαρίου  2014  : Η  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ  ΜΑΣ .-
~ http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2014/01/31-2014.html , Σήμερα  είναι Παρασκευή ανθολογίου   31  Ιανουαρίου  2014 .-
~   http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2014/01/31-2014.html  , ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Παρασκευή  31  Ιανουαρίου  2014 .-

~***ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ    ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 :
~ http://snsarfara.blogspot.gr/2014/02/01-02-2014.html  , Το αγιάζι  της  ενημέρωσης  Σάββατο 01-02-2014 Φεβρουάριος .-
~ http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2014/02/2014.html , Παρουσιάσεις  Αθλητικών  ερασιτεχνικών  βίντεο  Ιανουαρίου  Φεβρουαρίου  2014 .-
~  http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2014/02/02022014.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης Κυριακή 02/02/2014 Φεβρουαρίου  ,-
~ http://snsstamoskal.blogspot.gr/2014/02/03-2014.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 03 Φεβρουαρίου 2014 .-
~ http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2014/02/04-2014.html , Ενημέρωση σήμερα Τρίτη 04 Ιανουαρίου 2014 .-
~ http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2014/02/05-2014.html ,  Ενημέρωση Τετάρτη 05 Φεβρουαρίου 2014 .-
~  http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2014/02/06-2014.html , Ενημέρωση Πέμπτη 06 Φεβρουαρίου 2014 , .-
http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2014/02/07-2014.html , Ενημέρωση  της  Παρασκευής  07  Φεβρουαρίου  2014  .-
  http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2014/02/09-2014.html , Το αγιάζι της Κυριακάτικης ενημέρωσης 09 Φεβρουαρίου 2014 .-
~  http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2014/02/09022014-10-02-2014.html  , Διαδρομές  στην όμορφη  Ελλάδα μας  Κυριακή 09/02/2014 , Δευτέρα 10-02-2014 .-
~
ΑΠΟ ΤΑ  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΙΝΤΕΟ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΝΤΕΟΘΗΚΗ  ΜΑΣ  
ΒΛΑΧΟΦΩΝΟΣ  ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ   -1- : http://youtu.be/rVkyP30KeRg  ,
ΒΛΑΧΟΦΩΝΟΣ  ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ  -  2 -  : http://youtu.be/CByQq8mMsK0  ,
ΒΛΑΧΟΦΩΝΟΣ  ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ   -3-  : http://youtu.be/hvM7iC24byE ,
ΒΛΑΧΟΦΩΝΟΣ  ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ   - 4-  : http://youtu.be/jlcYPjA634Q  ,
ΒΛΑΧΟΦΩΝΟΣ  ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ   - 5 - : http://youtu.be/U_SCuVSMNU0 ,
ΒΛΑΧΟΦΩΝΟΣ  ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ  - 6 - : http://youtu.be/tOwFFTKbK-0 ,
ΒΛΑΧΟΦΩΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ -  7 -  : http://youtu.be/E5ZJ7DYjsMM  ,
Αγροτικές  εργασίες  2014 : http://youtu.be/181yU1AMDfQ ,
Υγεία  πάνω απ΄ όλα  Γυναικομαστία : http://youtu.be/aVTEJjemfWc ,
Υγεία  πάνω απ΄ όλα  Τα μάτια  μας : : http://youtu.be/GqitiedyZnM
Υγεία  πάνω απ΄ όλα  Αιμορροΐδες: http://youtu.be/VAJrMe37Hh4
Υγεία πάνω απ΄ όλα   Ερυγές  ρεψίματα : http://youtu.be/C6InqEoDbJc ,
Υγεία  πάνω  απ΄ όλα  Bikini  Bridge : http://youtu.be/-AXD2ODZm8Q  ,
 ~** Υδροηλεκτρικός Σταθμός Λάδωνα Τ . Λίμνης 9-2-2014 : http://youtu.be/92hdsKuf27U ,
~** Φάρμα  ελαφιών και  στρουθοκαμήλων  στην  Καρύταινα  9 2 2014 : http://youtu.be/QfZ7eVeyZhA ,
~**  ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ  9/2/2014  : http://youtu.be/cWC-2PyeG_4 ,
~** Στον  ποταμό  Λάδωνα  9/2/2014 :  http://youtu.be/6Il6VpmPRzE  ,
~** Τεχνητό  φράγμα  Αλφειού  ποταμού  9/2/2014 : http://youtu.be/FlqF7kOlhVk  ,
~** Παλαιά γέφυρα  π.   Λάδωνα  στον  ΥΗΣ  9/2/2014 : http://youtu.be/cquQpbb2InY ,
~** Υδροηλεκτρικό  εργοστάσιο  Λάδωνα  9/2/2014 : http://youtu.be/7Yzkl59vbLQ ,
~** Γέφυρα  Ερύμανθου  ποταμού  9/2/2014 : http://youtu.be/yNZc3RCActU ,
~** ΥΗΣ  Λάδωνα  9/2/2014 : http://youtu.be/0rH2pVtZ ,
~** Στον  ΥΗΣ  Σταθμό  Λάδωνα 9/2/2014 : http://youtu.be/bpmV-IMA6hk ,
***

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου